Pradedu vedžiotis vėdinimą namo viduje.
Klausimas: ar reikia dar kuo nors sutepti pūsto polietileno sujungimus? Jungiama su tam skirtomis plastiko sąvaržomis. Užteks sandarumo, nešvilps oras?
Klausimas: ar reikia dar kuo nors sutepti pūsto polietileno sujungimus? Jungiama su tam skirtomis plastiko sąvaržomis. Užteks sandarumo, nešvilps oras?
QUOTE(silainiai @ 2020 10 02, 08:14)
Polietileną su polietilenu jungiau be jokių sandariklių ir sąvaržų - nešvilpia.Klausimas: ar reikia dar kuo nors sutepti pūsto polietileno sujungimus? Jungiama su tam skirtomis plastiko sąvaržomis. Užteks sandarumo, nešvilps oras?
QUOTE(Giords @ 2020 10 02, 08:45)
Polietileną su polietilenu jungiau be jokių sandariklių ir sąvaržų - nešvilpia.
O tai kaip sujungėt pvz., vamzdį su alkūne???
Man pasiūlė jungti su tokia sąvarža, kaip paveikslėlyje.
Pridėta:
QUOTE(silainiai @ 2020 10 02, 10:04)
O tai kaip sujungėt pvz., vamzdį su alkūne???
Man pasiūlė jungti su tokia sąvarža, kaip paveikslėlyje.
Jungiau per movas:Man pasiūlė jungti su tokia sąvarža, kaip paveikslėlyje.
https://www.el-vent....-epp160-o160-mm
Susijungė standžiai, nežinau, ar buvo būtina papildomai sandarinti.
QUOTE(vaikis_ @ 2020 10 02, 18:46)
Perkliljuociau gero lipnumo juosta.
Siga Wigluv, Rissan ?
QUOTE(silainiai @ 2020 10 02, 08:14)
Kuriuo statybų metu Jūs įjungiate rekuperatorių?
Aš kaip ir baigiau vedžioti ortakius, bet dar nenorėčiau paleisti rokuperacijos. Juk prieš akis dar daug "nešvarių" darbų nusimato: kabinsiu gipso profilius, pjaustysiu gipskartonį, glaistysiu ir šlifuosiu...
Vnž, nesinori užteršti ortakių. Ką manot?
P.S. Dabar kinietis termometras viduje rodo 75% drėgmės. Daugoka...
Vidaus darbus dar tik pradedu ir pirmu reikalu ijungiau oras oras ir rekuperatoriu. Faina, oras siltas ir sviezias, dirbti vienas malonumas.
Del dulkiu mano nuomone tokia. I oro tiekimo ortakius dulkes nepateks. Istraukimo ortakiu galus prdengsiu kokiais nors grubaus valymo filtrais ar audeklo gabalu. Juk reikia apsaugoti tik nuo dulkiu. Galiausiai rekuperatoriaus filtra pakeisiu, jei kazkur praziopsosiu. Kazkoks istraukiamo oro ortakiu uzterstumas nebaisus, bent taip manau. Juk jais visa laika oras judes lauk, tai net pateke i juos nesvarumai negris i kvepuojama ora.
O dirbant siluma ir grynas oras darba daro daug malonesniu.