Aš klausiau ar jų matavimo įranga buvo kalibruota. Jei taip, prie kokių temperatūrų. Maniškio termometro kalibravimo protokolas. Intervalas labai mažas: +20, +21 ir +22 laipsniai, bet nuokrypiai tiek į vieną, tiek į kitą pusę. Pvz., bus tikri 20 laipsnių, jei termometras rodys 20,2, bet tikri 21 laipsniai bus, jei jis rodys 20,9. Įsivaizduoji kokia nesąmonė: 20,2 (tikras 20) ir 20,9 (tikras 21 ), bet skirtumas tarp jų ne 1, o 0,7 laipsnio. Man įdomu ar jų įranga kalibruota. Jei taip, prie kokių temperatūrų. Nenuostabu, kad vienokia paklaida gali būti prie +21 ir kitokia prie -4. O jei su tuo pačiu įrenginiu matavimo labai skirtingus intervalus.
Kitas dalykas - Zehnderis tikrai niekuo nemeluoja, o turi nebent diviklių paklaidą. Dar įdomiau - pasimatuok savo ir kitų lietuviškų įrenginių parodymus su kalibruotu termometru. Būtų įdomu, ką jie parodys. Tu manai, kad meluoja tik Zehnderis? O lietuviški "Žiguliukai" nemeluoja?
Papildyta:
Tu esi viena didelė erezija. Dėl naudingumų parašiau Koridai. Paskaityk. Kad yra matavimų paklaidos supranta net mano mamos ne veislinis šuo, bet tu ir panašūs Homo Sapiens - neįsikerta. Aš už jokius pinigus niekam reklamos neatidirbinėju.
Kažkas turi kitokį Zehnderio modelį ir patenkintas. Lyg ir Lietuvoje pirko - sakysi "Ventek" pakišo, kad SM forume smegenis plautų. Dabar dar vienas žmogus iš Olandų užsisakė. Ir tam pakišo? Žinok, aš čia nagus prikišau. Susisiekiau su olandais, pasakiau, kad Lietuvoje ir visoje Europoje SM forumas formuoja rekuperatorių rinkos tendencijas ir paprašiau, kad pakištų su padirbtais davikliais. Na, sakau: atvarys toks vienas iš Kauno, matuos, darys fotkes. Sakau, pasistenkite. Tai ir jam olandai pakišo su padirbtais davikliais. Dabar jau žino, kad užsakinės interneto modulį. Tai ir tą pakiš padirbtą, kad gražius skaičius rodytų. Tu tuo tiki? Ar tau visi skleidžia melą? Koks aš įtakingas - visos ES rekupų nuomonę formuoju. Neklausykit manęs, aš meluoju. Cha cha cha........
Papildyta:
Ei, neišsiduok. Juk olandai padarė nuolaidą, kad čia visiem girtum tą įrenginį. Juk ir taip aišku. Matai, manim vienu niekas netikėjo, tai teko ieškoti kito žmogaus. Specialiai pakišo rekupą iš olandų, net rašiau, kad kampai viršuje skiriasi. O dar žiema, kai lauke šalta. Žodžiu, juodosios technologijos - ne tu rekupą išsirinkai, o aš jį tau su Zehnderiu pakišau. Dar žinok jie ten nagus prikišo ir pagerino. Jis tikrai taip nepučia, kaip rodo. Žodžiu, turi Kaune fiziką Koridą, matau ir 3 kažkokius daviklius turit ir dar fotkes mokate daryti, tai testuokite ir rašykite. Ieškokite, kniskitės. Bus tik didesnė reklama. Juk reikia atgroti gerą kainą. Iš tiesų, tai ne virš 2000 eurų mokėjai, o gal tik kokius 1000 eurų. Ar ne taip?