O kokio reiktų? Aš dabar Sigma kažkokį veidui didesnį naudoju, nes tas Guerlain skirtas meteoritams man kažkaip nelabai...
O kokio reiktų? Aš dabar Sigma kažkokį veidui didesnį naudoju, nes tas Guerlain skirtas meteoritams man kažkaip nelabai...
Tokio, kad paimtu gerai.. kartais su siurkstesniu tas gaunas, kartais su svelnesniu.. nuo seriu lb priklauso..
Estela_, dar parasysiu apie Huda pudra, nes naudoju kasdien nuo gavimo. Kaip ir rasiau, dengiasi lengvai, dziusta greitai, tai po dali veido reikia dazytis. Efektas gaivus matinis veidas, bet man prie kai kurio apsvietimo atrodo kiek per matinis/sausas efektas. Pudra lengvai ant odos jauciasi, bet pvz YSL All Hours man dar lengvesne. Na cia skonio reikalas aisku, bet YSL man labiau patinka ir gaivumu - oda lieka gana matine, nera blizgejimo, bet labai gaivi. Huda kiek stipriau maskuoja, bet jei kazkur praeini antra karta, tai su Huda man jau per sunku/per sausa atrodo. Manau riebiai odai ji puiki butu, dar misriai ok, jei patinka toks efektas, bet sausai, tai per matine plius paryskina odos sausumus.
Jergens kuno losjonas su kokosu aliejum ir Secret dezikas su kokosais.. ir nepamenu ar sakiau, kad laukiu is lookfantastic Nars BB kremo
Ačiū labai Kaip tik planuoju ją įsigyti, skamba taip, lyg turėtų man patikti
Na įdomu ar NARS patiks
Petitfree paakiu padeliai
Dr. Hauschka koreguojanti pudra, 04 Florentina ir 06 Aprikola spalvu lupdaziai, 05 Cornelian spalvos lupu blizgis ir 08 Hollyhock spalvos lupdazis
Mario Badescu paakiu kremas
Luxie akiu sepeteliai: 207, 213, 231
Jurlique veido mist'as
Dior 741 Deep Ruby spalvos lupdazis
Dior 999 spalvos lupdazio miniukas
Nars Starwoman spalvos skysto lupdazio miniukas
Kat Von D maskuoklio miniukas
It Cosmetics sepeteliai akims, nr 105, 112, 107 ir 117
Biobelle laktine ir hidrogelio kaukes (dvi desiniausios)
Parasysiu isbandzius - niekaip neprisiruosiu ta padaryt
Oo.. naujas kazkoks.. as turejau su rozem, tai du kart net pirkau.. labai patiko!
Aha, naujas ir berods limituoto leidimo. Su rozem turejau miniuka, viskas ok, bet nesuzavejo taip labai. Na bet sis isivaizduoju turetu laabai skaniai kvepet.
Ziuriu lookfantastic % dabar