Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(amberr. @ 2017 09 13, 18:55)
Kuuuur as seniau buvau.. omg.. antakiai kaip pas Megan Fox.. ! Pas mane jie ir taip gan veslus, bet uzsimaniau kazko su spalva suguldyt ir drauge pasiule Maybelline faiber ten ta tusa antakiu.. norejau pirkt Tom Ford, bet galvoju pabandysiu pirma si.. ir omg.. nerealus!! Antakiai atrodo net blizga nuo sveiko plauko.. suguldo graziai.. tokie daugiau volume.. nu super patwenkinta!!! Sepetukas ziauriai keistas, bet tikrai patogu.. nu turbut siu metu pirkinys, po TF blushu biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir man jis labai patinka, nes antakiai tokie vidutiniai, o šis užtankina. Jau galvoju ką darysiu kai bus discontinued, nes Maybelline mėgsta produktus po kurio laiko išimti.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 13, 13:58)
<p><strong>NORIKA</strong>, kurio highlighterio?

Trophy Wife, tas auksinis blizgantis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 09 13, 21:18)
Ir man jis labai patinka, nes antakiai tokie vidutiniai, o šis užtankina. Jau galvoju ką darysiu kai bus discontinued, nes Maybelline mėgsta produktus po kurio laiko išimti.

blink.gif rimtai? Tai reikes kokius 5vnt uzsipirkt i prieki.. labai siule Loreal, ir vos nenusipirkau.. bet aciu die sita paemiau.. nu negaliu atsigrozet biggrin.gifD nu ka.. nuims Maybelline, pirksma TF is bobutes paskolos biggrin.gifD Arba Anastasia dar labia giria.. irgi ner kosmosas.. lyginant su TF
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2017 09 13, 21:27)
Trophy Wife, tas auksinis blizgantis... wub.gif

Cia ta Rihannos linija?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 09 13, 19:59)
blink.gif rimtai? Tai reikes kokius 5vnt uzsipirkt i prieki.. labai siule Loreal, ir vos nenusipirkau.. bet aciu die sita paemiau.. nu negaliu atsigrozet biggrin.gifD nu ka.. nuims Maybelline, pirksma TF is bobutes paskolos biggrin.gifD Arba Anastasia dar labia giria.. irgi ner kosmosas.. lyginant su TF

Tai dar neišiminėja. Bet jei sugalvotų, tai irgi imčiau atsargų.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 09 13, 20:59)
Cia ta Rihannos linija?

Teip teip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 09 13, 19:59)

O Man labai patinka Loreal biggrin.gif , Tiesa, as naudoju ir Anastasia pomada kartu smile.gif

Maybelline gabalais krisdavo po puses darbo dienos, bet smagu kad kazkam tiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 09 14, 18:38)
O Man labai patinka Loreal  biggrin.gif , Tiesa,  as naudoju ir Anastasia pomada kartu smile.gif 
Maybelline gabalais krisdavo po puses darbo dienos, bet smagu kad kazkam tiko  bigsmile.gif

Blyn, gal ant kokio seno uzsirovet blink.gif nu aisku as dar tik nuo vakar naudoju, bet jokiu gabalu.. ir drauges nesiskunde nei viena.. verysad.gif as pertekliu tiesa nubraukiu
Atsakyti

Išgyrėt tą Maybelline, tai vakar nubėgau ir nusipirkau :D tiko vidurinė spalva, tikrai išsilaikė visą dieną. Žiūrėsiu, kaip bus toliau - ar nesukietės ir pan.

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 09 15, 20:02)
<p>Išgyrėt tą Maybelline, tai vakar nubėgau ir nusipirkau biggrin.gif tiko vidurinė spalva, tikrai išsilaikė visą dieną. Žiūrėsiu, kaip bus toliau - ar nesukietės ir pan.
</p>

Smagu, kad patiko.. as kol kas kaifuoju nuo jo.. o mano siandienos pirkinys Origins Zinsing paakiu kremuka.s. turejau megini labai patiko.. pasiimiau rytams.. lookfantastic su kodu 20e tik tai..
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 09 15, 20:02)
<p>Išgyrėt tą Maybelline, tai vakar nubėgau ir nusipirkau biggrin.gif tiko vidurinė spalva, tikrai išsilaikė visą dieną. Žiūrėsiu, kaip bus toliau - ar nesukietės ir pan.
</p>

Aš ir vakar pričiupau jį! Žiauriai geras! biggrin.gif
Atsakyti
Drėkinamais kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 16 rugsėjo 2017 - 12:08
W3ll People bronzatas

Marvis dantu pasta - sugunde skanus aprasymas
Atsakyti