Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(cibulis @ 2020 03 18, 21:24)
Tokius klausimus reikia ne klausti, o dėti namo brėžinį. Dabar stovi prie baro ir sako: ar mano žmona graži? Tai išsitrauk nuotrauką ir pasakysim.

Net jei ir kažkiek įtakoja t°, aktualūs vėdinimo sistemoje ne tie klausimai. Jei ten kur pagal jo pateiktas priežastis labiau apsimokės pastatyti oro paėmimą, stovės rytais užvedamas automobilis kurio variklis bus šildomas kiekvieną rytą prieš išvažiuojant, prakeiks jis tą 0,00001€ sutaupymą per metus.

Arba kaimyno lauko tualetas, arba dulkinas lauko kelias ten stovi, tai filtrus kartą į porą mėnesių reikės keisti. Ne, tikrai ne tie akcentai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 18 kovo 2020 - 21:30
QUOTE(mintas @ 2020 03 18, 22:28)
Net jei ir kažkiek įtakoja t°, aktualūs vėdinimo sistemoje ne tie klausimai.

Aš apie tai, kad net tingiu įsivaizduoti, ką jis rašė žodžiais. Man neįdomu net per karantiną turint laiko. Dedi foto, nupieši, kur problema ir kaip civilizuotas žmogus sulauki protingų patarimų. Bet kadangi bijai paviešinti savo "išskirtinę trobą", tai klausi žodžiais piešdamas vaizdą. Aš tingiu gilintis ir net neskaitau. Manau tokių ir daugiau. Kam vargintis atsakyti, jei klausiantis varginasi normaliai paklausti? O tu esi tikras, kad tiksliai vaizduotėje nusipiešei jo vaizdą ir klausimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 18 kovo 2020 - 21:37
QUOTE(cibulis @ 2020 03 18, 21:35)
Aš apie tai, kad net tingiu įsivaizduoti, ką jis rašė žodžiais.

Jei rimtai, tai nesigilinau ir aš, tik klausimus, kuriuos jis kėlė užfiksavau smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 18 kovo 2020 - 21:52

Sveiki,

Šianakt iš mano statomo namo Vilniuje pavogtas rekuperatorius Zhender ComfoAir Q350.

Jei netyčia pamatysite kur skelbimuose ar Facebook, kad kažką panašaus pardavinėja privatus asmuo, parašykite čia ar PM.

Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(E-MacGyver @ 2020 04 03, 21:30)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>Šianakt iš mano statomo namo Vilniuje pavogtas rekuperatorius Zhender ComfoAir Q350.</p><p>Jei netyčia pamatysite kur skelbimuose ar Facebook, kad kažką panašaus pardavinėja privatus asmuo, parašykite čia ar PM.</p><p>Ačiū.</p>

Koks rajonas? Kaip jie užmatė, kad yra rekuperatorius? Signalizacijos nebuvo?
Atsakyti

Pavilnys.

Daug ko dar nebuvo, kaip ir išvedžiotų laidų...

Užmatė pro langus, nes paskutinę savaitę, dėl darbų toje vietoje, kur jis buvo anksčiau, neapdairiai pastačiau kitoje, pro langus matomoje vietoje...

Atsakyti

Gal kas susidūrė te su zenhder telefonine programele , metus buvo viskas gerai, paskutines dvi dienas, kazkas pasidare, prie rekupo galiu prisijungti tik is namų tinklo su namų routeriu, joki kiti tinklai nei 4 g neveikia, perkroviau ie routeri ir LAN  C moduli resetinau ne kartą net igamyklinius nustatymus vistiek tas pats, galiu prisijungri rik budamas namie ir prisijunges prie o routerio kur ikistas kabelis...

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 04 19, 12:48)
Gal kas susidūrė te su zenhder telefonine programele , metus buvo viskas gerai, paskutines dvi dienas, kazkas pasidare, prie rekupo galiu prisijungti tik is namų tinklo su namų routeriu, joki kiti tinklai nei 4 g neveikia, perkroviau ie routeri ir LAN  C moduli resetinau ne kartą net igamyklinius nustatymus vistiek tas pats, galiu prisijungri rik budamas namie ir prisijunges prie o routerio kur ikistas kabelis...

Man nuo vakar tas pats. Neveikia. Šiuo metu taip pat neveikia. Vakar buvau ne name, o internetas ir nuotekų orapūtė pajungta ant to pačio saugiklio. Tai pagalvojau, kad orapūtė gal sukvailiojo, iškalė saugiklį ir dingo internetas. Važiavau specialiai pažiūrėti. Vietoje, name, veikia, nuotoliniu būdu nuveikia. Čia bus grynai programėlės problema. Tiesa, man vakar name nuotoliniu būdu veikė. Stovėjau nuo rekūpo ir maršrutizatoriaus maždaug 2 metrų atstumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 19 balandžio 2020 - 12:39
QUOTE(cibulis @ 2020 04 19, 13:33)
Man nuo vakar tas pats. Neveikia. Šiuo metu taip pat neveikia. Vakar buvau ne name, o internetas ir nuotekų orapūtė pajungta ant to pačio saugiklio. Tai pagalvojau, kad orapūtė gal sukvailiojo, iškalė saugiklį ir dingo internetas. Važiavau specialiai pažiūrėti. Vietoje, name, veikia, nuotoliniu būdu nuveikia. Čia bus grynai programėlės problema. Tiesa, man vakar name nuotoliniu būdu veikė. Stovėjau nuo rekūpo ir maršrutizatoriaus maždaug 2 metrų atstumu.

viskas aiskus, kaip ir vaikis sake bus nuluzes zenhder debesis, parasiau i zenhder suporta ziuresiu ka atsakys
Atsakyti

Gal kas rinkotės ir turite info pasidalinmui  apie Systemair SAVE VTR 300 ir Komfovent Domekt R300 rekuperatorius. Ar verta investuoti apie 500 EUR daugiau į švedišką produktą? Ir gal žinote kodėl švedai nurodo tinkamumą pagal plotą, o ne tūrį?

Atsakyti
QUOTE(grasas @ 2020 05 20, 11:59)
<p>Gal kas rinkotės ir turite info pasidalinmui  apie Systemair SAVE VTR 300 ir Komfovent Domekt R300 rekuperatorius. Ar verta investuoti apie 500 EUR daugiau į švedišką produktą? Ir gal žinote kodėl švedai nurodo tinkamumą pagal plotą, o ne tūrį?</p>

SystemAir'as lygtais gamyklą Ukmergėje ar Utenoje turi, tai abu produktai praktiškai lietuviški smile.gif
Atsakyti

Gal kas rinkotės ir turite info pasidalinmui  apie Systemair SAVE VTR 300 ir Komfovent Domekt R300 rekuperatorius. Ar verta investuoti apie 500 EUR daugiau į švedišką produktą? Ir gal žinote kodėl švedai nurodo tinkamumą pagal plotą, o ne tūrį?

Nelabai bus apciuopiamo skirtumo, domekt valdymas bus patogesnis. Ir systemair per daug praso, jau tada geriau Vokiskas Zehnderis. Komfoventas dabar dideles nuolaidas daro kiek girdejau, gal bus nauji modeliai. 

Atsakyti