Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Bautyblender Pop spalvos kempinele

pop_0002_beautyblender_pop_catalog_solo_

Atsakyti
Black friday nuolaidų pirkinukai bigsmile.gif
Visi užsakyti, dar laukiu...

vartotojo įkelta nuotrauka
Superinės Paulos nuolaidos bigsmile.gif Best of brightening rinkinukas už pusę kainos (kaukė/kremas, serumas ir skin brightening treatment), wrinkle filler dovanų, AHA rūgštys 8%, skin recovery tonikas (n-tasis, pats geriausias žiemai), eye gel.

Drunk Elephant nuolaidos. Išsvajotas Lala kremas, prausiklis ir du muiliukų miniukai pabandymui.
Atsakyti

Giovanni Vitapro Fusion nenuplaunamas kondicionierius - nebezinau jau kelintas pas mane, bet negaliu be jo gyvent

31Wo9lD-1dL._SY355_.jpg

Clarisonic delicate galvutes (2 pack)

bwdv04xz_201305151314560191.jpg

La Mer pudros sepetelis

la-mer-loose-powder-brush.jpg

Atsakyti
Nu jau gal uztenka tu %... buvo Black friday.. db Cyber monday.. nu kiek galima.. bet susipirkau viska ko labai reikejo ir islaukiau %..
Bobbi brown tonikas
Pixi glow tonikas
Atsakyti
Labai idomu bus apie BB tonika isgirst biggrin.gif
Atsakyti
C.Schiffer tušas
Origins veido kaukė

Artdeco lūpdažis

Agurku veido kauke

Seward mediter šampūnas jautriai odai
Atsakyti

890113851100%202.jpg

ff3cba9366e2ec3c6897977db3d4c6aa_12_1.jp

3600530575428-787686_org.png

Atsakyti
O.D.A. prausiklis 10 proc. (į sandėliuką, kartojamas). wub.gif

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 11 24, 20:53)
Visa sia savaite galvoju apie sia pudra, butent progoms smile.gif bet mano oda linkusi i sausuma, skruostai. Kakta smakras gal ciut riebesni. Ir va galvoju ar neislys man tie sausi zandai. Jus jau bandet ja? Su kokia oda ja perkat, jusu berods nera riebi ax.gif kokia spalvyte pagriebet? As galcoju apie ecru ziemai.

Teko bandyt sia pudra, progoms gera, bet su salyga, jei tikrai yra ka maskuoti ir pan., nes ji isties sunki, o ir sausai odai ne pats tinkamiausias variantas (net ir pridrekinus), tikrai per daug matizuos, atrodys sunkiai, gali isryskint pasausejimus ir paryskint rauksleles, kuriu siaip nepastebetumet.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2017 11 29, 21:29)
Teko bandyt sia pudra, progoms gera, bet su salyga, jei tikrai yra ka maskuoti ir pan., nes ji isties sunki, o ir sausai odai ne pats tinkamiausias variantas (net ir pridrekinus), tikrai per daug matizuos, atrodys sunkiai, gali isryskint pasausejimus ir paryskint rauksleles, kuriu siaip nepastebetumet.

Pas mane ner ka maskuot, bet pvz vakarui norisi ilgai isliekancios ir tokios, kad neprasimustu raudonis.. tai pvz sita pudra dengiant su tam tikru sepeteliu ar dregnu beauty blenderiu ji tepas daug graziau.. ir taip neatrodo ant odos kaip kauke.. aisku ir kieki reik det lb lb minimaliai.. bet taip, ji tikrai sunki.. man mistika kaip kitos ka kasdienai naudoja verysad.gif beja, ar skaitet mano ats del Sensai sensai temoj? 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 11 26, 23:06)
</p><p></p><p><strong>La Mer</strong> pudros sepetelis</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Ar vertas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2017 11 29, 20:29)

Dekui 4u.gif kolkas susilaikiau nuo jos pirkimo smile.gif pabandziau kita matizuojancia, tai supratau, kad mano oda sausesne nei galvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 11 29, 20:04)
Pas mane  ner ka maskuot, bet pvz vakarui norisi ilgai isliekancios ir tokios, kad neprasimustu raudonis.. tai pvz sita pudra dengiant su tam tikru sepeteliu ar dregnu beauty blenderiu ji tepas daug graziau.. ir taip neatrodo ant odos kaip kauke.. aisku ir kieki reik det lb lb minimaliai.. bet taip, ji tikrai sunki.. man mistika kaip kitos ka kasdienai naudoja verysad.gif beja, ar skaitet mano ats del Sensai sensai temoj?  4u.gif  smile.gif

Labai priimtina L. Eldridge technika ir poziuris, kad dazniausiai pas moteris nera taip, jog 100% veido odos reikia maskuot, yra kazkokios problemines zonos, o kitur - grazu ir taip (todel geriau lengvas padengimas + maskuoklis). Tai va todel man ta pudra net ir bandant palengvint jos dengima, nera tobula, ypac, gyvai, is arti ziurint, jei per kelis metrus, tai nieko, arba nuotraukoms.

Del Kanebo, maciau, aciu 4u.gif Dar zvalgysiuosi ju produkcijos.
Atsakyti