Mano paskutinieji pasilepinimai:
Sensai peel kauke lengvai nusveicianti ir Sensai wrinkle repair paakiu kremas (bandzius meginuka, tai ziauriai tiko ir patiko.. tikrai efektas bent mano paakiam nuo jo buvo neitiketinas)
Abu dešinieji naglakiai
Oz Naturals veido prausikliai
Maybelline Molten Bronze ir Smoked Silver spalvu lupdaziai
Smashbox lupdaziai - dvi priekines spalvos (nude ir raudona)
Juice Beauty pudra
Essence akiu tusas
Urban Decay kelioninio dydzio maskuoklis
Bus idomus atsiliepimas Man Pacifica micelinis vanduo ir prausikliai super, dar plauku kaukes smagios. O vat veidui turejau pilno dydzio kauke, po to mini rinkinuka kaukiu/sveitikliu, tai kazkaip nelabai....
Maybelline Molten Bronze ir Smoked Silver spalvu lupdaziai
Smashbox lupdaziai - dvi priekines spalvos (nude ir raudona)
Juice Beauty pudra
Essence akiu tusas
Urban Decay kelioninio dydzio maskuoklis
QUOTE(NORIKA @ 2017 10 12, 21:34)
Bus idomus atsiliepimas Man Pacifica micelinis vanduo ir prausikliai super, dar plauku kaukes smagios. O vat veidui turejau pilno dydzio kauke, po to mini rinkinuka kaukiu/sveitikliu, tai kazkaip nelabai....
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 12, 23:23)
Aneee.. as kaip tik gundaus su kokosais tuo miceliniu
Kolkas dar palaukt teks ir uzsakymo, ir atsiliepimu O dar gi likuti turiu PaulosCh kremo kokosinio....
Čia vadinasi kai prisižaidi su pigesniais kremais.. grįžtu prie jo ir dar dovanėlė purškiklis
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 13, 21:45)
Čia vadinasi kai prisižaidi su pigesniais kremais.. grįžtu prie jo ir dar dovanėlė purškiklis
Nu kaip smagu, kad pamilot sita kremuka!! O kur cia dovanu tokiu duoda?!
QUOTE(amberr. @ 2017 10 13, 19:50)
Nu kaip smagu, kad pamilot sita kremuka!! O kur cia dovanu tokiu duoda?!
Nagi eurovaistinė, net pati nustebau kai pamačiau krepšely tokias dovanas Buvau kažką iš biodermos įsimetus netyčia, tai irgi žiūriu - dovanų 100ml Sensibio vandenuką duoda, nu koks keistas dosnumas
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 10 12, 22:23)
Domins atsliepimas apie sia pudra. Kokia salva emet?
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 13, 23:55)
Nagi eurovaistinė, net pati nustebau kai pamačiau krepšely tokias dovanas Buvau kažką iš biodermos įsimetus netyčia, tai irgi žiūriu - dovanų 100ml Sensibio vandenuką duoda, nu koks keistas dosnumas
Geras.. trb uz tam tika suma perkant.. arba tik su tuo kremu.. nerealus jis man irgi.. bet turiu db kremu
Išėjau į Grožio mugę tik apsižvalgyt, grynųjų neėmiau, bet pasirodo kortele galima ir tuose kioskuose atsiskaityt
Atlaiskit už kokybę, užtat foto mano
Atlaiskit už kokybę, užtat foto mano