Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Malena, persigalvojau - nusprendziau darkart isbandyt Foreo Luna Play. :4u:  Vibruoja jis stipriai ir kiek nemalonu tas rankai kai laikau plius veidui, kur ploniau (pvz nosiai), bet skruostam, kaktai, smakrui galiu naudot, tai manau sunaudosiu. Kazkaip anakart man atrode baisiau ta vibracija. Nuprausia gerai, bet kolkas man nera kazkaip geresnis/gilesnis prausimas nei su Gin pirktu sveitimo padeliu - aisku dar tik pirmakart normaliai isbandziau. Bet man kiek minusas Foreo, jei aplink bosi negalesiu prieit, nes butent ten labiausiai norisi giliau ispraust.

Atsakyti
Užsukau tik "garbes ratukui" biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Toliau pildau Tom Ford kolekcija.. skaistalas Love lust wub.gif wub.gif dar noriu vienos spalvos rudeniui.. Disclosure arba Ravish turbut..
Atsakyti
Tai jau lauksim tamstos kašiko kosmetinės turtų temoj ploja.gif Tiek TF užsitavorinus, rodykis būtinai.... lady.gif Bent jau dekoratyvinę ir kvepalyną.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 27, 12:13)
Tai jau lauksim tamstos kašiko kosmetinės turtų temoj  ploja.gif Tiek TF užsitavorinus, rodykis būtinai.... lady.gif Bent jau dekoratyvinę ir kvepalyną.

Nu del taves, brangioji, pasistengsiu.. biggrin.gif tik vis laiko ner sufotkint ..ir noriu viska gaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 17, 17:06)
Limituota grozio dezute su Sensai tusu ir 4 Sensai priemonem  wub.gif

Ar patiko Sensai tušas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 27, 08:41)
Užsukau tik "garbes ratukui"  biggrin.gif

Kaip Sisley glittering eyeliner?

Aš odytę truputį valiaus
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2017 08 27, 15:07)
Ar patiko Sensai tušas?  4u.gif

Dar rezerve laukia 4u.gif

QUOTE(Malena @ 2017 08 27, 15:11)
Kaip Sisley glittering eyeliner?

Esu turejus kazkada senai, tai labai patiko, tik juoda su blizguciu turejau, si karta pirkau pilka, dar nebandziau, bet manau patiks, nes piestukai sisley superiniai, minksti, puikiai brezia, o spalvyte pilka tikiuos tiks....
Atsakyti
Origins veido kauke, kartojama thumbup.gif

Atsakyti
Admire My Skin retinolio kremas (cia viena is Oz Naturals firmu)

It Cosmetics Bye Bye Redness koreguojantis kremas ir pudra

Glamglow burbuliuojanti lakstine kauke

Burt's Bees isejo su nauja makiazo linija, tai testuosiu skysta pudra, presuota pudra, skaistalus, antakiu piestuka ir dovanu duota seseliu palete
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 08 30, 18:01)
Glamglow burbuliuojanti lakstine kauke

Oi... bigsmile.gif Labai įdomu bus kaip patiks, kaip burbuliuoja, koks pojūtis bei koks poveikis odai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 30, 21:37)
Oi... bigsmile.gif  Labai įdomu bus kaip patiks, kaip burbuliuoja, koks pojūtis bei koks poveikis odai biggrin.gif

Gavau siandien ir iskart isbandziau. Na net nezinau... Idomi kauke, pojuciai idomus, bet uzteko vieno pabandymo smalsumui patenkint. As ipratus visas lakstines kaukes ilgiau palaikyt, sita reikejo 3 minutes laikyt, bet irgi kiek ilgiau laikiau. Na bet apie viska is pradziu 4u.gif

Visa eiga paprasta - ant dregno veido uzdet kauke, ji per 60 sekundziu prades putot, po 3 min bus pilnas efektas. As apipurskiau veida toniku ir uzdejau kauke - putojo, bet tikrai ne taip greitai, tai gal reikejo dar slapesnio veido. Man ta dalis virs lupu isvis nesuputojus liko, o visa kita suputojo normaliai. Laikiau ilgiau nei 3min, per ta laika jausmo jokio nebuvo. Tarkim Dr. Brandt putojanti kauke, tai kutena oda kai kyla putos, o cia nieko visai. O ir pats putojimas toks labiau prie kaukes laikesi, nebuvo, kad trukdytu putos regejimui, listu i burna ar pan. Pati kauke tvirta, atrodo lyg medziagine butu. Nuemus kauke itryniau i oda kas dar buvo ant veido like, tai konsistencija kiek pasikeite ir pasidare kaip minksto kremo - na ir veidas taip riebiai pasidenge ta mase. Nu plaut nebuvo nei sunku, nei lengva - tiesiog daug tos priemones ant veido buvo. Nuplovus oda minksta, kaip padrekinta, primaitinta buvo. Daugiau kazko nepastebejau po vieno karto. Siaip smagu isbandyt, gavus nemokamai dar naudociau, bet nemanau, kad pirksiu vel.
Atsakyti