Dar toks klausymas Zehnerio turetojiems skaiciau kad yra isigijusiu Zehneri is olandu pigiau, tai noreciau paklausti ka planuojat daryti atsiradus gedymui, kiek supratau garantija lietuvoje negalioja, tai gal nors koks pogarantinis remontas mokamas yra Lietuvoje, gal kas zino?
Dar toks klausymas Zehnerio turetojiems skaiciau kad yra isigijusiu Zehneri is olandu pigiau, tai noreciau paklausti ka planuojat daryti atsiradus gedymui, kiek supratau garantija lietuvoje negalioja, tai gal nors koks pogarantinis remontas mokamas yra Lietuvoje, gal kas zino?
Galiu atlikti jeigu yra poreikis, bet abejoju jog jo jums isviso prireiks. Mano turima statistika dar neteko matyti sugedusio. Realiai su Olandais galima susitarti, tik reikia identifikuoti sugedusia dali ir jie atsiustu nauja ;)
Chebra, ar jūs žinote, kad esate jėga? Aš rimtai. Nuomonės formuotojai, influenceriai ir šiaip Europos mastu įtakingi žmonės. Štai kokią naujieną ką tik gavau.
"Padėkokite forumiečiams, kad jų pagalba pavyko išsiderėti praktiškai tokias pačias kainas kaip olandams?
Kalbu apie naujas "Zehnderių" kainas Lietuvoje. Nebus reikalo siųstis iš už jūrų marių.
"Padėkokite forumiečiams, kad jų pagalba pavyko išsiderėti praktiškai tokias pačias kainas kaip olandams?
Kalbu apie naujas "Zehnderių" kainas Lietuvoje. Nebus reikalo siųstis iš už jūrų marių.
QUOTE(Rimvis @ 2019 08 29, 19:33)
Pas kaimynus montavo , tai tie pasake kodel brangiai va kaimynas(as pigiau gavo) tai atbego ziureti ir kaimynui padare geresne kaina:)
Čia vienkartinis atvejis. Man sakė, kad nuo kitos savaitės visiems bus pigiau. Ta prasme kitą savaitę viešai paskelbs naujas kainas. Jos bus panašios kaip Olandijoje ir nereikės siųstis, ir garantija vietoje.
QUOTE(vaikis_ @ 2019 08 29, 21:16)
Pagaliau Pasimoke Vokieciai is Lietuviu
Jau ir taip Vokietijoje ekonomikos recesija, o dar iš lietuvių nebeis uždirbti
TOTAL KOŠMAR
Kuri cia imone taikys tokias kainas, nes kaip tik reikia pirkti? ta pati kur tau montavo? nes jie viesai is vis neskelbia kainu.
QUOTE(cibulis @ 2019 08 29, 20:09)
Čia vienkartinis atvejis. Man sakė, kad nuo kitos savaitės visiems bus pigiau. Ta prasme kitą savaitę viešai paskelbs naujas kainas. Jos bus panašios kaip Olandijoje ir nereikės siųstis, ir garantija vietoje.
QUOTE(sauliusz @ 2019 08 30, 12:45)
Kuri cia imone taikys tokias kainas, nes kaip tik reikia pirkti? ta pati kur tau montavo? nes jie viesai is vis neskelbia kainu.
Taip, ta pati. Ar skelbs viešai, ar neskelbs, - nežinau. Čia jau reikia su jais aiškintis tiesiai.
retas kuris viešai skelbia, o jei skelbia - tai paaukštintas.
Visi ieško kvailų pirkėjų. Tipo pateiksim email pasiųlyma - ir jau jis bus geriausias.
Dažnai pasitvirtina biznio strategija
Visi ieško kvailų pirkėjų. Tipo pateiksim email pasiųlyma - ir jau jis bus geriausias.
Dažnai pasitvirtina biznio strategija
QUOTE(sauliusz @ 2019 08 30, 11:45)