Flat top
Mineral foundation
QUOTE(...Dune... @ 2016 10 12, 05:04)
Kuris is jusu minetu tusu tankina ir ilgina labiausiai ? :-) Ultra Curl? Megstu ryskias blakstutes, naturaliai padazytos ir atrodancios , ne man.... Ar ultra curl lengvai nusivalo? :-)
Visi panašiai dažo, bet rodos jog labiausiai tankina klasikinis Volume Glamour
Šis http://www.bourjois..../volume_glamour
O Curl labiau ilgina, gal dėl šepetėlio ypatybių..
Nusivalo tikrai nesunkiai su bet kokiu akių makiažo valikliu.
.......................
Mano grobiai prasidėjus šalčiams:
Maitinamasis šampūnas su levandom ir ylang ylang, Natur Boutique, 250 ml. Bandysiu pirmą kartą.
Dantų pasta R.O.C.S.® Žydinti sakura su gaivia mėta. Bandysiu pirmą kartą.
Dantų pasta R.O.C.S.® Bionica skirta jautriems dantims. Bandysiu pirmą kartą.
Dantų pasta R.O.C.S.® Kava ir tabakas - n-toji
Organic Shop Bamboo & Sea Salt Body Scrub, 250 ml. Bandysiu pirmą kartą.
Garnier Mineral 72h Dezodorant Roll-On Action Control Thermic 50ml. Bandysiu pirmą kartą.
QUOTE(Jolanteleee @ 2016 10 17, 15:56)
koki atspalvi turit? As pirkausi beige 1 ar beige2, tai baisiai geltonas pasirode, bet siaip, kaip makiazo pagrindas, man labai patiko
Pirkausi Ivory 6, kaip ir turėjau. Atspalvis man tiko, pirmą kartą parinko konsultantė, nusipirkau tokį patį.
O kuo ypatingas Mary Kay pagrindas? Ar nekemša porų? Kokia kaina?
QUOTE(Malena @ 2016 10 17, 16:28)
O kuo ypatingas Mary Kay pagrindas? Ar nekemša porų? Kokia kaina?
Man šio pagrindo maskavimas patiko, nors ji yra tokia sunkesnė pudrytė. Porų nekimšo. Aš mokėjau 16 Eur, nors kataloge kaina, berods, 19 Eur. Vakarui ši pudra labiau tinkama ar norint pamaskuoti. Nedingsta nuo veido, ilgai išlieka.
QUOTE(Raselepagegiai @ 2016 10 17, 14:35)
Man šio pagrindo maskavimas patiko, nors ji yra tokia sunkesnė pudrytė. Porų nekimšo. Aš mokėjau 16 Eur, nors kataloge kaina, berods, 19 Eur. Vakarui ši pudra labiau tinkama ar norint pamaskuoti. Nedingsta nuo veido, ilgai išlieka.
Sunkesnė? Vakarui?
Man kaip tik atvirkščiai atrodo Ji tokia prisitaikanti prie veido labiau ir tinka norint natūralesnio vaizdo Vakarui man norisi kažko ryškesnio, nes ši per lengva.
Tiek rasiau.. ir dingo.. apsiverksiu
Glamglow gravity mud kauke
Mac Peachykeen skaistalas
Mac Ample pink blizgesys
Mac lupdazis Fanfare
Be yu piestukas i waterline spalva 690
Viskuom nerealiai patenkinta.. tobulos spalvos..
Glamglow gravity mud kauke
Mac Peachykeen skaistalas
Mac Ample pink blizgesys
Mac lupdazis Fanfare
Be yu piestukas i waterline spalva 690
Viskuom nerealiai patenkinta.. tobulos spalvos..
QUOTE(cindy @ 2016 10 17, 21:32)
Sunkesnė? Vakarui?
Man kaip tik atvirkščiai atrodo Ji tokia prisitaikanti prie veido labiau ir tinka norint natūralesnio vaizdo Vakarui man norisi kažko ryškesnio, nes ši per lengva.
Matyt, kad man neteko bandyti sunkesnių pudrų, nes iš visų bandytų ši pudra buvo "sunkiausia"