QUOTE(mintas @ 2020 01 04, 11:53)
11kW ŠS
? Orginalus, koks tavo namo bendras namo šilumos poreikis? Koks maksimalus galingumas namo šildymui reikalingas? Mano namui apie 2,15kW, kažkaip primetinėjau, kad tavo naujasis namas bus artimesnis šiems skaičiams. Tiesa, čia orinukas ar geoterminis? Jei orinukas tai tuomet viskas savo vietose.
pas mane namas a++, pagal pastato energetini efektyvumo skaiciavimus, 10.34kwh/m2 kvadratui metams, sildomas plotas 130m2, suminis 27.35 kwh/m2 , tai nzn koks realiai poreikis, pas mane orinukas 11kw, bet matau, kad gerokai per galingas, bet jo pasirinkima leme gera kaina, matysim kas bus per salcius, bet jauciu 5kw kaip pas vaiki butu kur kas geresnis pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 12:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Vytas_" data-cid="72577390" data-time="1578132008"><div><p>Min galia kiek maciau apie 1,1 kW, max apie 3,6 kW. Kadangi grindiniam yra atskiras cirkuliacinis, tai peciaus cirkuliacinio nelieciau. I grindis eina apie 1 m3.</p></div></blockquote><p>Pas mane ming 1.2 kw ir max 4.1 kw vandeni sildant, gal pas tavw senesnis modelis be ekraniuko, nes mane tas pats cirkuliacinis vidaus bloke ir i grindis ir per trieigi į vandeny</p>
o tu pastates atskira skaitliuka i rozete, ar pagal Amperus isskaiciuoji? vakar susiinstaliavau sena versija, tai veikia 36-32h nominaliu rezimu, su nauju softu 50hz daugiau nekrenta