Paviršutiniškai žiūri, jei manai kad dėl "kelių laipsnių". Aš čia įžiūriu nesiskaitymą su partnerio nuomone, nepagarbų bendravimą ir pan. Aišku, mano įžvalgos iš to, kaip aprašei bendravimą, įtariu, kad jis šiek tiek kitoks, tad ir išvados kistų atitinkamai. Aš normalia žmona laikau tą, kuri sugeba išlikti oria, priversti vyrą skaitytis su savo nuomone. Aš asmeniškai labiausiai vertinu tarpusavio pagarbą, jei pradėtų nosį prieš mane riesti, pats saviškę palikčiau. Stengiuosi neleisti to paties ir sau.
O dėl grindinio reguliavimo, ankščiau ir aš galvojau, kad tai kosmosas. Bandžiau sukioti išskaičiuodamas pagal kilpų ilgius, bet neaišku po kiek sukti. Tad sukiojau pagal rastus patarimus internete, kol vieną kartą nekilo mintis susireguliuoti pagal grįžtamų kontūrų temperatūras. Lengviausia tai padaryti su termovizoriumi, nors nesudėtinga ir su lazeriniu termometru. Su jo pagalba įtariu susireguliuosi sau kilpas idealiau, nei tai padarytų santechnikas ar elektronika. Tik laiko užtruks, nes po kiekvienos kilpos pasukiojimo, reikia palaukti kol viskas stabilizuosis.
Papildyta:
Vasarą apie 80% - ~250m³/h
Rudenį, pavasarį ir dabar apie 50% - ~ 150m³/h
Žiemą, per didesnius šalčius sumažinu ir daugiau, būna iki ~30% - ~120m³/h
Namo kubatūra apie 380m³.
Beje, vaikis klausė ar naudoju ortakio uždarymą į svetainę nakties metu. Tas tai taip, naudoju, bet neparašiau, kad tai neįtakoja oro srauto, jis pas mane nemažinamas, užtat miegu gaiviame ore . Gal beje, tai turi įtakos tam, kad man komfortiška miegoti ir aukštesnėje nei 22°C temperatūroje. Įtariu, esmė ne temperatūroje, o oro gaivoje, kurią jaučiame. Jei būtų prastas vėdinimas, gali būti, kad ir man vėsiau patiktų.