Mano paskutiniai dziaugsmai
Huda beauty Rose gold limited seseliu palete..
Tom Ford skaistalas spalva Disclosure ir spalva Love lust (nepamenu ar keliau ja i sia tema ar ne, lyg ne, o jei taip, tai atsiprasau, kad kartojuosi ) Nu vsio, man jau Kaledos
The Ordinary Coverage Foundation (1.1 N) SPF - 30ml
The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA - 100ml
The Ordinary Matrixyl 10% + HA - 30m
Honest Beauty konturavimo palete:
Bus idomus atsiliepimai apie pudra
QUOTE(Vitulka @ 2017 09 18, 16:59)
<p><span>The Ordinary </span><span>Coverage Foundation (1.1 N) SPF - 30ml</span></p>
Bus idomus atsiliepimai apie pudra
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 11, 21:41)
Alba Botanica acnedote sveitiklis (2vnt) - nebegaliu be jo gyvent, tai nuolat turiu turet vonioje
Kūnui naudojamas? Pamenu, "sukau ratus aplink" jį Amerikoje, bet taip ir neišmėginau.
Smashbox paletė Metallic, pigmentacija puiki, nebyra.
QUOTE(Victorious @ 2017 09 20, 12:57)
Kūnui naudojamas? Pamenu, "sukau ratus aplink" jį Amerikoje, bet taip ir neišmėginau.
Aha, kunui, o tiksliau kojoms, naudoju. Jis skystokas, tamsios spalvos, bet vonios neisterlioja man ir patinka, kad savo darba padaro, bet nera astrus ir nesausina odos. Buvau padarisu pertrauka ir vel prie jo sugrizau. Dar man labai patinka Alba Botanica sugar cane cukrinis sveitiklis, bet as ji megstu blauzdoms, o slaunims patinka tokie, kur visiskai nepalieka pleveles (nors butent sitas cukrinis ne tai, kad aliejinga, nemalonia plevele palieka, o toki kaip dregmes barjera, kuris smagus ant odos).
Meow Meow Tweet naturalus dezodorantai - greipfrutu stick'as ir levandu indelyje tepamas
sildomas blakstienus rietiklis
sildomas blakstienus rietiklis
Chanel Rouge Coco Gloss 766
Artdeco 79
Artdeco 79
Ar jau gavot makiazo pagrinda? Labai labai lauksiu atsiliepimo
QUOTE(Vitulka @ 2017 09 18, 15:59)
The Ordinary </span><span>Coverage Foundation (1.1 N) SPF - 30ml
QUOTE(Vitulka @ 2017 09 18, 15:59)
<p> </p>
<p><span>The Ordinary </span><span>Natural Moisturizing Factors + HA - 100ml</span></p>
<p> </p>
<p><span></span></p>
<p> </p>
<p><span>The Ordinary </span><span>Matrixyl 10% + HA - 30m</span></p>
<p><span>The Ordinary </span><span>Natural Moisturizing Factors + HA - 100ml</span></p>
<p> </p>
<p><span></span></p>
<p> </p>
<p><span>The Ordinary </span><span>Matrixyl 10% + HA - 30m</span></p>
Buvo papilde 100ml?