Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

Kokios temperatūros: lauke, viduje, grąžina? Kokia drėgmė? Pats rekupas parenka visus 4 greičius. Kokį pagrindinį oro kiekį nustatėt, kokius kitus parinko? Entalpinis? Maniškis nėra visiškai kvadrarinis. Ties ortakių paėmimu turi 45 laipsnių nuožulnius kampus.

taip entalpinis , imetes fotke kaip istrauktas , dabar yra dar vienas biski naujesnis ir didesnis , kiek maciau, aisku ir dar brangesnis

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2018 12 19, 23:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cibulis" data-cid="72300559" data-time="1545248928"><div><p>Kokios temperatūros: lauke, viduje, grąžina? Kokia drėgmė? Pats rekupas parenka visus 4 greičius. Kokį pagrindinį oro kiekį nustatėt, kokius kitus parinko? Entalpinis? Maniškis nėra visiškai kvadrarinis. Ties ortakių paėmimu turi 45 laipsnių nuožulnius kampus.</p></div></blockquote><p>taip entalpinis , imetes fotke kaip istrauktas , dabar yra dar vienas biski naujesnis ir didesnis , kiek maciau, aisku ir dar brangesnis</p>

Tik dabar supratau tavo nuorodas. Telefone rodo jovalą. Tu pasakyk, kokias temperatūras rodo pats rekupas.
Atsakyti

Tik dabar supratau tavo nuorodas. Telefone rodo jovalą. Tu pasakyk, kokias temperatūras rodo pats rekupas.

lauko daviklis kalibruotas -4 rekupas rodo kad lauke -2 paduoda 18.5c istrauke  19 -19.5 kinta

Atsakyti

nu lyg nustaciau i manual ,kazkaip nezinau meluoja kazkas labai , rekupas rodo kad ieina -2 paduoda i patalpas 18.5 o istraukia 19.0-19.5 nors visi kiti trys termometrai rodo kad name 20.2-20.4c , o kalinruotas siublio monitoringo lauko temp daviklis rodo -4,ai svarbu oras atgaivejo, dar su nustatymais reikias manuala paskaityti, jei ka vaiki taves klausiu:0 beje kaip galima sandarumo testuka padaryti?

Diferiacialinio slegio davikli reikia tureti kad galetum 50Pa palaikyti sandarumo testui. 

Atsakyti

lauko daviklis kalibruotas -4 rekupas rodo kad lauke -2 paduoda 18.5c istrauke  19 -19.5 kinta

O kiti vidiniai termometrai kalibruoti? Turiu itarima jog rekupas teisingesne rodys zinant jog katilineje 18C turi. 

Atsakyti

O kiti vidiniai termometrai kalibruoti? Turiu itarima jog rekupas teisingesne rodys zinant jog katilineje 18C turi. 

Nu pabandziau susikalibruoti turimus teemometrus pagal  katilines davikli, vienas melavo +0.6 kitas melavo +0.2-0.3, is senuku paprastas melavo -0.5, ir viduj kiek ziurejau jis visada maziau rode, darva isbandysiu tuos turimus monitoringo davikliis ikisti i rekupo padavima is lauko, ir istraukima is kambariu, palyginsiu ka eodo rekupo davikliai ir ka monitoringo davikliai, buvau padares manual away 70 m3 , bet ryte vel auto ir 150m3, beje o prie kokio temp jungesi oro šildytuvas?

Atsakyti
Atvarau -testuosim ...smile.gif
Atsakyti

Nu pabandziau susikalibruoti turimus teemometrus pagal  katilines davikli, vienas melavo +0.6 kitas melavo +0.2-0.3, is senuku paprastas melavo -0.5, ir viduj kiek ziurejau jis visada maziau rode, darva isbandysiu tuos turimus monitoringo davikliis ikisti i rekupo padavima is lauko, ir istraukima is kambariu, palyginsiu ka eodo rekupo davikliai ir ka monitoringo davikliai, buvau padares manual away 70 m3 , bet ryte vel auto ir 150m3, beje o prie kokio temp jungesi oro šildytuvas?

Cibulis tiklsiau turbut pasakytu prie kokio paduodamo oro minuso jungiasi. 

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2018 12 20, 11:40)
Nu pabandziau susikalibruoti turimus teemometrus pagal  katilines davikli, vienas melavo +0.6 kitas melavo +0.2-0.3, is senuku paprastas melavo -0.5, ir viduj kiek ziurejau jis visada maziau rode, darva isbandysiu tuos turimus monitoringo davikliis ikisti i rekupo padavima is lauko, ir istraukima is kambariu, palyginsiu ka eodo rekupo davikliai ir ka monitoringo davikliai, buvau padares manual away 70 m3 , bet ryte vel auto ir 150m3, beje o prie kokio temp jungesi oro šildytuvas?</p>

Šį rytą šildytuvą radau įsijungusį. Pirmą sezoną jis jungėsi kažkur nuo -9 ar -10, dabar lyg ir nuo -7 ar -8. Sunku susekti. Man "Ventek" sakė, jei būtų name daugiau drėgmės, atitolintų įsijungimą. PHI testo metu jungėsi nuo -12,5 laipsnių.

Pajungsi savo "Zehnderį" prie interneto per specialią programą galėsi matyti tokius skaičius vienoje vietoje ir patogiai valdyti patį įrenginį. Man internetinė programėlė labiau patinka nei valdymas ant įrenginio ekrano. Bet ir įrenginio viduje gali rasti temperatūrų ir drėgmės skaičius.

Tau iš manual į auto jungiasi, nes turi uždėjęs taimerį. Greičiausiai jis tik kažkiek laiko veikia manual režimų, o tada persijungia į automatinį. Ar dega laikrodžio ikona ekrane? Aš kažkada netyčia kažką buvau paspaudęs ekrane ir irgi ilgai negalėjau išjungti. Atrodo, kad išjungiu, ateinu kitą dieną, o jis vėl automatu varo. Minėjau, kad maniškio viršutiniai kampai 45 laipsnių kampu. Kodėl skiriasi - nežinau.
Atsakyti

Šį rytą šildytuvą [url="http://www.part.lt/img/c59c323f495f0d86b2af408d0adcd29b102.jpg"]radau įsijungusį.[/url] Pirmą sezoną jis jungėsi kažkur nuo -9 ar -10, dabar lyg ir nuo -7 ar -8. Sunku susekti. Man "Ventek" sakė, jei būtų name daugiau drėgmės, atitolintų įsijungimą. PHI testo metu jungėsi nuo -12,5 laipsnių. Pajungsi savo "Zehnderį" prie interneto per specialią programą galėsi matyti [url="http://www.part.lt/img/c59c323f495f0d86b2af408d0adcd29b102.jpg"]tokius skaičius[/url] vienoje vietoje ir patogiai valdyti patį įrenginį. Man internetinė programėlė labiau patinka nei valdymas ant įrenginio ekrano. Bet ir įrenginio viduje gali rasti [url="https://www.youtube.com/watch?v=Qt5YimjceDE&t=76s"]temperatūrų ir drėgmės[/url] skaičius. Tau iš manual į auto jungiasi, nes turi uždėjęs taimerį. Greičiausiai jis tik kažkiek laiko veikia manual režimų, o tada persijungia į automatinį. Ar dega laikrodžio ikona ekrane? Aš kažkada netyčia kažką buvau paspaudęs ekrane ir irgi ilgai negalėjau išjungti. Atrodo, kad išjungiu, ateinu kitą dieną, o jis vėl automatu varo. Minėjau, kad maniškio [url="http://www.part.lt/img/f9eba8805aa491d39e570c6c310e839f226.JPG"]viršutiniai kampai[/url] 45 laipsnių kampu. Kodėl skiriasi - nežinau.
Olandiski yra staciakampiai, Vokiski su 45 kampais.

Olandai turi grieztesnius reikalavimus irenginiu triuksmingumui kiek pamenu, todel ir korpusas nezymiai skiriasi. Olandisko/Belgisko korpuso triuksmingumas 39dB, Vokisko 40dB, cia Q350 irenginiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 20 gruodžio 2018 - 14:53

Pajungsi savo "Zehnderį" prie interneto per specialią programą galėsi matyti tokius skaičius vienoje vietoje ir patogiai valdyti patį įrenginį. Man internetinė programėlė labiau patinka nei valdymas ant įrenginio ekrano. Bet ir įrenginio viduje gali rasti temperatūrų ir drėgmės skaičius.

O tai jis jungiasi tiesiai su laidu? Nereikia ten to comfonet adapterio ?

Atsakyti
QUOTE(balbiesas @ 2018 12 20, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cibulis" data-cid="72300934" data-time="1545303828"><div><p>Pajungsi savo "Zehnderį" prie interneto per specialią programą galėsi matyti <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/img/c59c323f495f0d86b2af408d0adcd29b102.jpg'>tokius skaičius</a> vienoje vietoje ir patogiai valdyti patį įrenginį. Man internetinė programėlė labiau patinka nei valdymas ant įrenginio ekrano. Bet ir įrenginio viduje gali rasti <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=Qt5YimjceDE&t=76s'>temperatūrų ir drėgmės</a> skaičius.

</p></div></blockquote><p></p><p>O tai jis jungiasi tiesiai su laidu? Nereikia ten to comfonet adapterio ?</p>

reikia priedelio.
Atsakyti