Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Beautyblender - tiesiog labai prisireike sitos spalvos :ax: , bet keliaus i sandeliuka kolkas

d10dec62bb28.jpg

Shiseido vatytes

s101220-main-hero.jpg

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 12 06, 23:31)
<p>Lauktuvės  wub.gif</p>

Ooo.. idomu kaip patiks Luna ir Nars BB.. man tai abu labai wub.gif
Atsakyti

Ooo.. idomu kaip patiks Luna ir Nars BB.. man tai abu labai wub.gif

Luna jaučiu nuo rytojaus pradėsiu, o BB Alaska atspalvis man per tamsus biški, tai gal vasarą :/

Atsakyti

Vitulka, ar Jus naudojot ir juoda toki moli pries tai? Lyg ir maciau Jusu pirkiniu sarase smile.gifJei taip, noreciau atsiliepimu apie juodaji ir sita taip pat, ar veidui tinka, neerzina odos, koks poveikis? smile.gif

aš tai juodą, tai šitą. Pakaitalioju, bet skirtumo tarp jų nelabai matau. Gal juoda agresyvesnė? 

aų tiek šį Kleopatros, tiek juodąjį naudoju tik veidui. Odos neerzina, tik kai pradeda traukt purškiu terminį. Traukimas nėra gerai, odą traukia, tipo ilgainiui raukšlės atsiras. Ir, apskritai, tas traukimas man baisiausia kaukės dalis :D 

Poveikis? hm. Kadangi nesu pareiginga, nededu 2kart savaitėj kaip reikėtų, tai tam kartui oda švaresnė, gaivesnė, nuoga, tas švaros jausmas :heart:​  Po jų labai malonu teptis kitas priemones, atrodo, jog oda tiesiog paima viską geriau-giliau. 

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 12 07, 23:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71919135" data-time="1512667704"><div><p>Ooo.. idomu kaip patiks Luna ir Nars BB.. man tai abu labai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Luna jaučiu nuo rytojaus pradėsiu, o BB Alaska atspalvis man per tamsus biški, tai gal vasarą :/</p>

aaa.. as pirkau finland spalva, tai tobula
Atsakyti

2016-07-2100024054381.jpg

Atsakyti
Kai į senatvę imi kraustytis iš sveiko proto, imi pirkt va tokius tongue.gif bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Atsakyti
Dvi Ellame veido kaukės.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
kartoju
Atsakyti