o kur jis pas tave pasyla?
rekupo termometras tarkim dabar rodo 6,6c, o kitas 3c, tai apie 3,6c pasyla? Kodel nerodo kambario temperaturos ir dregmes, kazkada lyg ir rode?
Papildyta:
pravaliau filtrus rodo 21c istraukia 19,5c paduoda
Nes oras is lauko eina per 7 metru polistirolo vamzdi, tai kazkiek susyla. Taip, pasyla tarp 3-4C. Kambario dabar nerodo, nes is kinieciu laukiu nauju PCB maketu jog galeciau viska susirinkti. Itariu del Koronos viruso uztruks dabar....
Lauke 4.6C, istraukia 20.9 C, paduoda 20C. Rekupas ne entalpinis. Puciam 170 cbm, ora ima is lauko.
Papildyta:
Pas tave yra perteklinės drėgmės - gal su tuom susiję - rekupas daugiau dirba šalindamas drėgmę ir naudingumas kritęs?
O man Cibulio užrodyti patiko labiau
O man [url="https://www.ergovent.lt/"]Cibulio užrodyti[/url]patiko labiau
Jeigu patinka murzinos lubos pirmyn, ir jie net neisreguliuoja normaliai - tai be specialiu dezuciu ir net nesureguliuosi normaliai srautu... Grazu tik paziureti, nekalbu apie monatvimo subtilybes Ir ribotas difuzoriaus dydis, o jei man reikia 160mm
Ar Komfovent KNI-RMI naudojimo (ne dizaino) prasme yra prasciau uz Zehnder Luna ar Lindab Airy? Gyvai difuzoriu nemaciau, tik paveiksliukose. Prie Zehnder Luna buna Air Blocker, kuris "reduce outflow angle to 240°". Ir kuris kainuoja tiek pat kiek visas Komfovent KNI-RMI
Meistras sako imk pigiausius difuzorius po 4 eur ir nesuk sau galvos, jie visi vienodi.
O iš kurios pusės intensyvesnis smarvės (pav. artimiausias/iausi kanalizacijos šulinys), dulkių sklidimas, iš kur daugiau galima tikėtis žiedadulkių, iš kurios pusės mašinų išmetimo dujos gali jaustis?
Pagal mane užsiciklinai ne ant tų klausimų. Jie tikrai mažiau svarbūs. Ne, jie visai nesvarbūs. Saulė šildo paviršius, o ne orą. Taip, įšilę paviršiai sušildo šalimais esantį orą, bet ten kur įtraukiamas oras nestovės, tad oro temperatūrai įtaka sakyčiau 0,001°C. Jei ten išmetimas, tai net jei ir 10°C būtų, būtų nesvarbu, bet ir išmetimo atveju t° skirtumas bus nedidesnis. Ne, ne ant tų niuansų užsiciklinai.
Vėdinimo išvedimo atveju, svarbiausia kvapai ir dulkių, bei kitų teršalų artimiausi šaltiniai, priimant sprendimus.
Tokius klausimus reikia ne klausti, o dėti namo brėžinį. Dabar stovi prie baro ir sako: ar mano žmona graži? Tai išsitrauk nuotrauką ir pasakysim.