Nu jau isbandziau ir D&G bronzata - koks grozis

Pirma pirkau su mintim, kad gal kazkiek veiks kaip plauku augima skatinanti kauke - to kaip ir nezada, bet visi metiniai priedai, jos imasazavimas i galvos oda kaip ir prisidetu prie galvos odos stimuliavimo. Naudojau labai nereguliariai, tai negaliu sakyt, kad nuo jos, bet pastebejau, kad plaukai kazkaip zymiai daugiau paauge nei iprastai. Siaip nemanau, kad nuo jos. Bet kuo man ta kauke patiko, kad labai gaivi, toks galvos odos vesumas ir po plovimo islieka. Plaukai lieka laabai purus, slidus, nepasakyciau, kad kazkaip ypatingai pakelia nuo saknu, bet man uztenka to duodamo svelnumo. Po jos mano plaukai ziauriai geri lieka 3 dienas, ketvirtos dienos vakare jau norisi plaut, bet as siaip kas 1-2 dienas plaunu, tai cia wow. Po sitos kaukes antra diena atrodo kaip katik isplauti - maniskis galvojo, kad apgaudineju, kad plauku neploviau.
Tik nepasakyciau, kad taupi - pagal aprasyma darant tai daug ant plauku pilt reikia, as pagrinde galvos virsuje ir link sonu praeinu, o po to jau kiek masazuojant pasiskirsto.
Ačiū už išsamų atsakymą