Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Sephora apdovanojo - vienas produktas nebuvo idetas siuntinyje, tai is naujo ji issiunte ir dovanu pridejo Tarte prausimosi gelis ir Buxom Kristen spalvos blizgis (abu full size)

s1778976-main-hero.jpg

31KdWz40gcL.jpg

L'oreal x Balmain Domination ir Confession spalvu lupdaziai

5017b74959f3.jpg

Escada Sorbetto Rosso 30ml

375x500.47255.jpg

Mario Badescu drying lotion ir 3 mini kaukiu rinkinukas

mariobadescu-drying-lotion.jpg

901a01b0fc57.jpg

Pacifica Persian Cherry skonio lupu balzamas

1b4a6ae439c3.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 lapkričio 2017 - 18:39
i sandeliuka:

vartotojo įkelta nuotrauka
2vnt

Sita dabar naudoju, nusipirkau pazaidimui, o pasirodo tobuliausias liner'is uz 2 EUR bigsmile.gif Labai ilgai islieka ir sodrus ryskus

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 11 18, 16:37)

<p><strong>L'oreal x Balmain</strong> Domination ir Confession spalvu lupdaziai</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

labai lauksiu atsiliepimo apie Balmain Confession. Jis mano noru sarase, bet kadangi mano lupu dazu uzteks dviem gyvenimam, tai stabdau save...
Atsakyti

Parasysiu isbandzius lupdazi. Pas mane lupu priemoniu turbut 5 metam i prieki, bet vistiek negaliu atsispirt kazka naujo pamacius. Tik pradejau labiau atsirinkt ir kazkokia labiau wow spalva ar kazkokia idomesne tekstura rinktis, ji uzeina silpnumo akimirka. :ax:​ 

Atsakyti

Decubal Face wash prausimosi putos:

decubal_face_wash2.jpg

Garnier akių makiažo valiklis:

gr-simple-essentials-tonikas-200ml.jpg

Atsakyti
"Compagnie de Provance" kūno kremas.

Atsakyti
Mini dydis pabandymui, kvapas labai geras.... rolleyes.gif

Atsakyti
La mer treatment lotion essencija ir Estee lauder DW stay in place pudre progom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 11 24, 17:21)

Visa sia savaite galvoju apie sia pudra, butent progoms smile.gif bet mano oda linkusi i sausuma, skruostai. Kakta smakras gal ciut riebesni. Ir va galvoju ar neislys man tie sausi zandai. Jus jau bandet ja? Su kokia oda ja perkat, jusu berods nera riebi ax.gif kokia spalvyte pagriebet? As galcoju apie ecru ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 11 24, 22:53)
Visa sia savaite galvoju apie sia pudra, butent progoms smile.gif bet mano oda linkusi i sausuma, skruostai. Kakta smakras gal ciut riebesni. Ir va galvoju ar neislys man tie sausi zandai. Jus jau bandet ja? Su kokia oda ja perkat, jusu berods nera riebi ax.gif kokia spalvyte pagriebet? As galcoju apie ecru ziemai.

As irgi emiau ecru 4u.gif biggrin.gif bet jei sausoki zandai, tai ghali but per sunki ji ir paryskint sausuma..nebent kazkoki super duper riebu krema det po apacia kaip pagrinda ar baze kazkokia silikonine.. siulyciau pirma dougle issibandyt 4u.gif arba blogiausiu atveju liks vasarai, bet per sunki gal vsarai ir jau spalva netiks unsure.gif mano misri sakyciau dabar oda.. as esu ja kelis kart bandzius senai.. nei mane domino nei ka, bet db sumasciau, kad noriu tokios pudros, kuri gerai laikytu.. nes kasdienai turiu Armani CC ir Nars BB.. ir la prarie BB.. biggrin.gif laukiu sephoros air brush dar, bet ji ir tokia kai norisi lengvbiau kazko trb.. siaip isbandziau siand Isadora kazkokia nauja matte ten kazkaip.. buvo zurnale.. nu zinokit kokia nebloga!!! labai patiko!! Geras manyciau atitikmuo EL .. bet pazejau dougle kainos jos.. kada ji tiek kainavo... apsurdas unsure.gif o tos naujos net nematau
Atsakyti

Fenty lupdazis

s1925114-main-Lhero.jpg

Atsakyti

John Masters Organics citrus & neroli detangler'is ir avietinis lupu balzamas

beauty-products-hair-2013-john-masters-c

john_masters_lip_calm_thumb.jpg

Niod Sanscrit Saponins prausiklis

133766a1.jpg

--------------------------------------------------------

...Dune..., isbandziau L'oreal x Balmain lupdazius, tai rasau atsiliepima. Is tikro labai seniai L'real naudojau, bet man rodos kvapas/skonis visai toks pat kaip ir kitu L'oreal lupdazius. Tepasi labai smagiai, lygiai, tokie kreminiai, lupu nesausina, spalvos labai pigmentuotos. Confession spalva pacy nude, ta prasme turi persikinio atspalvio, nera gryna nude. Grazi tikrai, bet nera kazkuo labai isskirtine. 

Atsakyti