QUOTE(balbiesas @ 2020 02 05, 21:30)
Bet jeigu klausei vieną kartą, poto gal gali kur sąsiuvinuke pasižymėt.
Juk minėjau, kad net iš rekuperatoriaus gamintojo perkant nupirkau netinkamų išmatavimų filtrus. To pat pavadinimo rekuperatoriaus filtai yra skirtingų dydžių. Čia savo asmenine patirtimi dalinuosi, ne vbs (viena bobutė sakė) info, o mano asmeninė patirtis dėl kurios man abejonių nekyla.
Taigi, jei to pat modelio filtrai būtų vienodi, tai gal ir solidžiau, bet jei skirtingi, ir reikia ne to dydžio filtrus siūsti atgal, tai gal solidžiau atrodo, kai filtro išmatavimus pasitikslina?
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2020 02 05, 21:38)
Dažnai filtrus keičiate? Aš du kartus per metus. Taigi 70 eurų. Ar dėl to reikia taupyti? Skardas išsivalykite. Ten tikrai bardakas. O filtrus pirkite gerus. Nes žaidžiate kaip Dzūkas su radonu. Ne visur sutaupysite. Kai kur skūpumas yra tiesiog į balą išmesti pinigai.
Aš realiai irgi kažkas apie 2 kartai per metus, bet tai ženkliai per retai, nei derėtų. Leisi didesniais srautais, suprasi.
O dėl žaidimo kaip iš nepatikimo gamintojo, tai nelygink savadarbio ŽŠ su rimtos konkrečioje srity besispecializuojančios firmos gaminiais. Esu garantuotas, kad ir visus reikiamus sertifikatus ji turi.
Beje, visi teiginiai, kad tik to gamintojo produkciją reikia pirkti skirti mažinti konkurencijai, kas šeip tai nėra teisinga, o ir kokybė, nereiškia, kad originalo bus geresnė.