Raselepagegiai, rasau apie Dr. Hauschka koreguojancia pudra. Bandziau ja viena tiesiai ant svarios odos tept, tai man nepatiko. Tiksliau jokio efekto nedave. Kazkiek prigesino tai, kad reiketu maskuot, bet tikrai nepaslepe tiek, kad galeciau kazkur eit (tarkim raudoni ant skruostu padare maziau raudona, bet kaip buvo raudonis, taip ir liko). Bet is kitos puses, tai nezinau ar verta is jos kazko daug tiketis - spalvos tokios prigesintos, pastelines, tai man atrodo per svelnios, kad duotu rimta efekta. Tai ant virsaus dejau presuota mineraline, kad normalus vaizdas gautusi. Na o siandien Dr. Hauschka pudra isbandziau ant kremines pudros kaip setting powder. Is tikro galvojau, kad gali nepakankamai smulki but, bet sitam reikalui tiko puikiai - laaabai vientisas efektas ant odos, net po 6 val oda tobulai atrodo, jokiu pudros isskydimu/subegimu Mielai sunaudosiu kaip uzbaigimo pudra as ja ir tikrai tam rekomenduociau. Bet naudojimui viena, tai tikrai ne.
amberr., Sephoros nuolaidom naudojies? As sita rinkinuka turiu wishlist'e ir dar kita DL rinkinuka su veido kremu turiu issisaugojus (neskaitant keliu kitu firmu rinkiniu, nes dabar tokiu geru rinkiniu pries sventes isleido), bet dar laikausi nenusipirkus, nes keleta serumu bei kremu sandeliuke turiu, tai nesinori apsikraut...
----------------------
Antonym ir Guerlain pudros - as toliau skystos pudros paieskose, nes kazkaip nei viena neprilygsta YSL All Hours, tai dar pora bandymu ir jei ne, liksiu prie YSL
Laura Mercier Moonlight ir Tuxedo spalvu seseliai
Fenty Beauty Astro-Naughty spalvos blizgis
Sephora ranku ir pedu drekinancios kaukes
The Body Shop shea kvapo kuno sveitiklis ir kuno sviestas
Jap... as cia i ateiti, nes db Luna naudoju ir dar pasiimiau Sephoros pudra purskiama.. sako, kad panasi i Dior ta.. matysim.. verta isbandyt
Bus labai idomu kaip ši įtiks
O kaip įdomu, aš esu turėjus Dior purškiamą, įdomu būtų ir šią pabandyt palyginimui
Aisku, nesitikiu 100% tokio pat efekto, bet feelunique man tinkancios spalvos vis tiek ner Dior, tai sakau per % pabandysiu sita.. per puse beveik pigiau.. maza ka.. gal patiks.. nes kasdienai turiu nars bb ir armani.. o sita butu iseigai
domins atsiliepimai
naujausi (dovanos ir pirkiniai)
Caudalie Moisturizer and Serum Set, Stila Big Shots HUGE Extreme Lash Mascara and Stay All Day Waterproof Eye Liner Black, SUNDAY RILEY Flash Fix Kit