Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

Jei labai jau reiks, gali bandyti parsivežti per https://pirkeu.lt/kainos/ - olandai į Vokietiją turbūt siunčia smile.gif

Deja, didžioji dalis siunčia tik į NL

neradau sitam puslapy q350?

https://www.bengshop...s471502060-art/

Atsakyti
[quo aciu te=balbiesas,2018 12 04, 16:06]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Giords" data-cid="72285388" data-time="1543930200"><div>
</div><div>Jei labai jau reiks, gali bandyti parsivežti per <a data-ipb='nomediaparse' href='https://pirkeu.lt/kainos/'>https://pirkeu.lt/kainos/</a> - olandai į Vokietiją turbūt siunčia vartotojo įkelta nuotrauka</div><p></p></blockquote><p>Deja, didžioji dalis siunčia tik į NL</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rimvis" data-cid="72285444" data-time="1543932167"><div><p>neradau sitam puslapy q350?</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.bengshop.nl/zehnder-comfoair-q-ventilatieunit-met-warmteterugwinning-350-350-m3-h-200-pa-q-350-nl-l-vv-st-erv-ltv-links471502060-art/'>https://www.bengshop.nl/zehnder-comfoair-q-ventilatieunit-met-warmteterugwinning-350-350-m3-h-200-pa-q-350-nl-l-vv-st-erv-ltv-links471502060-art/</a></p>
[/quote]
ačiū, ne ten ieskojau , o pajungimas kairinis ar desinines tai manau kazko labai nesudarytu, nes reiktu ten su vamdziai pazaisti kad sujungti, nes dabar pas mane butu : tarkim stoviu veidu i lauko siena (katilines viduje) kaireje puseje yra padavimo skyle , o desineje ismetimo skyle , o vieta numatyta rekupui ir rozetes desineje puseje prie sienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvis: 04 gruodžio 2018 - 16:19

ačiū, ne ten ieskojau , o pajungimas kairinis ar desinines tai manau kazko lanai nesudarytu, nes reiktu ten su vamdziai pazaisti kad sujungti, nes dabar pas mane butu : tarkim stoviu veidu i lauko siena kaireje puseje yra padavimas , o desineje ismetimas , vieta numatyta rekupui ir rozetes desineje puseje prie sienos

Zehnderis persidaro iš kairinio į dešininį ir atvirkščiai perdedant kelis elementus vietoje, bent jau taip rašo manuale.

Atsakyti

Bet pas juos q350 kaina jau 2600:) Jų nurodytas emailas sales@ventishop.eu neveikia, info@ventishop.eu neveikia. Prieš porą dienų užpildžiau užklausos formą, kolkas nulis emocijų.

Dar radau https://www.bengshop.nlkur Q350 2200. Bet šitie atrašė kad nesiunčia į LT, ir galimybės atsiimti nėra, tipo galim tik kur į NL adresą nusiųst. cvdeals.nl neatrašinėja. Palauksiu, gal kitą savaitę reikės bandyti pasiskambinti. Gal jie ten galvoja kad koks Nigerijos princas rašinėja ir bando pinigus išvilioti :)

Cvdeals atrase kita darbo diena man. Daugelis Olandu eshopu Lietuva nesius, todel siulau ieslotis zmogaus kas parveztu. Buvau daves vienus kontaktus sioje temoje. 

Atsakyti

Cvdeals atrase kita darbo diena man. Daugelis Olandu eshopu Lietuva nesius, todel siulau ieslotis zmogaus kas parveztu. Buvau daves vienus kontaktus sioje temoje. 

hm gal Olandiškai rašei ? :) Ir tau tas žmogus iš eshop parvežęs buvo? Nes aš nelabai įsivaizduoju kaip tas gali veikti jiegu tie eshopai siunčia tik į NL adresus, ar tie tūli pervežėjai turi kažkokius pastovius adresus NL ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbiesas: 04 gruodžio 2018 - 19:26
[quote/]
Deja, didžioji dalis siunčia tik į NL
[/quote]

Kroviniam atvežti galit kreiptis į vežėjų krovinių biržą cargo.lt , kaip pateikti užsakymą filmukas padarytas smile.gif https://www.cargo.lt...ist.asp?MENU=N#
arba tiesiogiai "dalinių krovinių" didelė kompanija Raben .
Jei pardavėjai patys siūsti nenori, tai bent tokiu būdu galima "nusipirkti" daug įmonių Lietuvoje taip prekes atsiveža
Atsakyti

hm gal Olandiškai rašei ? :) Ir tau tas žmogus iš eshop parvežęs buvo? Nes aš nelabai įsivaizduoju kaip tas gali veikti jiegu tie eshopai siunčia tik į NL adresus, ar tie tūli pervežėjai turi kažkokius pastovius adresus NL ?

Paprasciausiai nuvaziavo iki mano reikiamos parduotuves Olandijoje ir viskas paeme.  Cvdeals rasiau angliskai. 

Atsakyti

Sveiki, daug laiko praleista šioje temoje skaitant ne vieną dešimtį puslapių, daug naudingos informacijos rasta ir sužinojom kas ankščiau buvo tamsus miškas tad esam dėkingi kas pasidalino ja kurie jau su patirtimi. Bet visgi kaip ten bebūtų klaustukas liko, tad tikiuosi gal kas padės apsispręsti galutinai.

Situacija tokia: turim name išvedžiotus plastikinius 75 mm ortakius ir visa kita iki rekuperatoriaus dėl ko sprendimą galutinį priimti ir sunkiausia bet jau labai reikia. Viskas buvo daryta plokšteliniam greičiausiai renovent firmos rekuperatoriui, bet kuo toliau tuo labiau jo nebenorėjau, perskaityta ši tema vėl kiek viską normalizavo nors nuomonių yra kaip patys žinot labai įvairiausių lygiai taip pat kaip pasikalbi su montuotojais ar platintojais vieni rėkia vienareikšmiškai tik plokštelinis kiti beje jų tenka pripažinti yra dauguma kad geriausi rotoriniai. Tikrai taip pliusų ir minusų yra pas abejus bet kur tas viduriukas imant ekonomiškesnį variantą?

Daugiau čia pasiskaitinėjus supratau kad šaltuoju metu, kad ir tas lietuvių gamybos vadinamas žiguliukas greičiausiai pas mane butų su pajungtu oro pašildymu, nes 15 laipsnių įpučiamo oro man tikrai nereikia, plokštelinis taip pat su tenu dirbtu tai daug nesigilinant lygiosios. Garso lygis vienareikšmiškai kaip suprantu laimi plokštelinis, o dėl ko labiausiai negaliu apsispręsti tai tik dėl per galimo per daug išsausinto oro naudojant plokštelinį, nors kiti vėlgi sako kad ir rotacinis ir plokštelinis sausina labai panašiai ypač temperatūrai esant -5 ir žemiau. Kokia jūsų patirtis šiuo klausimu? Žinoma tokių beveik nėra kad būtų išbandę abejus, bet galbūt skaičiukais kas galėtų išreikšti santykinę oro drėgmę tiek vienų tiek kitu kas naudojasi, galbūt patarimų ką jūs rinktumėtės jei rekuperatoriaus reikėtų šiandien.

Pasirinkimai jei niekas nuomonės nebepakeis likę arba komfovento r300 (r400) serija arba naujai išleistas renovent flair serija. Domina bet kokia info, patarimai, pastebėjimai.

Atsakyti

Pasirinkimai jei niekas nuomonės nebepakeis likę arba komfovento r300 (r400) serija arba naujai išleistas renovent flair serija. Domina bet kokia info, patarimai, pastebėjimai.

Aš jau buvau beveik apsisprendęs imti r400, bet Amalva jo neturėjo tuo metu (artimiausias gavimo laikas - 12.18). O tada pasiskaičiau čia, pasiklausinėjau trijų pažįstamų pas kuriuos skirtingo galingumo amalvos - ir pas visus tris tas pats vienas skundas - labai sausas oras. O vienas pas kurį r450 tai dar ir problemų turi su gendančiais davikliais ir keikia Amalvos servisą. Tai kažkaip neįkvepia. Vieni statosi drėkintuvus buitinius (na bet koks čia komfortas) kiti masto apie kanalinį drėkintuvą (bet tai jo kaina - ~1200, tai kartu su rekūpu gaunasi  2700 - kosmosas). Tai kažkaip neįkvepia

Kas dėl r300 tai dar įdomiau - komfovento puslapyje jis apibūdinamas kaip "ypatingai tylus" ar kažkaip panašiai. Teko bendraut su viena iš komfomento vadybininke kuri kažkaip sakė atvirkščiai - kad r300 yra triukšmingesnis, putplasčio korpusą ne jie patys gamina, tai siūlė pagalvot geriau apie r400, ir r300 terminai yra tik kiti metai.

Atsakyti

Aš jau buvau beveik apsisprendęs imti r400, bet Amalva jo neturėjo tuo metu (artimiausias gavimo laikas - 12.18). O tada pasiskaičiau čia, pasiklausinėjau trijų pažįstamų pas kuriuos skirtingo galingumo amalvos - ir pas visus tris tas pats vienas skundas - labai sausas oras. O vienas pas kurį r450 tai dar ir problemų turi su gendančiais davikliais ir keikia Amalvos servisą. Tai kažkaip neįkvepia. Vieni statosi drėkintuvus buitinius (na bet koks čia komfortas) kiti masto apie kanalinį drėkintuvą (bet tai jo kaina - ~1200, tai kartu su rekūpu gaunasi  2700 - kosmosas). Tai kažkaip neįkvepia

Kas dėl r300 tai dar įdomiau - komfovento puslapyje jis apibūdinamas kaip "ypatingai tylus" ar kažkaip panašiai. Teko bendraut su viena iš komfomento vadybininke kuri kažkaip sakė atvirkščiai - kad r300 yra triukšmingesnis, putplasčio korpusą ne jie patys gamina, tai siūlė pagalvot geriau apie r400, ir r300 terminai yra tik kiti metai.

Girdėjau apie tuos kanalinius drėkintuvus, tikiu galbūt jie geri bet samata kosminė gaunasi plius į metus kartą rečiausia kas pusantrų jiems rekomenduojama keisti filtrą, o kaina apie 200 eurų jo tai dar vienas šokas...

Žinočiau kad drėgmė bus panaši tiek su rotaciniu tiek su plokšteliniu imčiau plokštelinį manau tikrai, bet dabar vienintelis klaustukas ir žodelis GALBŪT rotacinis palaikytų didesnę drėgmę namuose. Bet dveji montuotojai įtikinėjo kad tiek su plokšteliniais tiek su rotaciniais kas nusprendžia stato tuos kanalinius drėkintuvus, kiti jau kalba visai priešingai, kad rotaciniai ir taip drėgmę gražina ir jos pakankamai būna.

O dėl r400 ir r300 seriju tai komfovente charakteristikose rašoma kad 400 lygtais vienu decibelu tylesnis, kažkiek mažiau galios turi ir senesnis jis, be to ir aš girdėjau apie jo bėdas, brokus, rasojimus ir t.t.

Daiktas kurio tikrai kuo greičiau reikia bet pasimetę šiuo klausimu kaip niekad...

Atsakyti

Paprasciausiai nuvaziavo iki mano reikiamos parduotuves Olandijoje ir viskas paeme.  Cvdeals rasiau angliskai. 

Man irgi atrase, rasiau angliskai, parase kad galit pasiimti musu sandeliuose, reikia koperuotis

Atsakyti

O pinigus kaip davei cashu, tam kas parveze ar kaip?

Atsakyti