Bautyblender Pop spalvos kempinele
Black friday nuolaidų pirkinukai
Visi užsakyti, dar laukiu...
Superinės Paulos nuolaidos Best of brightening rinkinukas už pusę kainos (kaukė/kremas, serumas ir skin brightening treatment), wrinkle filler dovanų, AHA rūgštys 8%, skin recovery tonikas (n-tasis, pats geriausias žiemai), eye gel.
Drunk Elephant nuolaidos. Išsvajotas Lala kremas, prausiklis ir du muiliukų miniukai pabandymui.
Visi užsakyti, dar laukiu...
Superinės Paulos nuolaidos Best of brightening rinkinukas už pusę kainos (kaukė/kremas, serumas ir skin brightening treatment), wrinkle filler dovanų, AHA rūgštys 8%, skin recovery tonikas (n-tasis, pats geriausias žiemai), eye gel.
Drunk Elephant nuolaidos. Išsvajotas Lala kremas, prausiklis ir du muiliukų miniukai pabandymui.
Giovanni Vitapro Fusion nenuplaunamas kondicionierius - nebezinau jau kelintas pas mane, bet negaliu be jo gyvent
Clarisonic delicate galvutes (2 pack)
La Mer pudros sepetelis
Nu jau gal uztenka tu %... buvo Black friday.. db Cyber monday.. nu kiek galima.. bet susipirkau viska ko labai reikejo ir islaukiau %..
Bobbi brown tonikas
Pixi glow tonikas
Bobbi brown tonikas
Pixi glow tonikas
Labai idomu bus apie BB tonika isgirst
C.Schiffer tušas
Origins veido kaukė
Artdeco lūpdažis
Agurku veido kauke
Seward mediter šampūnas jautriai odai
Origins veido kaukė
Artdeco lūpdažis
Agurku veido kauke
Seward mediter šampūnas jautriai odai
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 11 24, 20:53)
Visa sia savaite galvoju apie sia pudra, butent progoms bet mano oda linkusi i sausuma, skruostai. Kakta smakras gal ciut riebesni. Ir va galvoju ar neislys man tie sausi zandai. Jus jau bandet ja? Su kokia oda ja perkat, jusu berods nera riebi kokia spalvyte pagriebet? As galcoju apie ecru ziemai.
Teko bandyt sia pudra, progoms gera, bet su salyga, jei tikrai yra ka maskuoti ir pan., nes ji isties sunki, o ir sausai odai ne pats tinkamiausias variantas (net ir pridrekinus), tikrai per daug matizuos, atrodys sunkiai, gali isryskint pasausejimus ir paryskint rauksleles, kuriu siaip nepastebetumet.
QUOTE(Caridian @ 2017 11 29, 21:29)
Teko bandyt sia pudra, progoms gera, bet su salyga, jei tikrai yra ka maskuoti ir pan., nes ji isties sunki, o ir sausai odai ne pats tinkamiausias variantas (net ir pridrekinus), tikrai per daug matizuos, atrodys sunkiai, gali isryskint pasausejimus ir paryskint rauksleles, kuriu siaip nepastebetumet.
Pas mane ner ka maskuot, bet pvz vakarui norisi ilgai isliekancios ir tokios, kad neprasimustu raudonis.. tai pvz sita pudra dengiant su tam tikru sepeteliu ar dregnu beauty blenderiu ji tepas daug graziau.. ir taip neatrodo ant odos kaip kauke.. aisku ir kieki reik det lb lb minimaliai.. bet taip, ji tikrai sunki.. man mistika kaip kitos ka kasdienai naudoja beja, ar skaitet mano ats del Sensai sensai temoj?
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 11 26, 23:06)
Ar vertas?
QUOTE(Caridian @ 2017 11 29, 20:29)
Dekui kolkas susilaikiau nuo jos pirkimo pabandziau kita matizuojancia, tai supratau, kad mano oda sausesne nei galvojau
QUOTE(amberr. @ 2017 11 29, 20:04)
Pas mane ner ka maskuot, bet pvz vakarui norisi ilgai isliekancios ir tokios, kad neprasimustu raudonis.. tai pvz sita pudra dengiant su tam tikru sepeteliu ar dregnu beauty blenderiu ji tepas daug graziau.. ir taip neatrodo ant odos kaip kauke.. aisku ir kieki reik det lb lb minimaliai.. bet taip, ji tikrai sunki.. man mistika kaip kitos ka kasdienai naudoja beja, ar skaitet mano ats del Sensai sensai temoj?
Labai priimtina L. Eldridge technika ir poziuris, kad dazniausiai pas moteris nera taip, jog 100% veido odos reikia maskuot, yra kazkokios problemines zonos, o kitur - grazu ir taip (todel geriau lengvas padengimas + maskuoklis). Tai va todel man ta pudra net ir bandant palengvint jos dengima, nera tobula, ypac, gyvai, is arti ziurint, jei per kelis metrus, tai nieko, arba nuotraukoms.
Del Kanebo, maciau, aciu Dar zvalgysiuosi ju produkcijos.