Sonitec tipo naudoti, del garso slopintuvu nezinau.
Na ir siu pakanka garsui slopinti, idomu kaip dar nuo ortakiu iki difuzoriu pajungta? Per tuos pacius sonodec?
Na ir siu pakanka garsui slopinti, idomu kaip dar nuo ortakiu iki difuzoriu pajungta? Per tuos pacius sonodec?
Ortakiai lankstus ir LOD dezutes (kataloge konfovent taip vadinas).
Dar klausimas, kaip esate susikonfigurave savo irenginius. Kiek % ventiliatoriai itraukimo ir isputimo? Kokios temp ora pucia ir ar ijungtas elektrinis tenas?
Ortakiai lankstus ir LOD dezutes (kataloge konfovent taip vadinas).
Dar klausimas, kaip esate susikonfigurave savo irenginius. Kiek % ventiliatoriai itraukimo ir isputimo? Kokios temp ora pucia ir ar ijungtas elektrinis tenas?
Pirma reikia tureti su kuo reguliuoti teisinga balansa ir jau tada atitinkamai susireguliuoji ventiliatorius. Arba tureti rekuperatoriu kuris automatiskai balansuoja.
Pirma reikia tureti su kuo reguliuoti teisinga balansa ir jau tada atitinkamai susireguliuoji ventiliatorius. Arba tureti rekuperatoriu kuris automatiskai balansuoja.
Jeigu pasitiketi montuotojais, tai jie subalansavo sistema. Mano klausimas buvo labiau, kokia temperatura palaikote i kambario puciamo oro ar ijungtas elektrinis tenas. Labiau klausimas konfovent rotoriniu rekuperatoriu turetojams.
kokie turetu buti nustatymai, kad dregme mazetu namuose, as apie disbalansa,nes kolkas zhenderis entalpinis nesusitvarko su dregme, namuose apie 70% dregmes, visada dirba apie 80% nasumu
Nu mano dirba 165 m3 dregme 60-65 , is ryto kai mergos galvas plauna ir prausiasi iseina apie 250 ltr boileris uzdejas timery kad pora valandu 300 m3 varinetu , seip dregnoka ir pas mane, rekupas irgi ErV