Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(amberr. @ 2017 10 04, 11:17)
Is kur sis? Gal isbandet?  4u.gif

Šie man rodos iš Eurocos yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 10 04, 10:17)
Is kur sis? Gal isbandet?  4u.gif

Iš Eurokos. Netikėtai naršiau po jų internetinę parduotuvę ir sudomino. Pagooglinus visai nebloga firma pasirodė.
http://www.marbert.d...ml#.WdSg0IaEbqA
Kaip tik kelionei ruošiuosi tad reikia didelio kiekio ir padoria kaina, jei odai tiks bus suuuper bigsmile.gif
Atsakyti

4607051790360.png

Atsakyti

Kuuuur as seniau buvau.. omg.. antakiai kaip pas Megan Fox.. ! Pas mane jie ir taip gan veslus, bet uzsimaniau kazko su spalva suguldyt ir drauge pasiule Maybelline faiber ten ta tusa antakiu.. norejau pirkt Tom Ford, bet galvoju pabandysiu pirma si.. ir omg.. nerealus!! Antakiai atrodo net blizga nuo sveiko plauko.. suguldo graziai.. tokie daugiau volume.. nu super patwenkinta!!! Sepetukas ziauriai keistas, bet tikrai patogu.. nu turbut siu metu pirkinys, po TF blushu biggrin.gif
31aca5fecfe24cb5f51b1f5a8157c2d7258.jpg

Tiek pagyrų šitai priemonei, tai ir aš neatsispyriau, paėmiau vidurinę spalvą, nors nebuvo testerio, bandysim  :4u:​ 

Atsakyti
Natūralūs muiliukai.

vartotojo įkelta nuotrauka

(Nuotrauka mano).
Atsakyti
Na pagaliau pagaliau, įsigyjau... ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 spalio 2017 - 17:35
QUOTE(Nika77 @ 2017 10 06, 15:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71797204" data-time="1505321706"><div><p>Kuuuur as seniau buvau.. omg.. antakiai kaip pas Megan Fox.. ! Pas mane jie ir taip gan veslus, bet uzsimaniau kazko su spalva suguldyt ir drauge pasiule Maybelline faiber ten ta tusa antakiu.. norejau pirkt Tom Ford, bet galvoju pabandysiu pirma si.. ir omg.. nerealus!! Antakiai atrodo net blizga nuo sveiko plauko.. suguldo graziai.. tokie daugiau volume.. nu super patwenkinta!!! Sepetukas ziauriai keistas, bet tikrai patogu.. nu turbut siu metu pirkinys, po TF blushu vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tiek pagyrų šitai priemonei, tai ir aš neatsispyriau, paėmiau vidurinę spalvą, nors nebuvo testerio, bandysim  4u.gif​ </p>

Parasykit kaip jums patiko.. as negaliu be sios priemones gyvent.. namie bunant neparyskintus antakius perbraukiu ir super.. is kart kitaip
Atsakyti
Labai labai laiminga savo pirkiniu, dabar noriu visų kitų spalvų wub.gif

Papildyta:
ir dar šitą pirkau. Toks basic daiktas kiekvienai dienai.
Atsakyti
BeautyFix spalio grozio dezute

Pour Moi Temperate dieninis kremas ir White serumas

Seoul Ceuticals serumas

Dr. Hauschka 01 Macadamia spalvos maskuoklis, 02 Almond spalvos skysta pudra, 01 nr bronzatas, 09 Chessflower spalvos lupdazis ir tusas
Atsakyti

Kartoju kaukę:
Atsakyti
L'Oreal biri mineraline pudra
MaxFactor skysti kreminiai seseliai
Atsakyti