Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(Vytas_ @ 2018 12 21, 23:27)
cibuli, advanced skyriuje, sensor ventiliation paskaityk angliskai ka tos funkcijos daro. ne zodzio apie srauto mazinima, tik didinimas, kas ziemos rezime tikrai dregmes neprides.
installer prisijumgimas anoks stebuklas, kodas 4210, parasytas manuale. vat turetum registered installer, tada prasyciau pagalbos smile.gif nes softa gal jau reiktu panaujinti smile.gif
beje ar ziurejai vandens kiekius kubiniam metre ir temperaturos skirtuma. per vandens kieki mes daug maz vienodai smile.gif

Kam man skaityti, jei veikia. Kažką tikrai ne taip nustatęs. Faktas. O kam tau registered installer? Jei turi tinklo pajungimą, paskambink Ventek ir viska sureguliuos on line. Bandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 21 gruodžio 2018 - 22:37
QUOTE(cibulis @ 2018 12 21, 22:37)
Kam man skaityti, jei veikia. Kažką tikrai ne taip nustatęs. Faktas. O kam tau registered installer? Jei turi tinklo pajungimą, paskambink Ventek ir viska sureguliuos on line. Bandei?

idomiau butu paciam pasidaryti. kad Ventek gali as zinau smile.gif
Siaip musu gincas bevertis, nes ten ar on ar auto ant tu nustatymu tau nieko nekeicia, nes negyvendamas name nesukeli momentiskai dregmes. mano atveju tai vyksta.
kaip ir rasiau su dregmes kiekiais, pas mus ore vandens labai panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytas_ @ 2018 12 21, 23:51)
idomiau butu paciam pasidaryti. kad Ventek gali as zinau smile.gif
Siaip musu gincas bevertis, nes ten ar on ar auto ant tu nustatymu tau nieko nekeicia, nes negyvendamas name nesukeli momentiskai dregmes. mano atveju tai vyksta.
kaip ir rasiau su dregmes kiekiais, pas mus ore vandens labai panasiai smile.gif

Aš nesiginčiju, o bandžiau padėti. Jei nepavyko, atsiprašau. Tik bandžiau pasidalinti savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2018 12 21, 23:12)
Aš nesiginčiju, o bandžiau padėti. Jei nepavyko, atsiprašau. Tik bandžiau pasidalinti savo patirtimi.

Viskas OK, ir atsiprasineti neverta, nes niekas nieko neizeide. Graziu artejanciu svenciu!
Atsakyti
QUOTE(Vytas_ @ 2018 12 22, 00:24)
Viskas OK, ir atsiprasineti neverta, nes niekas nieko neizeide. Graziu artejanciu svenciu!

Tau irgi. Nors vienas normaliai reaguoja. O tai visi pikti. Ir kas įdomiausia mes juk nieko neslepiame. Nelygu Žiguliukas. Tie nieko nesako. Aš nieko įžeisti nenorėjau. Tik mes visiškai atvirai kalbame. Siūlau tai daryti ir kitiems.
Atsakyti

Jei EE name žiemos metu patalpose kai kuriems trūksta drėgmės, ar gali tuo pačiu rasoti ar net kauptis vandens lašeliai ties langų apačiomis iš vidaus? Rekuperatorius šitų vietų neištraukia?

Atsakyti

Jei EE name žiemos metu patalpose kai kuriems trūksta drėgmės, ar gali tuo pačiu rasoti ar net kauptis vandens lašeliai ties langų apačiomis iš vidaus? Rekuperatorius šitų vietų neištraukia?

Panasu kad stiklo paketo remeliai metaliniai, pas mane veka softline 82 rėmeliai metaliniai ansciau nezinojau ,kad kitokiu ggali buti;)gabar suveikianciu rekupu 100 m3 laikau, yra langas kur laikinos uzuolaidos iki zemes uzleistos, tai va ten dar mazai laseliu yra, bet manau veliau gyvenant 150 m3 panaikins tai, ir seip dar nemaxai dregmes name 

Atsakyti
QUOTE(mjjm @ 2018 12 22, 00:21)
<p>Jei EE name žiemos metu patalpose kai kuriems trūksta drėgmės, ar gali tuo pačiu rasoti ar net kauptis vandens lašeliai ties langų apačiomis iš vidaus? Rekuperatorius šitų vietų neištraukia?</p>

pas jua ten susidaro rasos taskas. kokia vidaus temperatura ir dregme? rekupertotiaus pagalba galite perkelti rasos tasko susidaryma prie didesniu salciu, mazindami dregmes kieki namuose.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2018 12 21, 23:40)
Nelygu Žiguliukas. Tie nieko nesako.

Žiguliukas pučia sėkmingai apie 130m3. Drėgmė šiuo metu 50% (gaminant valgyt ar padžiovus skalbinius būna apie 55%), temperatūra 21,8. Tenas įjungtas, nustatyta kad pūstų 19,5, šiuo metu lauke apie 0, tenas naudoja 80W smile.gif
Atsakyti

Žiguliukas pučia sėkmingai apie 130m3. Drėgmė šiuo metu 50% (gaminant valgyt ar padžiovus skalbinius būna apie 55%), temperatūra 21,8. Tenas įjungtas, nustatyta kad pūstų 19,5, šiuo metu lauke apie 0, tenas naudoja 80W smile.gif

Na matai entalpiniam teno nereikia norint tureti ta pati siuo momentu :) 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 12 22, 14:47)
Na matai entalpiniam teno nereikia norint tureti ta pati siuo momentu smile.gif

Tai taip, bet paskaičiavus kad žiguliukui tenas mėnesiui vartodamas 80W prisuks apie 60kWh galima sužinoti per kiek metų atsipirks entalpinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2018 12 22, 15:14)
Žiguliukas pučia sėkmingai apie 130m3. Drėgmė šiuo metu 50% (gaminant valgyt ar padžiovus skalbinius būna apie 55%), temperatūra 21,8. Tenas įjungtas, nustatyta kad pūstų 19,5, šiuo metu lauke apie 0, tenas naudoja 80W  smile.gif

Įsikalkite visi visiems laikams: žiemą name virš 50 proc. drėgmė yra blogis, peilis. Tai labai blogai žmogaus savijautai, reali ir protinga drėgmė yra iki 50 proc., bet realiai apie 45 proc. Tavo rotorius tiesiog verkia nuo drėgmės. Jis su ja nesusitvarko. Tik nesakyk, kad malonu būti name, kai drėgmė 50-55 proc. Realiai tai neišvėdinta pirtis, o ne gyvenimas namas. Aišku teisybės nesakysi. Natūralu, kad žiemą name yra mažesnė drėgmė, o vasarą didesnė. Tokia fizika ir taip turi būti.
Papildyta:
QUOTE(balamūtas @ 2018 12 22, 18:43)
Tai taip, bet paskaičiavus kad žiguliukui tenas mėnesiui vartodamas 80W prisuks apie 60kWh galima sužinoti per kiek metų atsipirks entalpinis  smile.gif

Mano tenas per dvi žiemas prisuko 160 kWh. Nieko gero iš to žiguliuko. Kolekcinė retenybė tuoj bus. Pakils kaina kaip retro įrenginio. Galėsi į muziejų nešti. Palaikyk, uždirbsi. Bus retenybė kaip girnos ar akėčios.
Atsakyti