Kerastase kaukė ir šampūnas labai patenkinta
Fenty Beauty lupu blizgis - sulauziau savo pazada nepirkt lupu priemoniu kol kazko neisnaudosiu is turimu, bet nu negalejau atsispirt sitam
Sephora makiazo kempineliu rinkinukas - turiu viena Sephora kempinele ir laaabai patenkinta ja, tai neatsispyriau ir rinkiniui kai kaina tokia pat
Papildyta:
Babe Punk Rose kvao kuno sufle
Smashbox sepeteliai sheer foundation (naudosiu uzbaigimo pudrai), smoky shadow ir full coverage shadow ir dovanu gautas sepeteliu deklas
Sephora makiazo kempineliu rinkinukas - turiu viena Sephora kempinele ir laaabai patenkinta ja, tai neatsispyriau ir rinkiniui kai kaina tokia pat
Papildyta:
Babe Punk Rose kvao kuno sufle
Smashbox sepeteliai sheer foundation (naudosiu uzbaigimo pudrai), smoky shadow ir full coverage shadow ir dovanu gautas sepeteliu deklas
QUOTE(bu_bu @ 2017 09 12, 20:46)
Kaiptik ieškaus tiesintuvo Kaip patinka?
Visai geras aisku svaiciojau apie GHD, bet zinau kad nedaznai naudosiu, tai iesojau kazko pigiau kas panasiai galetu formuoti lengvas bangas ir tiesinti, tai sis Bosch butent toks ir yra- suapvalintu krasteliu, o ir tiesina labai gerai, lengvai slysta, iskart efektas matosi, labai greitai plaukus sutvarkau su juo.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 13, 00:09)
Fenty Beauty lupu blizgis - sulauziau savo pazada nepirkt lupu priemoniu kol kazko neisnaudosiu is turimu, bet nu negalejau atsispirt sitam
As tai haiglaiterio užnorėjau, bet niekur nėra jo pirkt
Blizgus iki negalejimo, bet kiek ziurejau-gražus labai
QUOTE(NORIKA @ 2017 09 13, 10:45)
As tai haiglaiterio užnorėjau, bet niekur nėra jo pirkt
http://www.harveynichols.com/ galima nusipirkt, kiek mačiau siuntimas į LT 10 eurų ir nekinta nuo svorio/kainos, tai keletą daiktų imant - apsimoka pirkt labiau nei per tarpininkes Aš tai kol kas apsimetu, kad neegzistuoja visi tie grožiai, o tai noriu ir to blizgio, ir highlighterių, ir pudros, vienu žodžiu
NORIKA, kurio highlighterio? As vakar viska apziurejau, isskyrus pudras (nes meginio laukiu pastu atkeliaujant, tai galvoju ramiai namie paziuresiu plius girdejau, kad oksiduojasi, tai ne taip ir norisi). As ziurejau i tuos stick's ir sausus highlighterius. Tie stick'u rinkiniai patiko, bet neskubejau, nes konturavimo ir highlighter panaudociau, o maskuoklis per daug vaskinis/tirstas pasirode. Stickuose pavieniai highlighteriai irgi patiko, blizgejimas tikrai ohoho. O presuotu bandziau balta (kur viena spalva) ir is dvipusiu Mean Honey ir Lightening Dust, tai grazus, tekstura smagi, bet as tikejausi labiau wow efekto.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 09 13, 13:58)
<p><strong>NORIKA</strong>, kurio highlighterio? As vakar viska apziurejau, isskyrus pudras (nes meginio laukiu pastu atkeliaujant, tai galvoju ramiai namie paziuresiu plius girdejau, kad oksiduojasi, tai ne taip ir norisi). As ziurejau i tuos stick's ir sausus highlighterius. Tie stick'u rinkiniai patiko, bet neskubejau, nes konturavimo ir highlighter panaudociau, o maskuoklis per daug vaskinis/tirstas pasirode. Stickuose pavieniai highlighteriai irgi patiko, blizgejimas tikrai ohoho. O presuotu bandziau balta (kur viena spalva) ir is dvipusiu Mean Honey ir Lightening Dust, tai grazus, tekstura smagi, bet as tikejausi labiau wow efekto.
</p>
</p>
Net nemanau, kad tai oksidacija, nes tas pokytis įvyksta visoms spalvoms minučių bėgyje, o ne dienos eigoje, kuomet na pats produktas "oksiduojasi" dėl deguonies pertekliaus/aplinkos oro ar pačios odos terpės. Man kaip pasirodė tai, kad produktas "šlapias" yra vienos spalvos, o kuomet nusėsta (nežinau kaip išsireikšt, sets itself?) - nutamsėja kažkiek. Iš esmės su labai daugeliu pudrų taip yra, tik matyt dėl pačio produkto formulės šį sykį tas skirtumas akivaizdesnis nei įprastai. Bet vis vien, tikrai nemažai pasirinkimo, kiek žiūrėjaus, man 140 turėtų tikt, tai kuomet užbaigsiu ką nors, pirksiu tikrai O Lightning Dust/Fire Crystal highlighteris tikrai labai labai gražus ir man pasirodė, labai noriu
QUOTE(illuminated @ 2017 09 13, 19:42)
Net nemanau, kad tai oksidacija, nes tas pokytis įvyksta visoms spalvoms minučių bėgyje, o ne dienos eigoje, kuomet na pats produktas "oksiduojasi" dėl deguonies pertekliaus/aplinkos oro ar pačios odos terpės. Man kaip pasirodė tai, kad produktas "šlapias" yra vienos spalvos, o kuomet nusėsta (nežinau kaip išsireikšt, sets itself?) - nutamsėja kažkiek. Iš esmės su labai daugeliu pudrų taip yra, tik matyt dėl pačio produkto formulės šį sykį tas skirtumas akivaizdesnis nei įprastai. Bet vis vien, tikrai nemažai pasirinkimo, kiek žiūrėjaus, man 140 turėtų tikt, tai kuomet užbaigsiu ką nors, pirksiu tikrai O Lightning Dust/Fire Crystal highlighteris tikrai labai labai gražus ir man pasirodė, labai noriu
Gal ir taip, bet as apibendrintai pasakiau oksidacija - tikrai nezinau kaip kitaip pavadint ta reiskini (nes kada pagal apibrezima butu oksidacija - jei po pusvalandzio, valandos ar po 3 valandu keicia spalva). As visada sakau, kad oksiduojasi, jei pakeicia spalva i tamsesne Nors paziuresiu pati kaip bus, nes kaip tik katik megineli gavau ir eisiu isbandyt.
Kuuuur as seniau buvau.. omg.. antakiai kaip pas Megan Fox.. ! Pas mane jie ir taip gan veslus, bet uzsimaniau kazko su spalva suguldyt ir drauge pasiule Maybelline faiber ten ta tusa antakiu.. norejau pirkt Tom Ford, bet galvoju pabandysiu pirma si.. ir omg.. nerealus!! Antakiai atrodo net blizga nuo sveiko plauko.. suguldo graziai.. tokie daugiau volume.. nu super patwenkinta!!! Sepetukas ziauriai keistas, bet tikrai patogu.. nu turbut siu metu pirkinys, po TF blushu