Ok, parasysiu
O mane domins apie Sunday riley.. as turiu ta prausikli, bet nebandziau dar.. dabar naudoju ju Luna oil.. nu man fainas..
Norika, parasysiu isbandzius Guerlain pudra. Sunkus reikalas su tom pudrom man - isimylejau YSL All Hours, tai dabar kokia bebandyciau vis su YSL lyginu (noriu lengvos ant veido, naturaliai atrodancios, bet vidutiniskai arba pilnai maskuojancios).
--------------------------------------------------------------
Clarisonic Mia2 rinkinukas su pudros sepetelio galvute - duosiu antra sansa Clarisonic, nes pries daug metu turejau ir negalejau pernest vibracijos (grynai nemaloniai jautesi kur oda arciau kaulo ir i smegenis ejo ta vibracija, bet dabar Foreo Luna turiu ir kazkaip prisipratinau, nors ir ne visur galiu drasiai prieit su ja)
Voula Beauty The Serum Foundation pudra - ne visai atitinka mano kriterijus, bet tebetestuoju. Nors gavosi grazus variantas ja uzsitepus vienu sluoksniu (raso, kad galima sluoksniuot, bet man tada pradeda subeginet pudra ir negraziai atrodo), uztvirtinus biria pudra, o veliau dar perejus lengvai su Laura Mercier presuota mineraline, kad issilygintu visi trukumeliai - cia toki varianta greitam pataisymui rinkausi, nes tik iki parduotuves norejau nuvaziuot, tai nesinorejo persidazyt ar pan. Bet buvo isgirta mano oda ir klausta kokia pudra naudoju ir klauseja labai nustebo kai pasakiau, kad nepatinka man pudra, tai kazkaip net norisi antra sansa duot ir pazaist su pudra.
amberr., jau pora kartu bandziau si, tai patinka, liks pas mane. Bet tarkim nosies visdar negaliu su juo praust, nes per jautru ir nemalonu. As jo nespausdavau ir seniau, bet sita galvute man rodos svelnesne nei ta seniau bandyta. Cia is tikro mano beda su vibracija, nes net elektrinio dantu sepetelio negaliu naudot. Bet ta Foreo Luna kai gavau dovanu ir pabandziau, tai kazkaip nebejautrino taip (isskyrus kelias veido vietas, nors nosi juo praust galiu, o Clarisonic’u ne), tai uz tai ir Clarisonic antra sansa daviau (o ir labai idomu buvo pudros sepetelis, nes taip isgirtas).
Clarisonic Smart Profile Uplift - nezinau kaip subludijau, kad masazine galvute ant visu Clarisonic det galima (nors teisybes delei Sephora puslapyje neraso, kad ji tik su Smart Profile veikia), tai bandysiu sita mandresni Clarisonic ir ziuresiu pasilikt ji ar prie Mia 2 likt
Nars droztukas - turiu toki pati, bet jau laikas pakeist i svaru