idomu nebus ten tik olandu kalba meniu, ka ten reiskia tas NL kaip yra aprasytas modelis, uzklausiau kas ieina i kom plektacija laukiu atsakymo
idomu nebus ten tik olandu kalba meniu, ka ten reiskia tas NL kaip yra aprasytas modelis, uzklausiau kas ieina i kom plektacija laukiu atsakymo
mano nuomone jie geriausi šiuo metu,
remiantis PH rekupu duombaze, geriausi siuo metu butent flair entalpic, nors skirtumas nuo zenterio minimalus. Zenderiai gal pigesni gerokai, kad toks aziotazas del ju cia sukeltas ?
Pagrinde skirtums pajungime, NL versija yra siek tiek tylesne, bent pats korpusas. Korpusas skiriasi truputi, pasilyginkit Visa kita turetu buti analogiska.
Flair minusai: negalima is kairinio padaryti desinini ir atvirksiai
Neturi slegio davikliu, tai idealaus balanso nebus kaip su Zenderiu. Pagailejo Brinkas keliu EUR davikliams ir normalesniam darbo algoritmui.
Siai dienai Zenderiui duociau pirma vieta, Brinkas bande kazka isspausti.... bet nesigavo iki galo padaryti isdirbto irenginio, tai bando kitais privalumais viska kompensuoti
Neturi slegio davikliu, tai idealaus balanso nebus kaip su Zenderiu. Pagailejo Brinkas keliu EUR davikliams ir normalesniam darbo algoritmui.
Siai dienai Zenderiui duociau pirma vieta, Brinkas bande kazka isspausti.... bet nesigavo iki galo padaryti isdirbto irenginio, tai bando kitais privalumais viska kompensuoti
kaip jis tada sugeba dvi zonas "on-demand" subalansuot , pvz miegamuju zonai sukelt srauta ir tuo paciu islaikyt nustatyta minimalu srauta gyvenamai zonai arba atvirksciai ?
o tu atsidaryk instaliavimo vadova ir surask man slegio daviklius Su pirstais balansuoji Primityviai sukelti srauta ir islaikyti ji nereikia slegio davikliu. As per valanda visa logika aprasyciau ir is Zenderio ar bet kokio kito isspauciau ta pati su motorizuotom sklendem
Kas liecia zonas, tai jos ten valdomos idomiai, pagal CO2 arba nustayta laika
Placiau cia https://www.brinkcli...67-5b58b80de073
beje gavau pasiūlymą rimtam angliniui filtrui su anglies patronais (apie 2kg anglies), bet jis užimą visą spintelę virš gartraukio ir kainuoja apie 200eur
Gal galetumet atsiust info į dzukiskapirkia@gmail.com
Persiunčiau.
Tie zenderiai gal ir geri bet ir su jais manau visko pasitaiko, tad ar yra jų servizas koks lietuvoje? Domėjausi tai kaip ir visur lietuviai nekuklūs tad ir už šį įrenginį nesikuklina užsiprašyti... o jei sakykim aš jį pirkčiau tiesiai iš vokiečių tai tada kaip suprantu garantijos jam neturėsiu nes jei kas atsitiks nevažiuosiu į vokietiją su rekuperatorium ar taip pat nesikviesiu vokiečiu kad pažiūrėtų kas jam negerai?
Man irgi praverstu, siusk i kompiuteriu@gmail.com
Jei galima, tai ir man estatytojai@gmail.com
</p>
Zehnderių aptarnavimas LT manau yra vienas geriausių, juos atatovauja Ventek. Cibuliui reikėjo kažką pareguliuot, tai padarė nuotoliniu būdu, prisijungę prie jo įrenginio. Lietuvoje kažkiek brangiau, bet yra servisas. Jei pasitikite savo jėgomis, darykit, kaip vaikis darė. Aš rinkausi pirkti Lietuvoje.