QUOTE(Rimvis @ 2018 12 20, 11:40)
Nu pabandziau susikalibruoti turimus teemometrus pagal katilines davikli, vienas melavo +0.6 kitas melavo +0.2-0.3, is senuku paprastas melavo -0.5, ir viduj kiek ziurejau jis visada maziau rode, darva isbandysiu tuos turimus monitoringo davikliis ikisti i rekupo padavima is lauko, ir istraukima is kambariu, palyginsiu ka eodo rekupo davikliai ir ka monitoringo davikliai, buvau padares manual away 70 m3 , bet ryte vel auto ir 150m3, beje o prie kokio temp jungesi oro šildytuvas?</p>
Šį rytą šildytuvą
radau įsijungusį. Pirmą sezoną jis jungėsi kažkur nuo -9 ar -10, dabar lyg ir nuo -7 ar -8. Sunku susekti. Man "Ventek" sakė, jei būtų name daugiau drėgmės, atitolintų įsijungimą. PHI testo metu jungėsi nuo -12,5 laipsnių.
Pajungsi savo "Zehnderį" prie interneto per specialią programą galėsi matyti
tokius skaičius vienoje vietoje ir patogiai valdyti patį įrenginį. Man internetinė programėlė labiau patinka nei valdymas ant įrenginio ekrano. Bet ir įrenginio viduje gali rasti
temperatūrų ir drėgmės skaičius.
Tau iš manual į auto jungiasi, nes turi uždėjęs taimerį. Greičiausiai jis tik kažkiek laiko veikia manual režimų, o tada persijungia į automatinį. Ar dega laikrodžio ikona ekrane? Aš kažkada netyčia kažką buvau paspaudęs ekrane ir irgi ilgai negalėjau išjungti. Atrodo, kad išjungiu, ateinu kitą dieną, o jis vėl automatu varo. Minėjau, kad maniškio
viršutiniai kampai 45 laipsnių kampu. Kodėl skiriasi - nežinau.