Kur perkant Zehnderio filtrus?
QUOTE(balbiesas @ 2020 02 05, 10:12)
<p>Kur perkant Zehnderio filtrus?</p>
Aš iš Venteko.
QUOTE(balbiesas @ 2020 02 05, 16:42)
a gerai padarė? nes paskutinį kartą jie manęs čia klausinėjo, kas per filtras, kokie išmatavimai, fotkių prašė
Mano komfoventui irgi klausė. Sakiau modelį, tai sako, jūs geriau filtrų išmatavimus pasakykit. Jie nesispecializuoja vieno gamintojo filtrų duplikatų gamyboje, turi savo serijas, tai nenori vargti aiškindadmiesi konkretaus modelio išmatavimus. Ai beje, amalvoje man buvo kitų išmatavimų filtrus davę, nes tas pats modelis, bet skirtingų metų, turi skirtingų išmatavimų filtrus, taigi, net rekupo gamintojo darbuotojai būna neteisingai parenka, tai nesunku suprast, kodėl filtrų gamintojai rišasi tik prie filtrų matmenų.
O dėl fotkės, tai esu garantuotas, kad ne pagal fotkę darys, o papraščiausiai norėjo pasitikslinti, kokio tipo filtras turi būti, nes jų asortimentas gana platus (kasetiniai MPL, PLT, PLT XL, GFK ir PF.
Pirkau kokius ~3 kartus iš amalvos (originalus), ir kažkas panašaus iš ekofiltrų, skirtumo eksploatacijoje nepastebėjau. Ekofiltro su metaliniu rėmeliu, amalvos su popieriniu, nors kažkas teigė, jog su popieriniu geriau, man su metaliniu, kažkaip rimčiau atrodė .
QUOTE(balbiesas @ 2020 02 05, 12:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cibulis" data-cid="72601718" data-time="1580893671"><div><p>Aš iš Venteko.</p></div></blockquote><p>kokia kaina?</p>
Du originalūs Zehnderio F7/G4 už 35 eurus. Pusmečiui užtenka.
Chebra, jūs nežaiskite žaidimų su savadarbiais ir chaltūromis. Aš ruošiuosi difuzorius išsivalyti, plausiu šilumokaitį. Noriu kokybiško oro.
QUOTE(vaikis_ @ 2020 02 05, 21:07)
<p>Filtrus pats darau kirpdamas is keliu kv.m.filtravimo medziagos reikiama dydi ir statau i orginalaus filtro plastikini remeli </p>
Pasiklausęs tavęs, specialiai iš ekofiltro paskutinį kartą užsisakinėjau, nes sakau į metalinį rėmelį bus lengviau sutalpinti lankstinuką. Vis tik, išardžiau amalvos filtrą, tai į garmoškę buvo susukta 5m ilgio filtruojanti medžiaga. Ar panašaus ilgio lankstai. Jei mažesnio ilgio, tai pasipriešinimas didesnis.
Kur perki ta filtravimo medziaga? Pasidarysiu ir pats bus ka veikti garaze prie " Šviežio" alaus:)
Is ygla.lt paskutini karta pirkau, Vilnieciai.
Principas toks, kaip zmogelis bloge aprase