QUOTE(balamūtas @ 2018 12 28, 20:03)
Būtinai parašyk, tikrai įdomu
Pats nusivyliau, nuvilsiu ir jus.
Vidinis daviklis rodo 99,6 kPa, lauke esantis daviklis rodo 99,6 kPa. Atidarius langą ar duris, tiesiog švilpia oras dėl disbalanso. Per mažas daviklių jautrumas. Kai buvo parą vienoje patalpoje, taip pat tą patį slėgį rodė.
Ir iš vis, tie davikliai neaišku kada temperatūros rodmenis atsiunčia. Vad dabar ką tik žiūrėjau į parodymus, tai rašo, kad vieno daviklio duomenys atnaujinti ką tik, o kito prieš 4 min, bet tikrai pamenu, kad buvau aptikęs ir info, kad duomenys atnaujinti daugiau nei prieš 20 min.
Taip, kaip protingo namo patalpų temperatūros ar drėgmės lygio, kai šie rodmenys kinta labai lėtai, matavimo priemonė gera, bet jei norima pagal tikslius daviklių parodymus ką nors konkretaus su gana dinamišku rodmenų kitimu, pav. boilerio teno įjungimo/išjungimo automatiką valdyti, tai šis sprendimas vienareikšmiškai netiks.
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2018 12 28, 23:09)
Turiu xiaomi gateway tai ar kazkoks blogas ar nemoku pajungti tai atsijungineje, kas 20 min stringa, sunkiai jungesi prie routerio is kokio pwnkto karto, man nepatiko,padejau i stalčių</p>
Jau antra para pas mane veikia, absoliučiai jokių strigimų nebuvo. Darbe buvau tai ir šviesas pajunginėjau ir stebėjau, kaip namuose pro judesio daviklį vaikšto ar mygtukus spaudinėja. Pakolkas įdomu, tai net nustačiau, kad kaip notifikation ateitų, kai koks daviklis suveikė
. Viskas veikia be priekaištų, iš principo sistema esu patenkintas, gaila tiktai, kad kai kuriems davikliams trūksta greičio ir ne pagal pradinę paskirtį panaudoti gali nepavykti.