Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Buvo papilde 100ml?

taip  :thumb_yello:​ 

Atsakyti

Dovana - L'Occitane I. Mackevičienės grožio dėžutė  :wub:  :wub:

new-folder-7.jpg?w=1000

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 25 rugsėjo 2017 - 09:04
Dovanos wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Neatsimenu ar sita dejau, bet uzsakytas ir labai laukiu.... wub.gif
Atsakyti

Bandysiu raminti sudirgusią veido odą Avene Tolerance emulsija 

Avene-Tolerance-Extreme-Emulsion-50ml.jp

Atsakyti
Sisley bronzatas

Dolce & Gabbana bronzatas

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow palete

Burberry Fawn Rose spalvos skystas lupdazis

Sigma 4DHD sepetelis
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 27, 19:32)

Kas cia per bronzatu kolekcija biggrin.gif kuris labiausia patiks idomu.. as i CT irgi spiginu akis.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 09 27, 21:00)
Kas cia per bronzatu kolekcija  biggrin.gif kuris labiausia patiks idomu.. as i CT irgi spiginu akis..  wub.gif

Ai, negalejau issirinkt vieno, o gyvai neturiu kur aplink apziuret, tai visus paemiau. Reiketu pamatyt kiek dar wishlist'e ar atmestu liko biggrin.gif Bet as skaistalu nenaudoju, tik bronzata ant skruostu, o turimi jau dugna pasieke, tai susinaudos.

Sisley praeita savaite gavau, bet jauciu keliaus atgal - niekaip nesusidraugauju. Siaip laabai grazus ir paziuret, ir paswatchinus ant rankos, nu toks iskart isimylejau (plius kiek ziurejau internete foto, tai patiko), o vat ant veido kazkaip nesiziuri jis man. Jis nera labai pigmentuotas, neina iskart padaugint, bet kazkaip man jis nesidengia graziai - atrodo truksta vis, tai uzdedi ir vistiek truksta, nera lygaus padengimo, o paskui tik bam ir per daug. Eina pataisyt ant virsaus pudra perejus, susvelnina vaizda. Bet spalva irgi nevisai man tinka, toks per geltonas, tai gal dar del to nesiziuri. Manau pritaikomas kosmetinej maisant su kitom priemonem, bet as nemegstu zaist, tai nelaikysiu uz tokia kaina jo.

Charlotte Tilbury tai meile is pirmo zvilgsnio wub.gif Jau is online foto maniau, kad tobulas bus, bet ispakavus buvau garantuota, kad cia mano spalvos. Siaip ju yra 3 atspalviu tos paletes, pas mane sviesiausia. Na ir aisku turejau iskart lekt isbandyt, tai tikrai nerealus! Nera stipriai pigmentuotas, buildable kaip sakant, bet taip naturaliai atrodo ir tas atspalvis pakankamas, kad matytusi ant odos, bet pakankamai sviesus, kad atrodytu naturaliai. Sklaidosi puikiai. Spalva saltesnio atspalvio, bet neatrodo purvinai ant odos. Specialiai nieko daugiau nedejau ant virsaus, bet tikrai nebutina kazka papildomai tept. Na o highlighteris toks kasdieniskesnis, subtilesnis, bet as tik ant greituju ji prabandziau. Irgi nera labai pigmentuotas, po truputi pasiima, tai su puresniu sepeteliu pradzioj bandziau, o paskui paemiau labiau koncentruota bronzato sepeteli. Dar reikes pabandyt daugiau pasitepliot, bet manau out einant imsiu kita ryskesni highlighteri.

Na o Dolce & Gabbana dar neisbandyta. Galvoju ar bandyt, ar grazint nebandyta. Spalva silta, grazi, bet realybej atrodo, kad gali but tamsoka man. Bet labai sunku atsispirt pakuotes groziui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 27, 21:46)
Ai, negalejau issirinkt vieno, o gyvai neturiu kur aplink apziuret, tai visus paemiau. Reiketu pamatyt kiek dar wishlist'e ar atmestu liko biggrin.gif Bet as skaistalu nenaudoju, tik bronzata ant skruostu, o turimi jau dugna pasieke, tai susinaudos. 

A, supratau biggrin.gif as CT kada nors tikrai imsiu.. dabar ant Fordo sedus, tai negaliu.. bet dar suzinojau, kad CT dirbus TF, tai.. reiks vien is pagarbos jamt biggrin.gif labai idomus atspalvis TF Terra bronzerio.. as konturavimui dabar turiu, bet reik bronziko.. kazkaip akys krypsta i BB..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 09 27, 22:40)
A, supratau  biggrin.gif as CT kada nors tikrai imsiu.. dabar ant Fordo sedus, tai negaliu.. bet dar suzinojau, kad CT dirbus TF, tai.. reiks vien is pagarbos jamt  biggrin.gif labai idomus atspalvis TF Terra bronzerio.. as konturavimui dabar turiu, bet reik bronziko.. kazkaip akys krypsta i BB..

Nu ka, aciu, kad TF bronzata uzrodei - dedu i wishlista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 27, 22:47)
Nu ka, aciu, kad TF bronzata uzrodei - dedu i wishlista ax.gif

Tik spalvos ten tokios idomios.. Terra salciausia ir ciut raudonumo turi.. gold dust gal tau geriau butu.. pazek swatchus. 4u.gif bronze age dar nieko.. ju lb idomi tekstura smile.gif bet karta izengus i TF pasauli kelio atgal nebus.. nesakyk, kad neperspejau biggrin.gif
Atsakyti
Revita Lash blakstienu serumas, tusas ir antakiu zele
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 24, 17:11)

Papildyta:
Perku antrą spalvą jau.. nereali kokybė už gerą kainą  smile.gif

Charming

Kadangi jau myliu šį gamintoją, tikiuos ir pagrindas bus geras

kokia dar spalvyte turite? kaip seseliu primeris? turiu TheBalm seselius- nu labai geri! Nusipirkau tusa, bet jis dar laukia eileje...Ka dar is ju produkcijos turit? 4u.gif
Atsakyti