QUOTE(mintas @ 2018 03 20, 22:53)
Žinai ką, duodu aš tau kelią. Prašau, kelias laisvas. Nesiginčysiu daugiau su tavimi. 100% NVK stebuklas subliuško, daugiau tau kelio nepastosiu. Sėkmės.
O kas sakė, kad 100% NVK? Taip, aš skaičiuoju primityviai: tiekiamą į namą orą dalinu iš vidaus patalpų oro. Vienu metu tai buvo 19,9 (viduje) ir 19,8 (tiekiamas). Primityviai skaičiuojant išeina net 19,8/19,9=99.5 proc. efektyvumas. Tu su Korida užsiputojot, kad tokio negali būti. Pagal PHI formules išėjo apie 88 proc.
Jei gerai pakratytum susirašinėjimo istoriją, tai pamatytum, kad tu visą laiką mane puolei: disbalansas, tokio efektyvumo negali būti, su tenu/be teno ir t.t. Mintai, reikia mokėti pripažinti, kad buvai neteisus. Bet ir tai nėra esminis dalykas.
Aš tiesiog klausiu, kokių maklių esi pridaręs, kad tavo "Žiguliukas" per dusliarkę į namą gražiną +19 laipsnių? Skirtumas tarp mūsų toks, kad aš nepatingėjau susirašinėti su PHI, rinkti ir viešinti savo rekuperatoriaus informacijos, jei nežinojau, tai ir sakiau, kad nežinau, suorganizavau aerometro matavimus, išmatavau oro temperatūras ir drėgmę, leidau Vaikiui pamatuoti disbalansą. Žodžiu, visus tavo kaprizus įvykdžiau.
Dabar būtų sąžiningą, jei ir tu į mano klausimus atsakytum:
1. Ką padarei, kad tavo rekūpas pučia +19?
2. Leisk pamatuoti disbalansą?
3. Pamatuok, kokias temperatūras ir kokią drėgmę tiekia?
4. Paskelbk, ką tavo įrenginys be teno pučia 30, 50, 60 ir 100 proc. našumu.
Tokių duomenų reikia ne todėl, kad aš ar dar kažkas nori iš tavęs šaipytis. Tikrai neketinu to daryti ir tokio tikslo neturiu. Tiesiog būtų sąžininga, kuo manei kaltinai, kad pats pasitikrintum ir paskelbtum tokius duomenis. Kai kuriuos punktus galėtų padaryti ir kiti panašius įrenginius turintys žmonės.