QUOTE(cibulis @ 2018 03 26, 14:39)
nes ne kartą buvau parašęs daug riebiau.
Vzaimna, perskaitei dažniausiai gražiau, nei būtų skambėjęs pirminis tekstas. Bandau tvardytis, bet su tamsta tai sunku padaryti.
Mane akivaizdžiai erzina tavo melas,
Jei nesupranti savo vartojamų žodžių prasmės, atsiversk keletą puslapių atgal, ten paaiškinau, kuo skiresi melas nuo apgaulės.
Taip, aš griebiausi tam tikrų veiksmų, nutylėdamas tam tikrus niuansus, kad parodyti, kaip galima pagražinti rekuperatoriaus rodomus parametrus, tiesa, apie tai, kad šis tas nutylėta aš parašydavau.
Ir iš vis, Kai tavasis rekuperatorius iš nerealaus 99%-110% NVK patapo, realiu su 84%-86%, toliau nematau prasmės ką nors įrodinėti. Taip, tavo rekuperatorius ne amžinas variklis, ir kaip jis gali atrodyti, kaip amžinasis variklis, aš ir įrodydavau su savo rekupo pavyzdžiu, truputį pakoreguodamas jo parametrus. Akivaizdu, tavo rekuperatoriaus gamintojas naudoja kitus būdus, nes nei iš šio nei iš to, paduodamo oro temperatūros tokiomis aukštomis negali būti, bet realiai man net neįdomu dabar, ką daro tavo rekuperatoriaus gamintojas su tavo rekuperatoriumi.
Nori išsiaiškinti, rašinėti gamintoji tikrai neverta, spėju teisingai pasakyti tik Lietuvos ar kitų šalių universitetai galėtų.
kad būtų bent šioks toks balansas.
Bent šioks toks ir yra. Toks, koks yra prie projektinių oro srautų yra mažesnis nei mažas, bet ne tai esmė. Išsimatavęs parametrus aš dabar tiksliau galėsiu valdyti savo rekuperatorių, kad galėčiau pasiekti užsibrėžtų tikslų. Man rekuperatorius, ne tik orą name pakeičiantis prietaisas.
Mintui pučia +19 ir jis niekaip neįtakoja rekuperatoriaus darbo,
O kodėl dabar vėl akivaizdžiai meluoji?
Tolimesnis tekstas ir vėl melaginga informacija su kuria sieki mane išvesti iš pusiausvyros ir atitinkamai gauti vėl šūsnį gražių epitetų tamstos atžvilgiu.
Sori, atsibodo, sėkmės.