QUOTE(anj @ 2017 10 14, 14:45)
Domins atsliepimas apie sia pudra. Kokia salva emet?
Gavau
Juice Beauty pudra, tai su spalva labai prasoviau - 15 Sand gerokai per tamsi man. Turiu It Cosmetics CC krema Medium spalvos, kuri daznai pamaisau su Light spalva, nors ir viena tepuosi vasara. Tai palyginimui ta Medium ir Juice Beauty ant rankos uztepus akivaizdus skirtumas - JB bent geru tonu tamsesne, tai ant veido ne nebandysiu. Siaip smagi atrodo, maskavimas sakyciau vidutinis bus. Esant progai ir gyvai radus visai apziureciau ta pacia sviesiausia spalva - pagal gamintojo spalvu aprasyma, tai Sand man turetu idealiai tikt, bet realiai ji tikrai nra light-medium odai, o grynai medium.
Beje, atkreipk demesi, kad jos labai mazas kiekis - kazkur 17ml tik.
QUOTE(amberr. @ 2017 10 17, 21:07)
O dieeeeeve koks grozis.. ir kaaaaam tu parodei.. lauksiu nuomones!!
Kam kam rodziau, kad ir tave sugundyciau
Tureciau gaut penktadieni, tai arba iskart (nezinau ar noresiu rizikuot pries einant out), arba per savaitgali isbandysiu ir parasysiu.
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 17, 21:17)
OMG ar čia kokie nauji, žieminiai?
O apie Hudos pudrą irgi lauksiu atsiliepimų nežmoniškai
Aha, naujiena. Visai atsitiktinai pamaciau ir iskart prisireike - sakiau jei meteoritai nepatiks, tai del pakuotes pasiliksiu
Man jie primine Gold Temptation, kuriuos labai megau. Aisku ziuresiu kaip realybej bus ir ar dar tebepatinka ir kiek panasus.
Parasysiu apie pudra isbandzius. Kolkas niekas YSL All Hours pudros nenurungia. Dabar tiek nauju isleido, o dar is senesniu keliu noriu, bet kazkaip reikia atsirinkt, nes visu nesunaudosiu.