Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(cibulis @ 2020 01 02, 10:24)
Toje knygoje net nurodyta, kiek radono skleidžia keraminės plytos ir kiek silikatinės.

Keraminės plytos, silikatinės plytos mano žiniomis skleidžia radiaciją foninio lygio, o ne radono dujas.

Radono dujos ir radiacija yra du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2020 01 02, 17:36)
Užtenka 21? Kodėl miegamuosiuose tokia maža temperatūra?

Siuo metu virtuvej 23,2+ (intensyviai gaminama), salione 21,4+, miegam. 20.2+, 20+, 3-ciam nera termometro, Permeciau akim namiskius visi ant trumpu marškineliu, maziausias su ilgom rankovem marskiniais.
Man salione ziurint tv per silta. Ryte miegamajame sprendziant pagal lauko orus bus (18.5-19), man vistiek per karsta.
Didelis minusas, kad prie tokiu temp. Miegamamuose ryte langu rasojimas neisvengiamas (senas pusiau renovuotas namas).
Kiekvienam komfortiska t yra skirtinga jai man 20+ yra pats tas, kitam bus Sibiras!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radis: 02 sausio 2020 - 21:24
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 02, 22:16)
<p></p><blockquote 
Kam jus tom zmonom taip nusileidžiat?mano cia bande pazirsti, kad mazai 22 c ,tai sakau eik i katiline ir pasidaryk tai daugiau nereikia zyst, sianakt miegamam buvo virs 22 tai nafik atsiklojus reikia miegoti</p>

Nepilnai parašiau - 23.5 - svetainėj ir virtuvėj. Migamąjame 21 - mosuoju visais straipsniais, kad idealu miegot 18, kai kur rašo 18-20C - tai bent čia pusiau tvarka.
Papildyta:
Žiūrėkit draugai - nu tikrai kažkas pas mus vėsinasi Zehnderio rekupą arba su ComfoCool, arva su ComfoFond uždaro tipo šilumokaičiu. Rašė kažkas šioje temoje. Ar niekas nepamena, pas ką yra? Visaip ieškau ir nerandu. Padėkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzūkiška pirkia: 02 sausio 2020 - 22:17

Nepilnai parašiau - 23.5 - svetainėj ir virtuvėj. Migamąjame 21 - mosuoju visais straipsniais, kad idealu miegot 18, kai kur rašo 18-20C - tai bent čia pusiau tvarka. Papildyta: Žiūrėkit draugai - nu tikrai kažkas pas mus vėsinasi Zehnderio rekupą arba su ComfoCool, arva su ComfoFond uždaro tipo šilumokaičiu. Rašė kažkas šioje temoje. Ar niekas nepamena, pas ką yra? Visaip ieškau ir nerandu. Padėkit!
ComfoCool niekas berods neturejo cia, ComfoFond ieskau dar ;)

Radau mariusz tik savadarbi...

https://www.supermam...nimas-9/page-49

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 02 sausio 2020 - 22:57
QUOTE(vaikis_ @ 2020 01 02, 23:40)
Radau mariusz tik savadarbi...

Dėkui!
Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 02, 22:16)
Kam jus tom zmonom taip nusileidžiat?mano cia bande pazirsti, kad mazai 22 c ,tai sakau eik i katiline ir pasidaryk tai daugiau nereikia zyst, sianakt miegamam buvo virs 22 tai nafik atsiklojus reikia miegoti
Kai koį vakarą pradėsi meilintis žmonai - nepasiųs pačiam "pasidaryti"? smile.gif O miegamajam grindinio prisukti negalima? Uošvis skundėsi, kad miegamajam esant grindiniam šildymui, labai prikaista lova (žinoma, jei lova ne ant aukštų kojų) - niekam tokių problemų neiškilo?
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2020 01 03, 11:31)
Kai koį vakarą pradėsi meilintis žmonai - nepasiųs pačiam "pasidaryti"?  smile.gif O miegamajam grindinio prisukti negalima? Uošvis skundėsi, kad miegamajam esant grindiniam šildymui, labai prikaista lova (žinoma, jei lova ne ant aukštų kojų) - niekam tokių problemų neiškilo?

O tai kokios temperatūros paduodamos į grindis? Itin šiltame name neturi jaustis, nes temperatūros labai žemos. Aš kaip tik dabar užsakinėju lovą ir imsiu su žemomis kojomis, nes man taip gražiau.
Atsakyti

Kai koį vakarą pradėsi meilintis žmonai - nepasiųs pačiam "pasidaryti"? smile.gifO miegamajam grindinio prisukti negalima? Uošvis skundėsi, kad miegamajam esant grindiniam šildymui, labai prikaista lova (žinoma, jei lova ne ant aukštų kojų) - niekam tokių problemų neiškilo?

Nepasius, o jei pasius tai kaip ten yra tas anekdotas, atsikėlus naujai graziai vienisai kaimynei, aplinkiniuose kvartaluose zmonoms nustojo skaudėti galvas:)

O del grindinio tai atsukes max visus komturus bandziau sukineti tai girdisi kaip apsikrauna cirkuliacinis siurblys pasikeicia garsas, ir padideje el sanaudos tai atsukau ir palikau viska ant max

Atsakyti
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2020 01 02, 23:51)

Turiu ir as savadarbi. CWK ausintuvas 200 pajungimas.
Option box valdo cirkuliacini, pagal papildoma temp davikli pries ausintuva.
Bedos kurias pastebejau:
Originalaus Comfofond radiatorius didesnis nei maniskis. Rekupas prastai ekstrapoliuoja glikolio temp., rodo mazesne nei is tikruju.
Reikejo statyti c4 priesfiltri, kas kartu su ausintuvu sukelia papildoma pasipriesinima. Realiai turiu tik apie 360 kubu vietoj 450 max.
Pliusai
Atlieka savo darba ziema 100%, vasara ne visada pakanka temperaturos nukondensuot pertekline dregme.
Bandziau zaisti su dregmes kondensavimu naudojant SS, bet temperaturos ganetinai zemos ir isijungdavo apsauga nuo termofikato uzsalimo...
Dabar CWK ausintuva deciau gal du kart didesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2020 01 02, 22:22)
Žiūrėkit draugai - nu tikrai kažkas pas mus vėsinasi Zehnderio rekupą arba su ComfoCool, arva su ComfoFond uždaro tipo šilumokaičiu. Rašė kažkas šioje temoje.  Ar niekas nepamena, pas ką yra? Visaip ieškau ir nerandu. Padėkit!

Vienintelį, kurį prisimenu, tai tik Cibulį, kuris gilinosi į tą reikalą ir info čia pateikinėjo, bet jis tos minties atsisakė. Daugiau nepamenu nieko.
Papildyta:
QUOTE(Giords @ 2020 01 03, 10:31)
Kai koį vakarą pradėsi meilintis žmonai - nepasiųs pačiam "pasidaryti"?  smile.gif O miegamajam grindinio prisukti negalima? Uošvis skundėsi, kad miegamajam esant grindiniam šildymui, labai prikaista lova (žinoma, jei lova ne ant aukštų kojų) - niekam tokių problemų neiškilo?

Šaltam name gal, pas mane, kai nesijaučia grindinis šildymas veikia ar ne, tikrai nieko panašaus neužfiksavau. Lova su talpykla iki pat grindų. Jokių kojyčių, talpykla visu plotu ant grindų, per pora mm iškelta ant kamštinės medžiagos lipdukais, kad stumdant nebraižytų grindų, kur parduodama klijavimui po baldais.

Dėl temperatūros, tai miegamajam pas mane visad virš 22°C, išsimiegu puikiausiai, vėsiau tikrai nenorėčiau.
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 03, 12:53)
Nepasius, o jei pasius tai kaip ten yra tas anekdotas, atsikėlus naujai graziai vienisai kaimynei, aplinkiniuose kvartaluose zmonoms nustojo skaudėti galvas:)

O del grindinio tai atsukes max visus komturus bandziau sukineti tai girdisi kaip apsikrauna cirkuliacinis siurblys pasikeicia garsas, ir padideje el sanaudos tai atsukau ir palikau viska ant max

Dėl tokio požiūrio į žmonas, tai turiu vieną kolegą, kuris nagus dabar graužia dėl panašaus elgesio su žmona. Neišsikentė nabagė, dabar oriai atskirai gyvena.

O dėl kontūrų, tai taip, prisukinėjant pasipriešinimas didėja, bet prisukinėti-balansuoti sistemą vis tiek reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 03 sausio 2020 - 19:32

Dėl tokio požiūrio į žmonas, tai turiu vieną kolegą, kuris nagus dabar graužia dėl panašaus elgesio su žmona. Neišsikentė nabagė, dabar oriai atskirai gyvena.

Nei viena normali moteris zmona, del laipsniu namie nepaliks, o jei nores palikti bus kita priežastis, nepaliko jau virs 20 metų, tai manau normali:)

O del del grindinio rwguliavimo pabandžiau kazkaip kazkaip normaliai nesigavo, tai tegul sukasi ant max

Atsakyti
QUOTE(Vytas_ @ 2020 01 03, 14:47)
Turiu ir as savadarbi. CWK ausintuvas 200 pajungimas.
Option box valdo cirkuliacini, pagal papildoma temp davikli pries ausintuva.

Kiek viskas kainavo. Kiek vietos užima? - pas mane čia problemėlė. Dar klausimas - kiek rekuoeratoriumi varinėjate paprastai kubų pavasarį ir rudenį ir kiek vsarą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzūkiška pirkia: 03 sausio 2020 - 20:28