Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Mano paskutinieji pasilepinimai:
Sensai peel kauke lengvai nusveicianti ir Sensai wrinkle repair paakiu kremas (bandzius meginuka, tai ziauriai tiko ir patiko.. tikrai efektas bent mano paakiam nuo jo buvo neitiketinas)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Abu dešinieji naglakiai nail.gif

Atsakyti
Atsakyti
Oz Naturals veido prausikliai

Maybelline Molten Bronze ir Smoked Silver spalvu lupdaziai

Smashbox lupdaziai - dvi priekines spalvos (nude ir raudona)

Juice Beauty pudra

Essence akiu tusas

Urban Decay kelioninio dydzio maskuoklis

QUOTE(NORIKA @ 2017 10 12, 21:34)

Bus idomus atsiliepimas 4u.gif Man Pacifica micelinis vanduo ir prausikliai super, dar plauku kaukes smagios. O vat veidui turejau pilno dydzio kauke, po to mini rinkinuka kaukiu/sveitikliu, tai kazkaip nelabai....
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 12, 23:23)
Bus idomus atsiliepimas 4u.gif Man Pacifica micelinis vanduo ir prausikliai super, dar plauku kaukes smagios. O vat veidui turejau pilno dydzio kauke, po to mini rinkinuka kaukiu/sveitikliu, tai kazkaip nelabai....

Aneee.. as kaip tik gundaus su kokosais tuo miceliniu bigsmile.gif
Atsakyti
Kolkas dar palaukt teks ir uzsakymo, ir atsiliepimu biggrin.gif O dar gi likuti turiu PaulosCh kremo kokosinio.... smile.gif
Atsakyti
Čia vadinasi kai prisižaidi su pigesniais kremais.. grįžtu prie jo biggrin.gif wub.gif ir dar dovanėlė purškiklis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 13, 21:45)
Čia vadinasi kai prisižaidi su pigesniais kremais.. grįžtu prie jo  biggrin.gif  wub.gif ir dar dovanėlė purškiklis  bigsmile.gif

Nu kaip smagu, kad pamilot sita kremuka!! O kur cia dovanu tokiu duoda?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 10 13, 19:50)
Nu kaip smagu, kad pamilot sita kremuka!! O kur cia dovanu tokiu duoda?!  blink.gif

Nagi eurovaistinė, net pati nustebau kai pamačiau krepšely tokias dovanas biggrin.gif Buvau kažką iš biodermos įsimetus netyčia, tai irgi žiūriu - dovanų 100ml Sensibio vandenuką duoda, nu koks keistas dosnumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 13 spalio 2017 - 21:55
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 12, 22:23)

Juice Beauty pudra

Domins atsliepimas apie sia pudra. Kokia salva emet?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 13, 23:55)
Nagi eurovaistinė, net pati nustebau kai pamačiau krepšely tokias dovanas  biggrin.gif Buvau kažką iš biodermos įsimetus netyčia, tai irgi žiūriu - dovanų 100ml Sensibio vandenuką duoda, nu koks keistas dosnumas  biggrin.gif

Geras.. trb uz tam tika suma perkant.. arba tik su tuo kremu.. bigsmile.gif nerealus jis man irgi.. bet turiu db kremu verysad.gif
Atsakyti
Išėjau į Grožio mugę tik apsižvalgyt, grynųjų neėmiau, bet pasirodo kortele galima ir tuose kioskuose atsiskaityt blink.gif biggrin.gif

Atlaiskit už kokybę, užtat foto mano biggrin.gif
Atsakyti