Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Caridian @ 2017 11 30, 22:39)
Labai priimtina L. Eldridge technika ir poziuris, kad dazniausiai pas moteris nera taip, jog 100% veido odos reikia maskuot, yra kazkokios problemines zonos, o kitur - grazu ir taip (todel geriau lengvas padengimas + maskuoklis). Tai va todel man ta pudra net ir bandant palengvint jos dengima, nera tobula, ypac, gyvai, is arti ziurint, jei per kelis metrus, tai nieko, arba nuotraukoms.
Del Kanebo, maciau, aciu 4u.gif  Dar zvalgysiuosi ju produkcijos.

Sutinku smile.gif kas keiciausia, kad jie ant buteliuko raso, kad tinka visiem odos tipam, kad maskuojanti, bet jos ale nesimato.. hm.. gal formule pakeite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 11 29, 21:04)
Ar vertas?  bigsmile.gif

Nieko daug labai nesitikejau is to La Mer sepetelio - man bile butu didelis ir svelnus uzbaigimo pudra padengt. Tai laaabai svelnus wub.gif Ir aisku labai didelis, bet keliaus atgal, nes man forma nepatinka. Gal ir iprotis kazkiek, bet as ipratus paciu virsumi pudra dengt, tai su situo sepeteliu toks jausmas, kad susidaro tarpeliai taip dengiant, labiau tinka sonu pavertus pudra det. Pvz mano turimas didziulis It Cosmetics sepetelis plokstesnis, tai labai patogus uzbaigimo pudra dengiant. Gal ir iprasciau vistik, bet uz tokia kaina noriu imt ir naudot, o ne pratintis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 11 29, 08:14)

Vitulka, ar Jus naudojot ir juoda toki moli pries tai? Lyg ir maciau Jusu pirkiniu sarase smile.gif Jei taip, noreciau atsiliepimu apie juodaji ir sita taip pat, ar veidui tinka, neerzina odos, koks poveikis? smile.gif
Atsakyti
Courtin Tea Tree fluid kremukas
vartotojo įkelta nuotrauka

Juodas molis, bandysiu veidui..

Mylimiausias pravedimas, gaila nebuvo rudo, tai nors juoda paemiau per black friday...

Pudra Infallible, bus atostogoms kai norisi lengvo veido.. paskutiniu metu vien L'Oreal pudras tenaudoju, visom patenkinta ax.gif
Atsakyti

Turbut pats geriausias kainos/kokybes santykis.. naudosiu pasibaigus mano MUFE maskuokliui..
Atsakyti

Dermstore BeautyFix gruodzio dezute - sikart 2 is 3 spoiler'iu patiko, tai bandysiu nesidomet kas daugiau bus, kad butu siurprizas

77f5b0c9d1f8.jpg

Tom Ford Nude Dip seseliu palete

515e92f5b2cd.jpg

Fresh Umbrian Clay veido kauke

s1924893-main-Lhero.jpg

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 12 04, 06:04)
vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p><strong>Tom Ford </strong>Nude Dip seseliu palete</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p>

Nu lb lauksiu nuomones kaip tau jie.. ir kodel visi ta spalva taip giria biggrin.gif man kazkaip labiausia prie sirdies ta cocao mirage.. bet turiu Huda palete, ir kazkaip per akis.. TF turiu krem seseli, tai superinis..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 12 04, 16:45)
Nu lb lauksiu nuomones kaip tau jie.. ir kodel visi ta spalva taip giria biggrin.gif man kazkaip labiausia prie sirdies ta cocao mirage.. bet turiu Huda palete, ir kazkaip per akis.. TF turiu krem seseli, tai superinis..

Kolkas tik namie pasitepliojus ant svariu voku, tai dar padoriai neisbandzius. Bet patinka, nes lengvai dengiasi, pigmentuoti, nebyra, labai graziai zeri ir visos spalvos man einamos - butent tokios paletes ir norejau, kad butu neutraliu spalvu ir visos naudojamos spalvos. As visokiu reviews ir foto prisiziurejus, tai kazkaip tikejausi kiek minkstesnes teksturos, bet viskas normaliai pasiima ir visai nebyra aplink. Tik atrodo, kad beveik ryskiau pirstu tepant, nes septeliu maziau pasiima seselio ir ne taip ryskiai gaunas. Tikiuosiu nealergizuos akiu ir laikysis normaliai.

Paziuret man labai daug graziu spalvu, pvz Honeymoon labai istrigo, bet realybe tokia, kad as retai seseliais dazausi ir nesidazau tamsiom spalvom. Pas mane 3 dazniausi dazymosi budai: (1) piestukinis neutralios spalvos Laura Mercier seselis + uztvirtinta uzbaigimo pudra, (2) tas pats LM seselis tik ant virsaus highlighteris is Charlotte Tilbury konturavimo paletes arba (3) LM kreminis seselis, vidinis kampas CT highlighteris, isorinis kampas CT bronzatas is tos pacios paletes. Pilnai apsieinu su 3 variantu kai jau noriu kazkur pasidazyt daugiau, nes as nemoku visokiu mandru dazymusi, nedarau duminiu akiu ir tt, o ir sau kazkaip nesavai jauciuosiu su tamsiais seseliais. Dar retsykiais issitraukiu turima Tarte palete, bet puses seseliu nenaudoju del to, kad per tamsus, o kiti kai kurie biresni, tai kartais akis erzina. Tai nenoriu apsikraut n seseliu, o tik turet ta viena pati paciausia varianta. 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 05 gruodžio 2017 - 08:03
Naudoju Etude house ir lyginant su pries tai turetu UD, niekuo nenusileidzia. Tik kaina, EH zymiai pigesnis.

Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2017 12 05, 08:04)

LAAABAI DOMINS KAIP PATINKA?
Atsakyti

Lauktuvės  :wub:

[attachment=250501:IMG_20171206_212751_441.jpg]

Atsakyti