Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(evelinki @ 2017 11 06, 00:28)
domins atsiliepimai mirksiukas.gif
SUNDAY RILEY Flash Fix Kit

Ok, parasysiu 4u.gif
O mane domins apie Sunday riley.. as turiu ta prausikli, bet nebandziau dar.. dabar naudoju ju Luna oil.. nu man fainas.. wub.gif
Atsakyti
Veido kremas su hialurono rūgštimi.

vartotojo įkelta nuotrauka

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
Vešiu pas mamą, nes jos kremai man netinka, o vežiotis savo atsibodo, tai pasiliksiu šį ten ir nebereiks kaskart "kraustytis" biggrin.gif

Atsakyti

Norika, parasysiu isbandzius Guerlain pudra. Sunkus reikalas su tom pudrom man - isimylejau YSL All Hours, tai dabar kokia bebandyciau vis su YSL lyginu (noriu lengvos ant veido, naturaliai atrodancios, bet vidutiniskai arba pilnai maskuojancios). 

--------------------------------------------------------------

Clarisonic Mia2 rinkinukas su pudros sepetelio galvute - duosiu antra sansa Clarisonic, nes pries daug metu turejau ir negalejau pernest vibracijos (grynai nemaloniai jautesi kur oda arciau kaulo ir i smegenis ejo ta vibracija, bet dabar Foreo Luna turiu ir kazkaip prisipratinau, nors ir ne visur galiu drasiai prieit su ja)

s1991975-main-Lhero.jpg

Voula Beauty The Serum Foundation pudra - ne visai atitinka mano kriterijus, bet tebetestuoju. Nors gavosi grazus variantas ja uzsitepus vienu sluoksniu (raso, kad galima sluoksniuot, bet man tada pradeda subeginet pudra ir negraziai atrodo), uztvirtinus biria pudra, o veliau dar perejus lengvai su Laura Mercier presuota mineraline, kad issilygintu visi trukumeliai - cia toki varianta greitam pataisymui rinkausi, nes tik iki parduotuves norejau nuvaziuot, tai nesinorejo persidazyt ar pan. Bet buvo isgirta mano oda ir klausta kokia pudra naudoju ir klauseja labai nustebo kai pasakiau, kad nepatinka man pudra, tai kazkaip net norisi antra sansa duot ir pazaist su pudra.

20837358_125630724742624_611798255008743  

Atsakyti
Pas mane jau Kaledos.. ilgai noretas ir kliedetas La mer kremas.. pazesma kas te per stebuklas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 11 07, 05:49)
<strong>Clarisonic</strong> Mia2 rinkinukas su pudros sepetelio galvute - duosiu antra sansa Clarisonic, nes pries daug metu turejau ir negalejau pernest vibracijos (grynai nemaloniai jautesi kur oda arciau kaulo

Man pirma kart buvo keista, o poto ok.. gal per daug spaudi.. jis turi vos liest oda.. labai lengvai judet smile.gif arba rezima kita pasirink.. ramesni biggrin.gif
Atsakyti

amberr., jau pora kartu bandziau si, tai patinka, liks pas mane. Bet tarkim nosies visdar negaliu su juo praust, nes per jautru ir nemalonu. As jo nespausdavau ir seniau, bet sita galvute man rodos svelnesne nei ta seniau bandyta. Cia is tikro mano beda su vibracija, nes net elektrinio dantu sepetelio negaliu naudot. Bet ta Foreo Luna kai gavau dovanu ir pabandziau, tai kazkaip nebejautrino taip (isskyrus kelias veido vietas, nors nosi juo praust galiu, o Clarisonic’u ne), tai uz tai ir Clarisonic antra sansa daviau (o ir labai idomu buvo pudros sepetelis, nes taip isgirtas). 

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 11 08, 18:37)
<p><strong>amberr</strong>., jau pora kartu bandziau si, tai patinka, liks pas mane. Bet tarkim nosies visdar negaliu su juo praust, nes per jautru ir nemalonu. As jo nespausdavau ir seniau, bet sita galvute man rodos svelnesne nei ta seniau bandyta. Cia is tikro mano beda su vibracija, nes net elektrinio dantu sepetelio negaliu naudot. Bet ta Foreo Luna kai gavau dovanu ir pabandziau, tai kazkaip nebejautrino taip (isskyrus kelias veido vietas, nors nosi juo praust galiu, o Clarisonic’u ne), tai uz tai ir Clarisonic antra sansa daviau (o ir labai idomu buvo pudros sepetelis, nes taip isgirtas). </p>

Aa.. supratau.. tu tiesiog taip vibravimui gal jautresne tada reiskia biggrin.gif gerras geras dalykas.. gerai, kad davei antra sansa.. idomu kaip patiks pudrai sepetelis <3
Atsakyti

Matrix Total Results Hello Blondie šampūnas.

matrix-total-results-hello-blondie-shamp

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 11 04, 11:54)
Bus labai idomu kaip ši įtiks  4u.gif

Rasau atsiliepima apie Guerlain Lingerie De Peau pudra. 4u.gif Gyvai neturiu kur paziuret, tai pirkau pagal swatchus rastus internete ir pagal aprasymus - pasiemiau 03 Natural spalva. Del spalvos dar dvejoju, tai siandien uzsisakiau 02 Light, nes 03 lyg ir gera atrodo, bet lyg ir i tamsuma/rausvuma ant odos atrodo prie tam tikro apsvietimo, tai palyginsiu ir ziuresiu kuri labiau tinka. Bet pati pudra laabai patiko ir tikrai ja naudot noriu, tai tiesiog spalva pasirinksiu. Pudra labai lengva, ant odos irgi lengvai jauciasi, gerai dengiasi ir sklaidosi ant odos. Maskavimas vidutinis-pilnas, bet pasluoksniuot galima ir nesivelia sluoksniai. Laikosi irgi gerai - 5+ val issilaiko ir ne is vietos (ilgiau tiesiog dar neteko bandyt). Vakar teko tarp vaiku but, tai visokie leliukai aplink veida trynesi ir ji ciupinejo, o ir pati lieciau, bet irgi pudra nenusivale, nesubego. Grynai atitinka mano norus - geras maskavimas, lengvai jauciasi ir naturaliai atrodo, gerai laiko.

QUOTE(amberr. @ 2017 11 08, 17:43)
Aa.. supratau.. tu tiesiog taip vibravimui gal jautresne tada reiskia biggrin.gif gerras geras dalykas.. gerai, kad davei antra sansa.. idomu kaip patiks pudrai sepetelis <3

Pudrai man nelabai tas sepetelis - su beauty blender man patogiau ir paprasciau. Clarisonic truputi "pastrumdo" pudra po veida kol graziai padengia plius sunku man prieit aplink nosi (ir dar nemalonus vibravimas toj vietoj), prie akiu ir vistiek tas vietas turiu praeit kempinele. Nors skruostai, kakta tikrai graziai pasidengia. Ir man dar kontroles truksta bei nesutelpu i taip reklamuojamas 60 sekundziu - tiesiog neiseina visko tolygiai greitai padengt. Su kempinele gal jau ir atkalus visa dengima, tai ir i plauku linija ieinu patogiai, ir aplink akis, link smilkiniu, aplink nosi lengva.

Uztai konturavimui man sitas sepetelis labai patiko - ir grynai atvirkstinis variantas, nes su kempinele kremini kontura man nepatinka sklaidyt, turiu suspaust, kad gautusi plonesnis krastelis ir nesigauna taip, kaip noriu, o su Clarisonic sepeteliu viskas tobulai ir greitai.

------------------------------------------------------------------------

Guerlain Lingerie de Peau pudra, 02 Light spalva

Clarisonic masazinis antgalis
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2017 11 05, 23:28)
SUNDAY RILEY Flash Fix Kit

Pasiemiau ir as si rinkinuka. Kolkas is visu bandytu rugsciu ir is ivairiu bandytu priemoniu vistik Good Genes mano odai labiausiai patinka - akivaizdus pagrazejimas po keliu dienu jau buna. wub.gif Dar galvojau atmintis gal meluoja, bet megineli Good Genes turiu ir pradejau naudot, tai tikrai neapsigavau.
Atsakyti
BeautyBlender
Atsakyti

Clarisonic Smart Profile Uplift - nezinau kaip subludijau, kad masazine galvute ant visu Clarisonic det galima (nors teisybes delei Sephora puslapyje neraso, kad ji tik su Smart Profile veikia), tai bandysiu sita mandresni Clarisonic ir ziuresiu pasilikt ji ar prie Mia 2 likt

s1927144-main-lhero.jpg

Nars droztukas - turiu toki pati, bet jau laikas pakeist i svaru

717404_in_sl.jpg

Atsakyti

YSL Touche Eclat pudra

W-C-12931-350.jpg

Atsakyti