Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(amberr. @ 2017 09 27, 21:00)
Kas cia per bronzatu kolekcija  biggrin.gif kuris labiausia patiks idomu.. as i CT irgi spiginu akis..  wub.gif

Nu jau isbandziau ir D&G bronzata - koks grozis wub.gif Kaip tycia skubejau dazytis ir sumasciau nauja pudra, nauja bronzata, nauja tusa ir antakiu priemone isbandyt, tai jau galvojau nesamone gausis, bet visa vakara grozejausi bronzatu. Labai grazi sita spalvyte (20 kazkaip), atrodo pakuotej tamsesne nei man reiketu, bet nera stipriai pigmentuota ir gana sviesi. Labai naturaliai atrodo. Kiek sviesesne nei kiti mano dabar turimi bronzatai. Pati spalva siltesne uz Charlotte Tilbury, bet lygiai tokia pat svelni - tiek pakonturavimui, tiek auksciau ant skruosto tepant grazu bus. Tik pridetas sepetelis niekinis - atrodo padorus ir galvojau gal visai pritaikysiu, bet bronzatas per kietas/per mazai pigmentuotas, tai nieko man su tuo sepeteliu nepasiima. Dabar telieka uzsimerkt ir nebeziuret i kitus bronzatus, nes situ ilgam uzteks. ax.gif
Atsakyti
Grow Gorgeous Back Into Roots kauke - viena sunaudojau ir antra perku
vartotojo įkelta nuotrauka

Grow Gorgeous valantis kondicionierius blondinems
Atsakyti

Grow Gorgeous Back Into Roots kauke - viena sunaudojau ir antra perku

Kuo tokia gera?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2017 09 29, 22:12)
</p></div></blockquote><p></p><p>Kuo tokia gera?</p>

Pirma pirkau su mintim, kad gal kazkiek veiks kaip plauku augima skatinanti kauke - to kaip ir nezada, bet visi metiniai priedai, jos imasazavimas i galvos oda kaip ir prisidetu prie galvos odos stimuliavimo. Naudojau labai nereguliariai, tai negaliu sakyt, kad nuo jos, bet pastebejau, kad plaukai kazkaip zymiai daugiau paauge nei iprastai. Siaip nemanau, kad nuo jos. Bet kuo man ta kauke patiko, kad labai gaivi, toks galvos odos vesumas ir po plovimo islieka. Plaukai lieka laabai purus, slidus, nepasakyciau, kad kazkaip ypatingai pakelia nuo saknu, bet man uztenka to duodamo svelnumo. Po jos mano plaukai ziauriai geri lieka 3 dienas, ketvirtos dienos vakare jau norisi plaut, bet as siaip kas 1-2 dienas plaunu, tai cia wow. Po sitos kaukes antra diena atrodo kaip katik isplauti - maniskis galvojo, kad apgaudineju, kad plauku neploviau.

Tik nepasakyciau, kad taupi - pagal aprasyma darant tai daug ant plauku pilt reikia, as pagrinde galvos virsuje ir link sonu praeinu, o po to jau kiek masazuojant pasiskirsto.
Atsakyti

Pirma pirkau su mintim, kad gal kazkiek veiks kaip plauku augima skatinanti kauke - to kaip ir nezada, bet visi metiniai priedai, jos imasazavimas i galvos oda kaip ir prisidetu prie galvos odos stimuliavimo. Naudojau labai nereguliariai, tai negaliu sakyt, kad nuo jos, bet pastebejau, kad plaukai kazkaip zymiai daugiau paauge nei iprastai. Siaip nemanau, kad nuo jos. Bet kuo man ta kauke patiko, kad labai gaivi, toks galvos odos vesumas ir po plovimo islieka. Plaukai lieka laabai purus, slidus, nepasakyciau, kad kazkaip ypatingai pakelia nuo saknu, bet man uztenka to duodamo svelnumo. Po jos mano plaukai ziauriai geri lieka 3 dienas, ketvirtos dienos vakare jau norisi plaut, bet as siaip kas 1-2 dienas plaunu, tai cia wow. Po sitos kaukes antra diena atrodo kaip katik isplauti - maniskis galvojo, kad apgaudineju, kad plauku neploviau.

Tik nepasakyciau, kad taupi - pagal aprasyma darant tai daug ant plauku pilt reikia, as pagrinde galvos virsuje ir link sonu praeinu, o po to jau kiek masazuojant pasiskirsto.

Ačiū už išsamų atsakymą  :4u:​ 

Atsakyti
Su mano korta 30% eurovaistinej kosmetikai buvo.. tai pasiimiau Bioderma prausikli ir Vichy 3in1 ten toki 400ml.. gera kaina buvo.. gaila nebuvo toje eurovaistineje Institut esthederm.. labai norejau savo toniko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2017 09 28, 19:26)
kokia dar spalvyte turite? kaip seseliu primeris? turiu TheBalm seselius- nu labai geri! Nusipirkau tusa, bet jis dar laukia eileje...Ka dar is ju produkcijos turit?  4u.gif

Dar turiu " committed" jinai labiau atostogoms, vasarai, šviesesnė gaivesnė tokia.
Geras primeris, atlieka savo darbą, nesausina, nelabai matizuoja, toks labiau drėkinančios tekstūros.

Norėjau ir aš jų tušą pasiimti, bet jau nusibodo nusivilti su tais tušais, vis kas nors netinka.. tai vis prie savo Bourjois grįžtu biggrin.gif
Parašykit kaip jums tušas 4u.gif
Atsakyti
Eurokos nuolaidos biggrin.gif
Atsakyti
"Skincode" apsauginis losjonas veidui nuo saulės.

Atsakyti
Paskutinis rugsėjo pirkinukas KLORANE blizgesio suteikiantis plaukų balzamas su magnolijos vaško ekstraktu MAGNOLIA.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 03, 23:36)

Is kur sis? Gal isbandet? 4u.gif
Atsakyti