Ar gali būti kas nors blogo, jei tvirtinamą difuzorinę dėžutę (panašią į šią https://www.underflo...12/78390382.jpg) nuleisti kažkiek žemiau, kad prie lubų priglustų tik tomis auselėmis, o ne visu pagrindu? Difuzorių pritvirtinti nebus problematiška? Nevibruos pučiant didžiausiu greičiu? Pardavėjas sumaišė ir atvežė trumpesnes. Galvoju laukti ar tvirtinti nuleidus. Lubos bus pakabinamos.
Ar gali būti kas nors blogo, jei tvirtinamą difuzorinę dėžutę (panašią į šią https://www.underflo...12/78390382.jpg) nuleisti kažkiek žemiau, kad prie lubų priglustų tik tomis auselėmis, o ne visu pagrindu? Difuzorių pritvirtinti nebus problematiška? Nevibruos pučiant didžiausiu greičiu? Pardavėjas sumaišė ir atvežė trumpesnes. Galvoju laukti ar tvirtinti nuleidus. Lubos bus pakabinamos.
Jeigu standziai prisitvirtina auselem, nieko blogo nematau.
Pakišk kad ir to paties polistirolo atraižą ir bus garantuotai
Kaip suprast? Dažnai genda varikliai? Iš kur tokia info? Kokie variantai šios problemos sprendimo?
Dar vienas dalykas. Tu iki tol kėlei rekūpo grąžinamo oro temperatūra specialiai išbalansuodamas srautus. O čia 20 proc. vienas, kitas 0 proc. ir tau jau disbalansas nepatinka. Tai koks disbalansas patinka ar kokį laikei?
Dėl suremontavimo, tai kodėl žmonės nemėgsta skenduolių automobilių, nes lyg viską suremontavai, pakeitei vandens pažeistas detales, o paaiškėje, kad pažeistų buvo gerokai daugiau, nei matėsi iš karto, tik vandens dariniai ilgiau išlindinėjo. Ir čia, įtariu kad bus koks nupuvęs kontaktas. Bandysi ardyti rekupą ir žiūrėti, kurioje vietoje strigimas. Jei varikliai parėję, kaip kad vaikis sako, ir nesimatys vandens padarinių ant jo, tai tą pačią akimirką parašysiu, visiems rekomenduodamas komfovento rekupų nepirkti, nes variklio amžius gerokai per trumpas. Vis tik, didžiausias įtarimas dėl kontaktų, nes varikliai inverteriniai, ten nelabai yra kam gesti.
Dėl disbalanso, tai taip, aš jį stengiausi daryti, bet jį darydavau minimalų ~ 5% variklių skirtumą. Taip kad disbalansas būdavo, bet jo padarinių atidarinėjant duris nesijausdavo, tas disbalansas labiau dėl sienų apsaugos, kad drėgmės į sienas nepatektų iš per sienas išeinančio oro. O dabar 100% disbalansas ir visai ne į tą pusę į kurią norėčiau kad būtų. Aš visuomet palaikydavau minusinį balansą, o dabar stiprus pliusinis. Absoliučiai į kitą pusę nei reikia.
Ir dar, 20% palaikiau, kai žmonių nebuvo namie, kai žmonės yra, palaikau apie 40%.
Papildyta:
Taip, su balanso nepalaikančiais rekuperatoriais idealaus balanso nebūna niekada, bet juk pas pačio tėvus rekupas nepalaikantis balanso yra, ir pats iš patirties matai, jog tas disbalansas realiai nėra didelis. Patikėk, kai vienas variklis nesisuka, disbalansas atidarant duris labai jaučiasi.
Iš kitos pusės, kliūna čia paviešinta info apie tai, kad Renovent rekupus ekspluatuojantys, žiemą, kai suveikdavo priešužšaliminė apsauga ir būdavo disbalansuojami varikliai taip, kad net jausdavosi atidarinėjant duris, tai man labai kliūna. Kokį disbalansą gali palaikyti Renovent rekupai per žiemos šalčius? Aš disbalansuodamas srautus, įtariu niekad nebuvau tokio dydžio disbalanso pasiekęs.
Papildyta:
Aš tokių porą atsisiunčiau, atkeliavo gal per savaitę, o vat šito jau turbūt virš mėnesio laukiu.
Kai viskas atkeliaus, palaikysiu abu daviklius toje pat patalpoje, pakaitaliodamas slėgius, užsirašysiu parodymų skirtumus, ir vieną prisiklijuosiu, kur nors viduje, o kitą lauke. Idealaus balanso su šiais prietaisais nežadu sugaudyt, bet su dūmais žaisti nereikės.
Papildyta:
Raspbery turiu, ir viską galiausiai ant jo perkelti, vilties turiu, bet šiai akimirkai nusprendžiau Mi Home protingo namo sistemą įsidiegti, tuo labiau, kad yra ZigBee upgreidas raspberiui.
Sandarumas matuojamas prie 50Pa slėgių skirtumo, o čia vien tik paklaida 120Pa, manau be šansų su tokiais davikliais kažką sugaudyt, nebent aš kažką netaip suprantu
Pakursiu, daugiau galėsiu parašyti, o dabar vis gatevėjaus laukiu.
Dėl suremontavimo, tai kodėl žmonės nemėgsta skenduolių automobilių, nes lyg viską suremontavai, pakeitei vandens pažeistas detales, o paaiškėje, kad pažeistų buvo gerokai daugiau, nei matėsi iš karto, tik vandens dariniai ilgiau išlindinėjo. Ir čia, įtariu kad bus koks nupuvęs kontaktas. Bandysi ardyti rekupą ir žiūrėti, kurioje vietoje strigimas. Jei varikliai parėję, kaip kad vaikis sako, ir nesimatys vandens padarinių ant jo, tai tą pačią akimirką parašysiu, visiems rekomenduodamas komfovento rekupų nepirkti, nes variklio amžius gerokai per trumpas. Vis tik, didžiausias įtarimas dėl kontaktų, nes varikliai inverteriniai, ten nelabai yra kam gesti. Dėl disbalanso, tai taip, aš jį stengiausi daryti, bet jį darydavau minimalų ~ 5% variklių skirtumą. Taip kad disbalansas būdavo, bet jo padarinių atidarinėjant duris nesijausdavo, tas disbalansas labiau dėl sienų apsaugos, kad drėgmės į sienas nepatektų iš per sienas išeinančio oro. O dabar 100% disbalansas ir visai ne į tą pusę į kurią norėčiau kad būtų. Aš visuomet palaikydavau minusinį balansą, o dabar stiprus pliusinis. Absoliučiai į kitą pusę nei reikia. Ir dar, 20% palaikiau, kai žmonių nebuvo namie, kai žmonės yra, palaikau apie 40%. Papildyta: Taip, su balanso nepalaikančiais rekuperatoriais idealaus balanso nebūna niekada, bet juk pas pačio tėvus rekupas nepalaikantis balanso yra, ir pats iš patirties matai, jog tas disbalansas realiai nėra didelis. Patikėk, kai vienas variklis nesisuka, disbalansas atidarant duris labai jaučiasi. Iš kitos pusės, kliūna čia paviešinta info apie tai, kad Renovent rekupus ekspluatuojantys, žiemą, kai suveikdavo priešužšaliminė apsauga ir būdavo disbalansuojami varikliai taip, kad net jausdavosi atidarinėjant duris, tai man labai kliūna. Kokį disbalansą gali palaikyti Renovent rekupai per žiemos šalčius? Aš disbalansuodamas srautus, įtariu niekad nebuvau tokio dydžio disbalanso pasiekęs. Papildyta: Aš [url="https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-Aqara-Temperature-Humidity-Sensor-Environment-Air-Pressure-Mijia-Smart-Home-Zigbee-Wireless-Control-by/32931373892.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26a44c4dfzWI39"]tokių[/url] porą atsisiunčiau, atkeliavo gal per savaitę, o vat [url="https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-mijia-Smart-Multifunctional-gateway2-wireless-switch-home-remote-control-night-light-for-mihome-alarm-sensor/32923639108.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27d34c4dxFuAu4"]šito[/url] jau turbūt virš mėnesio laukiu. Kai viskas atkeliaus, palaikysiu abu daviklius toje pat patalpoje, pakaitaliodamas slėgius, užsirašysiu parodymų skirtumus, ir vieną prisiklijuosiu, kur nors viduje, o kitą lauke. Idealaus balanso su šiais prietaisais nežadu sugaudyt, bet su dūmais žaisti nereikės. Papildyta: Raspbery turiu, ir viską galiausiai ant jo perkelti, vilties turiu, bet šiai akimirkai nusprendžiau Mi Home protingo namo sistemą įsidiegti, tuo labiau, kad yra ZigBee upgreidas raspberiui.Kazkaip per sudetingai viska darai, Zigbee perteklinis dalykas kai yra MQTT protokolas naudojamas visuose IOT projektuose Openhab ant avietes, kruva sonoff irenginiu su perrasytu firmwaru kad ir is easyEsp, sauja norimu davikliu ir turi savo Mi Home o dar kur integracija su visokiai Amazon Echo ir t. t
Dėl suremontavimo, tai kodėl žmonės nemėgsta skenduolių automobilių, nes lyg viską suremontavai, pakeitei vandens pažeistas detales, o paaiškėje, kad pažeistų buvo gerokai daugiau, nei matėsi iš karto, tik vandens dariniai ilgiau išlindinėjo. Ir čia, įtariu kad bus koks nupuvęs kontaktas. Bandysi ardyti rekupą ir žiūrėti, kurioje vietoje strigimas. Jei varikliai parėję, kaip kad vaikis sako, ir nesimatys vandens padarinių ant jo, tai tą pačią akimirką parašysiu, visiems rekomenduodamas komfovento rekupų nepirkti, nes variklio amžius gerokai per trumpas. Vis tik, didžiausias įtarimas dėl kontaktų, nes varikliai inverteriniai, ten nelabai yra kam gesti.
Dėl disbalanso, tai taip, aš jį stengiausi daryti, bet jį darydavau minimalų ~ 5% variklių skirtumą. Taip kad disbalansas būdavo, bet jo padarinių atidarinėjant duris nesijausdavo, tas disbalansas labiau dėl sienų apsaugos, kad drėgmės į sienas nepatektų iš per sienas išeinančio oro. O dabar 100% disbalansas ir visai ne į tą pusę į kurią norėčiau kad būtų. Aš visuomet palaikydavau minusinį balansą, o dabar stiprus pliusinis. Absoliučiai į kitą pusę nei reikia.
Ir dar, 20% palaikiau, kai žmonių nebuvo namie, kai žmonės yra, palaikau apie 40%.
Papildyta:
Taip, su balanso nepalaikančiais rekuperatoriais idealaus balanso nebūna niekada, bet juk pas pačio tėvus rekupas nepalaikantis balanso yra, ir pats iš patirties matai, jog tas disbalansas realiai nėra didelis. Patikėk, kai vienas variklis nesisuka, disbalansas atidarant duris labai jaučiasi.
Iš kitos pusės, kliūna čia paviešinta info apie tai, kad Renovent rekupus ekspluatuojantys, žiemą, kai suveikdavo priešužšaliminė apsauga ir būdavo disbalansuojami varikliai taip, kad net jausdavosi atidarinėjant duris, tai man labai kliūna. Kokį disbalansą gali palaikyti Renovent rekupai per žiemos šalčius? Aš disbalansuodamas srautus, įtariu niekad nebuvau tokio dydžio disbalanso pasiekęs.
Papildyta:
Aš tokių porą atsisiunčiau, atkeliavo gal per savaitę, o vat šito jau turbūt virš mėnesio laukiu.
Kai viskas atkeliaus, palaikysiu abu daviklius toje pat patalpoje, pakaitaliodamas slėgius, užsirašysiu parodymų skirtumus, ir vieną prisiklijuosiu, kur nors viduje, o kitą lauke. Idealaus balanso su šiais prietaisais nežadu sugaudyt, bet su dūmais žaisti nereikės.
Papildyta:
Raspbery turiu, ir viską galiausiai ant jo perkelti, vilties turiu, bet šiai akimirkai nusprendžiau Mi Home protingo namo sistemą įsidiegti, tuo labiau, kad yra ZigBee upgreidas raspberiui.
Turiu xiaomi gateway tai ar kazkoks blogas ar nemoku pajungti tai atsijungineje, kas 20 min stringa, sunkiai jungesi prie routerio is kokio pwnkto karto, man nepatiko,padejau i stalčių