Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

As varineju 165 m3 4 zmones dregme apie 60 proc, apatine lango dalis plaukia, va ka reiskia metalinis stiklo paketo remelis:)

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 12 01, 17:33)
As varineju 165 m3 4 zmones dregme apie 60 proc, apatine lango dalis plaukia, va ka reiskia metalinis stiklo paketo remelis:)

Kas dar šiais laikais deda į paketą metalinį rėmelį??? blink.gif
Langai lyg Veka pas patį?
Atsakyti

Kas dar šiais laikais deda į paketą metalinį rėmelį??? blink.gif
Langai lyg Veka pas patį?

Jo veka, as dejau 2015 mwtais, net nezinojau kad buna kitokiu, ie langistai nieko nepatare, kai pradejau domėtis dar spejau išnešti langus 10 cm i i lauka, ir juosta is vidaus sandarinimo isideti, ir tai per kita gala, nes langai buvo jau sudeti tai zaidziau su ta juosta, nu kazkada kai keisiu stiklo pakwtus isidesiu normalius:)

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 12 01, 18:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="silainiai" data-cid="72557756" data-time="1575218077"><div><p>Kas dar šiais laikais deda į paketą metalinį rėmelį??? vartotojo įkelta nuotrauka
Langai lyg Veka pas patį?</p></div></blockquote><p>Jo veka, as dejau 2015 mwtais, net nezinojau kad buna kitokiu, ie langistai nieko nepatare, kai pradejau domėtis dar spejau išnešti langus 10 cm i i lauka, ir juosta is vidaus sandarinimo isideti, ir tai per kita gala, nes langai buvo jau sudeti tai zaidziau su ta juosta, nu kazkada kai keisiu stiklo pakwtus isidesiu normalius:)</p>

pasididink vedinima iki 250m3, kai dregme nukris iki 40, turetu viskas susitvarkyti
Atsakyti

pasididink vedinima iki 250m3, kai dregme nukris iki 40, turetu viskas susitvarkyti

Abejoju ar mano atveju au ErV imqnoma pasiekti 40 dregme ,labaij daug mes jos pagaminam, daug naudojam karšto vandens drabužių džiovinimas skalbimas, mano atveju zenderis ne ERV butu pats tas:)

Atsakyti

Abejoju ar mano atveju au ErV imqnoma pasiekti 40 dregme ,labaij daug mes jos pagaminam, daug naudojam karšto vandens drabužių džiovinimas skalbimas, mano atveju zenderis ne ERV butu pats tas:)

Na del karsto vandens nesiginciju :) Bet jeigu drabuziai dzovinami dziovykloje tai nelabai ka ir prides tos dregmes.  Pas mus jos truksta,  todel ERV butu atgaiva :)  Gaila kad senas Zehnderis pas mane ir kasetes skiriasi, kitu atveju galetu apkeisti ekspermentui. 

Atsakyti

Na del karsto vandens nesiginciju :) Bet jeigu drabuziai dzovinami dziovykloje tai nelabai ka ir prides tos dregmes.  Pas mus jos truksta,  todel ERV butu atgaiva :)  Gaila kad senas Zehnderis pas mane ir kasetes skiriasi, kitu atveju galetu apkeisti ekspermentui. 

Jo būtų įdomu pavandytit ie labai lengvai keičiasi, tikk mano atveju reiktų vamzduka istatyti, kondensato nubegimui, skyles viskas yra tik dabar uzdeti du kamsteliai priklausomai kurios puses kairinis ar desininis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvis: 03 gruodžio 2019 - 11:12
QUOTE(Rimvis @ 2019 12 01, 18:33)
<p>As varineju 165 m3 4 zmones dregme apie 60 proc, apatine lango dalis plaukia, va ka reiskia metalinis stiklo paketo remelis:)</p>

Gal tai reiskia, kad per mazai varineji? Mes 100 kvm varinejam 230 cbm. Musu namo kubatura 350. Kokia jusu?
Atsakyti

Gal tai reiskia, kad per mazai varineji? Mes 100 kvm varinejam 230 cbm. Musu namo kubatura 350. Kokia jusu?

Matai pas paty ne erv, nu mano namo turis apie 400 m3 plius dar nesilldomas garazas apie 180 m3, aisku jame rekupas nevedina, kaip ir minėjau aukščiau labai daug prigaminam drėgmės

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 12 03, 21:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dzūkiška pirkia" data-cid="72559674" data-time="1575396876"><div><p>Gal tai reiskia, kad per mazai varineji? Mes 100 kvm varinejam 230 cbm. Musu namo kubatura 350. Kokia jusu?</p></div></blockquote><p>Matai pas paty ne erv, nu mano namo turis apie 400 m3 plius dar nesilldomas garazas apie 180 m3, aisku jame rekupas nevedina, kaip ir minėjau aukščiau labai daug prigaminam drėgmės</p>

Įdomu būtų pamatuoti jūsų CO2. Kiek pamenu reiktų bent pusę namo tūrio pakeisti per valandą - tai jau 200 minimumas jums turėtų būti.
Atsakyti

Įdomu būtų pamatuoti jūsų CO2. Kiek pamenu reiktų bent pusę namo tūrio pakeisti per valandą - tai jau 200 minimumas jums turėtų būti.

Nu. Kiek as as domejausi tai normaliam CO2 kiekiui, ir deguonnies koncentracijai palaikyti pqkanka apie 30 m3 oro i valanda, 1 zmogui tai manau 165 m3 ant 4 žmonių pakanka, parsisiunciau xiaomi co2 matuokli jis ten daug ka matuoja , bet kiwk ziirejau kad CO2 iskaiciuoja pqgal kitus parametrus tai manau nera labai tikslus

Atsakyti

Nu. Kiek as as domejausi tai normaliam CO2 kiekiui, ir deguonnies koncentracijai palaikyti pqkanka apie 30 m3 oro i valanda, 1 zmogui tai manau 165 m3 ant 4 žmonių pakanka, parsisiunciau xiaomi co2 matuokli jis ten daug ka matuoja , bet kiwk ziirejau kad CO2 iskaiciuoja pqgal kitus parametrus tai manau nera labai tikslus
Neisskaiciuosi CO2 pagal kitus parametrus, nera tokiu davikliu :)   Realiai prie 165m3 jeigu gerai sureguliuoti srautai skirtingose patalpose neturetu buti betu su CO2 kiekiu, pats matavau su labai tiksliu CO2 davikliu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 04 gruodžio 2019 - 10:08