Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(NORIKA @ 2017 10 14, 21:25)
Išėjau į Grožio mugę tik apsižvalgyt, grynųjų neėmiau, bet pasirodo kortele galima ir tuose kioskuose atsiskaityt  blink.gif  biggrin.gif

Hahahaaaaaa taip tau ir reikia :DDDDD idomiausia man apie ODA priemones.. kiek kastavo? Bendriau nesakyk, kad neuzpavydeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 10 14, 20:34)
Hahahaaaaaa taip tau ir reikia :DDDDD idomiausia man apie ODA priemones.. kiek kastavo? Bendriau nesakyk, kad neuzpavydeciau biggrin.gif

Neužavydėsi ne biggrin.gif , nes tik -10% nuolaida buvo, o ir kainos ne kosminės, kažkaip įsivaizdavau, kad brangesnės - prausiklis be nuolaidos 19eur, su nuolaida 17,10eur, o naudojasi kiek žinau tai skalsiai, kremas buvo 35, bet atidavė už 30 wub.gif Bandysiu jaučiu arba prieš naująką arba nuo sausio imsiu naujas priemones lukštent ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
W7 Naughty Nine Mid Summer Nights (lygina su MAC Burgundy Nine) - bandysim bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Odos švarinimui:

Atsakyti
Guerlain meteoritai - bandziau neseniai leistus limituotus, tada paprastus, bt nezavi jie manes. Na bet sie man labai seno leidimo vienus limituotus primine, o tada as juos taip megau, tai bandysiu

Huda Beauty skysta pudra

Lavanila kauke pazastims - nu cia toks dalykas, kad kaip ir nereikia, pati skeptiskai ziuriu, bet tokia naujiena, kad turiu isbandyt

Grande Cosmetics tuso miniukas

QUOTE(amberr. @ 2017 10 13, 11:04)
Aneee.. as kaip tik gundaus su kokosais tuo miceliniu  bigsmile.gif

Kokosinio nebandziau, rodos cactus water turejau, tai gerai nuvalydavo. Na Bioderma lengviau/greiciau nuvalo tusa, bet Pacifica irgi nereikejo trint.

QUOTE(anj @ 2017 10 14, 14:45)
Domins atsliepimas apie sia pudra. Kokia salva emet?

Emiau spalva 14 Sand. Tureciau rytoj jau gaut, tai ziuresiu, nes pasirinkimas mazas - pagal paveiksliuka man lyg ir noretusi sviesesnes, bet sviesesne Rosy Beige, tai nesinori rozinio tono...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 16, 23:42)
Guerlain meteoritai - bandziau neseniai leistus limituotus, tada paprastus, bt nezavi jie manes. Na bet sie man labai seno leidimo vienus limituotus primine, o tada as juos taip megau, tai bandysiu

O dieeeeeve koks grozis.. ir kaaaaam tu parodei.. lauksiu nuomones!!
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 16, 21:42)

Huda Beauty skysta pudra

OMG ar čia kokie nauji, žieminiai? bigsmile.gif bigsmile.gif

O apie Hudos pudrą irgi lauksiu atsiliepimų nežmoniškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 17, 21:17)
OMG ar čia kokie nauji, žieminiai?  bigsmile.gif  bigsmile.gif 
O apie Hudos pudrą irgi  lauksiu atsiliepimų nežmoniškai  bigsmile.gif

Taaip taip, Kaledine kolkecija.. feelunique jau yra bigsmile.gif o Hudos as turiu rose gold ta palete.. omg.. best seseliai ever!! toooookios spalvos..
Atsakyti

Parasykit kaip jums patiko.. as negaliu be sios priemones gyvent.. namie bunant neparyskintus antakius perbraukiu ir super.. is kart kitaip

Buvau pripratusi prie Anastasia Beverly Hills pomados, o čia šepetėlis koooks  :blink:  :D  Po savaitės žaidimų, jau normaliai išmokau. Tik labai greitai džiūsta. Nespėju užtept, jei nori pakoreguoti, gramdyti tiesiog reikia  :unsure:

O į temą - SM dėka, gautas užsakymas iš deciem  :rolleyes: Niacinamide 10% serumas, Buffet serumas ir haliuronas.

the-ordinary-niacinamide-10-zinc-1-by-th

buffet.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 17 spalio 2017 - 22:46
QUOTE(anj @ 2017 10 14, 14:45)
Domins atsliepimas apie sia pudra. Kokia salva emet?

Gavau Juice Beauty pudra, tai su spalva labai prasoviau - 15 Sand gerokai per tamsi man. Turiu It Cosmetics CC krema Medium spalvos, kuri daznai pamaisau su Light spalva, nors ir viena tepuosi vasara. Tai palyginimui ta Medium ir Juice Beauty ant rankos uztepus akivaizdus skirtumas - JB bent geru tonu tamsesne, tai ant veido ne nebandysiu. Siaip smagi atrodo, maskavimas sakyciau vidutinis bus. Esant progai ir gyvai radus visai apziureciau ta pacia sviesiausia spalva - pagal gamintojo spalvu aprasyma, tai Sand man turetu idealiai tikt, bet realiai ji tikrai nra light-medium odai, o grynai medium.

Beje, atkreipk demesi, kad jos labai mazas kiekis - kazkur 17ml tik.

QUOTE(amberr. @ 2017 10 17, 21:07)
O dieeeeeve koks grozis.. ir kaaaaam tu parodei.. lauksiu nuomones!!

Kam kam rodziau, kad ir tave sugundyciau biggrin.gif Tureciau gaut penktadieni, tai arba iskart (nezinau ar noresiu rizikuot pries einant out), arba per savaitgali isbandysiu ir parasysiu.

QUOTE(Estela_ @ 2017 10 17, 21:17)
OMG ar čia kokie nauji, žieminiai?  bigsmile.gif  bigsmile.gif 

O apie Hudos pudrą irgi  lauksiu atsiliepimų nežmoniškai  bigsmile.gif

Aha, naujiena. Visai atsitiktinai pamaciau ir iskart prisireike - sakiau jei meteoritai nepatiks, tai del pakuotes pasiliksiu wub.gif Man jie primine Gold Temptation, kuriuos labai megau. Aisku ziuresiu kaip realybej bus ir ar dar tebepatinka ir kiek panasus.

Parasysiu apie pudra isbandzius. Kolkas niekas YSL All Hours pudros nenurungia. Dabar tiek nauju isleido, o dar is senesniu keliu noriu, bet kazkaip reikia atsirinkt, nes visu nesunaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 18, 00:20)
Visai atsitiktinai pamaciau ir iskart prisireike - sakiau jei meteoritai nepatiks, tai del pakuotes pasiliksiu  wub.gif

Man aplamai visi Guerlain meteoritai, tai kaip prabangių saldainių dėžutės wub.gif Užsimanai meteoritų ir nebežinai kokią dėžutę griebt, į turinį beveik ir nebežiūri hihihi.gif
Atsakyti

Atkeliavo mano siuntinukas siandien, tai iskart begau vakara planuotis, kad butu proga nusipraust ir naujus produktus isbandyt  :D 

Meteoritus atidariau ir kazkaip jokiu jausmu, gal per daug jau isisvajojus buvau. Balsvi, gelsvi ir smeliniai rutuliukai ir visi su blizguciu - ant rankos tepant lyg pasviesina oda, na ir blizguciai pavieniai matosi pries saule. Dar ant visos dienos makiazo istestavau, tai jau vaizdas ir taip taisymo reikalavo, tai velgi nesuzavjo. Tai pirma mintis buvo, kad kaip as toki dalyka seniau naudojau visam veidui. Nu bet nauja makiaza pasidariau ir ant Hudos pudros lengvai prasiejau meteoritais - patinka :4u: Tokio papildomo skaistumo, gaivumo oda igavo. Testuosiu ir toliau, bet manau liks jie pas mane.

Huda pudra vos tik gavus ant rankos isbandziau ir maniau, kad spalva gali tamsoka plius per gelsva but. O dar paskui salia YSL All Hours pudra uzsitepiau, tai ji kiek sviesesne ir labiau neutralaus tono. Bet surizikavau Huda tept ant veido ir nepasigailejau - efektas labai gaivus, svelnus veidas, pudra lengvute, nesijaucia isvis, kad kazkas tepta, o maskavimas puikus :wub: Tik ji yra liquid to powder tipo, tai reikia greitai dirbt ir po dali veido. As ipratus visas pudras istaskuot ant veido ir tada kempinele praeit, bet su sia kazkaip automatiskai gavosi, kad tik dali veido padengiau ir dziaugiuosiu, kad taip susisviete. Reikia tikrai nedaug - du silpni spustelejimai pilnai padenge veida ir kakla. Skirstosi po oda lengvai, bet kaip minejau dziusta greitai. Jau nuo pirmu potepiu ji man patiko - dabar teliko paziuret kaip laikysis. Oda matine, bet ne negyva, o tokia naturali, gaivi lieka. Kadangi ji tokia pudrine pasidaro, tai pabandziau ir pirstais liest, ir pabraukt, bet pudra nenueina, ant pirstu nelieka pudros ir jokiu antspaudu ant odos nelieka. Tik paakius uzfiksavau pudra, o paskui visa veida praejau meteoritais. Kolkas isimylejau sita pudra ir testuosiu ivairiais budais toliau. Vienintelis minusiukas, kad mimikos rauksleles ant kaktos ir lupu kampuciuose (na tos, kur sypsantis isryskeja) kazkiek matosi is arciau i veida ziurint, tai galvoju gal reiketu daugiau patapsnot pudra tose vietose ar net uzfiksuot biria pudra. Bet is tikro man netrukdo tas ir minimaliai tas matosi.      

Zodziu, abu pirkiniai tiesiai i desimtuka👍🏻
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 20 spalio 2017 - 00:23
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 20, 02:21)
<div>Meteoritus atidariau ir kazkaip jokiu jausmu, gal per daug jau isisvajojus buvau. Balsvi, gelsvi ir smeliniai rutuliukai ir visi su blizguciu - ant rankos tepant lyg pasviesina oda, na ir blizguciai pavieniai matosi pries saule. Dar ant visos dienos makiazo istestavau, tai jau vaizdas ir taip taisymo reikalavo, tai velgi nesuzavjo. Tai pirma mintis buvo, kad kaip as toki dalyka seniau naudojau visam veidui. Nu bet nauja makiaza pasidariau ir ant Hudos pudros lengvai prasiejau meteoritais - patinka 4u.gif

As ir kokiu kolekcijiniu noreciau trb kada.. bet nzn ar situ.. aplamai meteoritams reik labai sepetuka atitaikyt ir kad jie pasinaudotu biski.. tada tikrai efetas super wub.gif
Atsakyti