Per kokį vamzdį? Bet kuriuo atveju turim, ką turim. Drėgmė nėra lemiamas veiksnys. Vienintelio Balbieso rekūpas pučia daug prasčiau iš visų Zehnderių. Lyg jau 4 tokius turime. Kažkas ne taip su pačiu įrenginiu (galimas brokas) arba montavimo problemų pridaryta.
Per kokį vamzdį? Bet kuriuo atveju turim, ką turim. Drėgmė nėra lemiamas veiksnys. Vienintelio Balbieso rekūpas pučia daug prasčiau iš visų Zehnderių. Lyg jau 4 tokius turime. Kažkas ne taip su pačiu įrenginiu (galimas brokas) arba montavimo problemų pridaryta.
kaip suprantu, vienintelis balbiesas neturi appso?
ka gali blogai sumontuoti, ksi 4 slsngas tepajungt reikia? net jeigu trasa ir blogai subalansuota, rekupas vistiek pus kiek uzduota
Per polistirolo vamzdi. Dregme ir temperaturos yra lemiamas veiksnys skaiciuojant NVK, jeigu visi irenginiai identiski ir nera montavimo broko.
Kokį polistirolo vamzdį? Bet tai ne esmė. Jo name drėgnesnis oras, bet rekupas pučia efektyviau nei mano name. Vienintelio Balbieso neišpsaudžia tokio efektyvumo. Galima tai nurašyti drėgmei, bet panašu, kad tai neturi esminės įtakos. Aš manau, kad yra kažkoks brokas: gamyklinis arba montavimo.
panasus kaip pas vaiki tik pas ji vamzdis ilgesnis , mano 4m tai lauko temp ir temp kuri pakliuna i rekuperatoriu siltesne 1-2 laipsniai, dar rezgiau minty dar per visa garaza, prasivesti dar plius 8m bet , per brangus tie polistirolo vamdziai:0neatsipirks:)
Gal kažkur nesandariai pajungta. Apie kokią šilumos izoliaciją kalbi? O gal davikliai rodo blogai. Ar įmanoma pamatuoti tiekiamo oro temperatūrą?
Vėsinimo funkcija Altermai 3 realizuojasi su papildomai įstatoma plokšte, galima ir vietoje įkišti.
ka gali blogai sumontuoti, ksi 4 slsngas tepajungt reikia? net jeigu trasa ir blogai subalansuota, rekupas vistiek pus kiek uzduota
Rekūpas tokiu oru pučia maksimaliai gerai. Aišku, jeigu uždėta warm, o ne cool. 3 pučia puikiai, 1 prastai. Jei tik vienas pūstų puikiai, būtų kažkas ne taip. O dabar kažkas ne taip su Balbieso įrenginiu. Gal koks vienas daviklis brokuotas ir štai rezultatas.
Rekūpas tokiu oru pučia maksimaliai gerai. Aišku, jeigu uždėta warm, o ne cool. 3 pučia puikiai, 1 prastai. Jei tik vienas pūstų puikiai, būtų kažkas ne taip. O dabar kažkas ne taip su Balbieso įrenginiu. Gal koks vienas daviklis brokuotas ir štai rezultatas.
Del davikliu visko gali buti, man atsiunte tuos "sveicariskus" - tai pirmi du tiesiog "sudege" pajungus, antra partija veikia iki siol.
Aišku, kad kažkas negerai, nes tik vienas pučia daug prasčiau nei kiti. O kas yra nežinau. Aš manau, kad gali būti tiesiog gamyklinis brokas.
Balbiesai, nustatyk, jei gali, valandai kitai minimalų greitį. Jis gamykliškai yra 70 kubų nebent pats kitaip parinkai. Jei name 23, turi grąžinti apie 22,5 laipsnių. Jei ir pirmu greičiu bus negerai, tada bus viskas aišku. Tik reikia apie 1-2 val. palaukti, nes sumažinus greitį grąžinama temperatūra greitai neužkyla. Užfiksuok, kiek pučia iki srauto sumažinimo ir kiek pus 70 kubų.
Štai ką pučia maniškis 70 kubų našumu. Naudingumas (19,4/19,9) išeina net 97,5 proc. Gali ir kiti, jei turi noro ir galimybių pabandyti nustatyti 70 kubų. Dar galim pažaisti ir su kitais oro kiekiais.
Papildyta:
Nufotkink ir įmesk savo aparato temperatūrų ir drėgmės nuotrauką. Smalsu pamatyti.