QUOTE(amberr. @ 2017 12 04, 16:45)
Nu lb lauksiu nuomones kaip tau jie.. ir kodel visi ta spalva taip giria
man kazkaip labiausia prie sirdies ta cocao mirage.. bet turiu Huda palete, ir kazkaip per akis.. TF turiu krem seseli, tai superinis..
Kolkas tik namie pasitepliojus ant svariu voku, tai dar padoriai neisbandzius. Bet patinka, nes lengvai dengiasi, pigmentuoti, nebyra, labai graziai zeri ir visos spalvos man einamos - butent tokios paletes ir norejau, kad butu neutraliu spalvu ir visos naudojamos spalvos. As visokiu reviews ir foto prisiziurejus, tai kazkaip tikejausi kiek minkstesnes teksturos, bet viskas normaliai pasiima ir visai nebyra aplink. Tik atrodo, kad beveik ryskiau pirstu tepant, nes septeliu maziau pasiima seselio ir ne taip ryskiai gaunas. Tikiuosiu nealergizuos akiu ir laikysis normaliai.
Paziuret man labai daug graziu spalvu, pvz Honeymoon labai istrigo, bet realybe tokia, kad as retai seseliais dazausi ir nesidazau tamsiom spalvom. Pas mane 3 dazniausi dazymosi budai: (1) piestukinis neutralios spalvos Laura Mercier seselis + uztvirtinta uzbaigimo pudra, (2) tas pats LM seselis tik ant virsaus highlighteris is Charlotte Tilbury konturavimo paletes arba (3) LM kreminis seselis, vidinis kampas CT highlighteris, isorinis kampas CT bronzatas is tos pacios paletes. Pilnai apsieinu su 3 variantu kai jau noriu kazkur pasidazyt daugiau, nes as nemoku visokiu mandru dazymusi, nedarau duminiu akiu ir tt, o ir sau kazkaip nesavai jauciuosiu su tamsiais seseliais. Dar retsykiais issitraukiu turima Tarte palete, bet puses seseliu nenaudoju del to, kad per tamsus, o kiti kai kurie biresni, tai kartais akis erzina. Tai nenoriu apsikraut n seseliu, o tik turet ta viena pati paciausia varianta.