Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 11:51)
Pamatavau savo salono grindu vinilo temperatūra 23-23.2c  termometras oro rodo 22.3c

Pas mane skirtumas bus kažkas panašaus.
Pamatavau. Pradžiai pažiūrėjau ką rodo oro t° matuojantys trys termometrai - 23,8°C, 23,7°C, 23,8°C,.

Pasiėmiau lazerinį termometrą ir pamatavau vidinių sienų temperatūrą - 22,2°C, na maniškis lazerinis termometras visuomet grybą pjauna, tad labiau pasitikiu aukščiau nurodytais, bet temperatūrų skirtumui pamatuoti jis tinka, taigi, grindų t° jis parodė 23,2°C, skirtumas 1°C.
Atsakyti

Min galia kiek maciau apie 1,1 kW, max apie 3,6 kW. Kadangi grindiniam yra atskiras cirkuliacinis, tai peciaus cirkuliacinio nelieciau. I grindis eina apie 1 m3.

Pas mane ming 1.2 kw ir max 4.1 kw vandeni sildant, gal pas tavw senesnis modelis be ekraniuko, nes mane tas pats cirkuliacinis vidaus bloke ir i grindis ir per trieigi į vandeny

Atsakyti

11kW ŠS blink.gif? Orginalus, koks tavo namo bendras namo šilumos poreikis? Koks maksimalus galingumas namo šildymui reikalingas? Mano namui apie 2,15kW, kažkaip primetinėjau, kad tavo naujasis namas bus artimesnis šiems skaičiams. Tiesa, čia orinukas ar geoterminis? Jei orinukas tai tuomet viskas savo vietose.

Orinukas mano, skaicevau poreiki pagal narvid +20 -23 dabar tiksliai nepamenu bet daugiau nei 2.15 kw h bet 3 kwh nesiekia

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 12:17)
Orinukas mano, skaicevau poreiki pagal narvid +20 -23 dabar tiksliai nepamenu bet daugiau nei 2.15 kw h bet 3 kwh nesiekia

Tai ir mano ne pagal narvid, o pagal realias sąnaudas išskaičiuota, kai šildžiau elektra.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2020 01 04, 11:53)
11kW ŠS  blink.gif ? Orginalus, koks tavo namo bendras namo šilumos poreikis? Koks maksimalus galingumas namo šildymui reikalingas? Mano namui apie 2,15kW, kažkaip primetinėjau, kad tavo naujasis namas bus artimesnis šiems skaičiams. Tiesa, čia orinukas ar geoterminis? Jei orinukas tai tuomet viskas savo vietose.

pas mane namas a++, pagal pastato energetini efektyvumo skaiciavimus, 10.34kwh/m2 kvadratui metams, sildomas plotas 130m2, suminis 27.35 kwh/m2 , tai nzn koks realiai poreikis, pas mane orinukas 11kw, bet matau, kad gerokai per galingas, bet jo pasirinkima leme gera kaina, matysim kas bus per salcius, bet jauciu 5kw kaip pas vaiki butu kur kas geresnis pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vytas_" data-cid="72577390" data-time="1578132008"><div><p>Min galia kiek maciau apie 1,1 kW, max apie 3,6 kW. Kadangi grindiniam yra atskiras cirkuliacinis, tai peciaus cirkuliacinio nelieciau. I grindis eina apie 1 m3.</p></div></blockquote><p>Pas mane ming 1.2 kw ir max 4.1 kw vandeni sildant, gal pas tavw senesnis modelis be ekraniuko, nes mane tas pats cirkuliacinis vidaus bloke ir i grindis ir per trieigi į vandeny</p>

o tu pastates atskira skaitliuka i rozete, ar pagal Amperus isskaiciuoji? vakar susiinstaliavau sena versija, tai veikia 36-32h nominaliu rezimu, su nauju softu 50hz daugiau nekrenta
Atsakyti

pas mane namas a++, pagal pastato energetini efektyvumo skaiciavimus, 10.34kwh/m2 kvadratui metams, sildomas plotas 130m2, suminis 27.35 kwh/m2 , tai nzn koks realiai poreikis, pas mane orinukas 11kw, bet matau, kad gerokai per galingas, bet jo pasirinkima leme gera kaina, matysim kas bus per salcius, bet jauciu 5kw kaip pas vaiki butu kur kas geresnis pasirinkimas
Papildyta:
o tu pastates atskira skaitliuka i rozete, ar pagal Amperus isskaiciuoji? vakar susiinstaliavau sena versija, tai veikia 36-32h nominaliu rezimu, su nauju softu 50hz daugiau nekrenta

Pas mane stovi silumos monitoringas, tai yra atskiras ir elektros skaitliukas ir silumos skaitliukas,tik dabar Cop nwsiskaiciuoja noemaliai, nes kai šildo vandeny elektros eneegijos neisminusuoja tai  COP mazas gaunasi, mano nauja SS softo versija tai maziausiai 45 hz dirba, tik girdejau sena versija lagina kaip pas arkava

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Orginalus" data-cid="72577441" data-time="1578137729"><div><p>pas mane namas a++, pagal pastato energetini efektyvumo skaiciavimus, 10.34kwh/m2 kvadratui metams, sildomas plotas 130m2, suminis 27.35 kwh/m2 , tai nzn koks realiai poreikis, pas mane orinukas 11kw, bet matau, kad gerokai per galingas, bet jo pasirinkima leme gera kaina, matysim kas bus per salcius, bet jauciu 5kw kaip pas vaiki butu kur kas geresnis pasirinkimas
Papildyta:
o tu pastates atskira skaitliuka i rozete, ar pagal Amperus isskaiciuoji? vakar susiinstaliavau sena versija, tai veikia 36-32h nominaliu rezimu, su nauju softu 50hz daugiau nekrenta</p></div></blockquote><p>Pas mane stovi silumos monitoringas, tai yra atskiras ir elektros skaitliukas ir silumos skaitliukas,tik dabar Cop nwsiskaiciuoja noemaliai, nes kai šildo vandeny elektros eneegijos neisminusuoja tai  COP mazas gaunasi, mano nauja SS softo versija tai maziausiai 45 hz dirba, tik girdejau sena versija lagina kaip pas arkava</p>

jo lagina, bet viena kart nustati ir pamirsti:) o kuri versija softo zinai?
Atsakyti

jo lagina, bet viena kart nustati ir pamirsti:) o kuri versija softo zinai?

Mano soft versija v2.02-1-T4, database version V1.07, eeprom version No. V1.00

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 14:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Orginalus" data-cid="72577465" data-time="1578139628"><div><p>jo lagina, bet viena kart nustati ir pamirsti:) o kuri versija softo zinai?</p></div></blockquote><p>Mano soft versija v2.02-1-T4, database version V1.07, eeprom version No. V1.00</p>

pas mane v2.02-1-T5
Atsakyti

pas mane v2.02-1-T5

Pagal skaičius toks vaizdas kad tavo naujesne,uzklausiu arkavos kokia jo siueblio softo versija

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 04, 14:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Orginalus" data-cid="72577482" data-time="1578142018"><div><p>pas mane v2.02-1-T5</p></div></blockquote><p>Pagal skaičius toks vaizdas kad tavo naujesne,uzklausiu arkavos kokia jo siueblio softo versija</p>

as zinau pas ji kokia V28-T6R, ji buvo pries kokius 5 metus, mes kartu pirkom tada. dabar vel toki pati pirkau, tik jau buvo su nauju softu
Atsakyti

as zinau pas ji kokia V28-T6R, ji buvo pries kokius 5 metus, mes kartu pirkom tada. dabar vel toki pati pirkau, tik jau buvo su nauju softu

Tai jai ta kur suimstalinai sena tai kokia nauja versija buvo, o is iue gavai ta vadinama sena n,mano tada dar senesnė, gal turi tos savo senos kur dabar t5 instala?

Atsakyti