Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Whitening toothpaste R.O.C.S. Uno Whitening
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Rituals kūno kremas

Vivi vaistažolių šampūnas

Dior lūpdažis, spalvytė 850 Pink twist

Atsakyti
Na ka.. radau savo Burberry Earthy blush konturavimo spalvikei dvyyyyyne.. Inglot 505 sculpting powder.. bigsmile.gif kur 34e, o kur 10e.. nu kaaaa tu..to bu la! bigsmile.gif Aisku... be pakuotes.. prabangos jokios, bet.. efektas tas pats beveik (normaliai nebandziau dar, bet kiek bandziau, tai super bigsmile.gif ) p.s man aplamai Inglot kokybe super.. tiek seseliu ir t.t Bet tikrai kada dar pirksiu Burerry.. labai patiko!
Atsakyti
[quote=sambuka**,2017 08 03, 23:19]
Sveiki,
kur perkat?
Papildyta:
[quote=Ms.Blonde,2017 07 26, 03:21]
Oz Naturals vitamino C su hialuronu serumas ir retinolio serumas
[/quote]
gal pakomentuotumete situos serumus? ar tiktu riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2017 08 21, 22:18)
gal pakomentuotumete situos serumus? ar tiktu riebiai odai?

Abu naudoju jau keleta savaiciu, tai nuomone siek tiek susidariau.

Vitamino C serumas toks grynai vandenukas, kvapo nelabai uzuodziu (abiejuose).Susigeria i oda momentaliai. Nejauciu nei tempimo odos, nei kazkokio drekinimo - grynai kaip vandeniu pasitepus buciau, tai vieno jo man neuztenka. Naudoju rytas si seruma, tai ant jo dar koki kita tepu ar lengva krema, bet per karscius paprastai tik antra seruma uztepu ir palieku. Kazkokiu akivaizdziu pokyciu kaip ir nematau, bet tikiuosiu kazka gero daro. Mano oda normali - visada sakiau normali i sausuma, bet cia gal labiau saltuoju metu, nes vasara kai karsta ir dregna, tai buna koks spuogelis iskyla. Misria negaliu pavadint, nes blizgejimo oda neturi ir tie spuogeliai pavieniai ir reti.

Retinolio seruma naudoju vakarais. Jis toks gelinis truputi, tirstesnis. Vieno paspaudimo pilnai uztenka veidui ir kaklui. Kvapo irgi neturi kazkokio juntamo. Susigeria greitai, galiu nieko daugiau netept, bet dar tepu retinolio krema (kitos firmos). Po poros savaiciu naudojimo atidejau i sona sita seruma ir AHA ir BHA rugstis naudoju pakeitimui, bet prie retinolio grisiu. Per ta laika kazkokiu labai akivaizdziu pokyciu nematau, bet ir neturiu dideliu problemu, tai as daugiau profilaktiskai dauguma priemoniu naudoju su viltim, kad padeda be matomu rezultatu. Oda lyg lygesne kazkiek, ryte graziai veidas atrodo ir spalva labai vienoda, bet sunku pasakyt kiek nuo serumo cia.

Turejau sios firmos hialurona wishliste kuri laika (dabar sandeliuke jis), tai daug negalvojau ziuredama i siuos du serumus, nes abu gavau labai patrauklia kaina. Retinoli tai gal ir siulyciau pabandyt, o vitamino C gal kokios kitos firmos, kur dar kazka veidui duotu (dregmes ar pan), nes sitais labai kudos konsistencijos.

QUOTE(amberr. @ 2017 07 28, 09:42)
Kaip tik vakar ziurinejau.. gal girdejus ka?

QUOTE(Malena @ 2017 07 28, 17:16)
Man irgi smalsu.

Rasau atsiliepima apie Dr. Brandt putojancia veido kauke 4u.gif Panaudojau kelis kartus ir iskeliavo atgal i parduotuve - nematau as stebuklingu rezultatu, o ir nepatinka oda po jos.

Pati kauke tokio skystesnio kremo konsistencijos, tepasi ant sudrekinto veido, tai praktiskai iskart uztepus pradeda putot. Man visai nemazai reikejo isspaust, kad visa veida storiau padengt, kitaip tas putojimas labai kudas buna. Laikyt reiketu 3-5 min, tai is esmes pats maximumas ir buna per tiek laiko, o paskui lyg dinginet pradeda burbuliukai. Man sita vieta patiko, nes patogu uzsitept, isokt i dusa ir kol nusiprausi galima ir veida praust iskart. Tas putojimas veida kutena, bet nera nemalonus ar stiprus jausmas.

Nusiprausus veidas labai svelnus, minkstas lieka, bet toks jausmas, kad lyg plevele lieka ir man tas nepatinka, nemalonu. Nezinau cia mano vaizduote ar ne, bet toks jausmas, kad oda nekvepuoja ir kemsasi poros per ta plevele. Plius kvapas siek tiek nepatiko, nors ir nera stiprus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 21 rugpjūčio 2017 - 20:54
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 19, 19:26)

QUOTE(amberr. @ 2017 08 19, 21:37)
Domins atsiliepimai! 4u.gif

Patinka man šitas daiktas, iš pradžių net nesupratau kad purškia, - jokių lašelių, kaip rūkas toks tik pasklinda bigsmile.gif Gamintojas rašo, kad tinka naudoti ant makiažo . Labai patogu naudoti, pasipurškei sau per kelias sekundes ir pirmyn į saulę bigsmile.gif

Papildyta:
Perku antrą spalvą jau.. nereali kokybė už gerą kainą smile.gif

Charming

Kadangi jau myliu šį gamintoją, tikiuos ir pagrindas bus geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 24 rugpjūčio 2017 - 18:59
Smashbox sculpting buki

BeautyFix rugpjucio grozio dezute

Atsakyti
[quote=Estela_,2017 08 24, 21:11]
Patinka man šitas daiktas, iš pradžių net nesupratau kad purškia, - jokių lašelių, kaip rūkas toks tik pasklinda bigsmile.gif Gamintojas rašo, kad tinka.

Ir aš užsisakiau tokį pat, nes naudoju kosmetiką su rūgštimi, tai, manau, kad reikalingas daiktas rolleyes.gif
Atsakyti
Vienas už visus - MAC 128
Atsakyti
La Roche Posay micelinis vanduo

Alma K ranku kremas

Alma K silikoninis sveitiklis veidui

Leonor Greyl apimtį didinantis šampūnas
Atsakyti
Ms.Blonde, gal Foreo aparačiuką pakomentuosite 4u.gif Kuo skiriasi tie dideli ir brangūs nuo mažuliukų?
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2017 08 25, 21:02)
Alma K silikoninis sveitiklis veidui

Geris 4u.gif As toki is Sephoros turiu, man rodos realiai visi jie vienodi (teke matyt kazkoki nonamini Walmart, tai grynai toks pat kaip Sephora). Nemegstu visu veido aparatu, bet kazkodel nelabai megstu rankom prausikli ant veido tept (nusipraust ji vandeniu nekyla problemu), tai gelbsti sita kempinele. Plius dar pasveicia ir giliau nuvalo veida.

QUOTE(Malena @ 2017 08 25, 21:22)
Ms.Blonde, gal Foreo aparačiuką pakomentuosite 4u.gif  Kuo skiriasi tie dideli ir brangūs nuo mažuliukų?

Zinok as del prausiklio ta dezute sakiausi, o Foreo atiduosiu kam nors tikriausiai. As jau antra gaunu - buvo seniau Nordstrom dave su pirkiniu. Man asmeniskai nepatinka veido aparatai (pvz Clarisonic), nes ta vibracija per kaulus eina net, tai su situo aparaciuku irgi tas pats. Bet del tos pacios priezasties ir elektrinio dantu sepetelio negaliu naudot - cia gal as tokia jautruole tik. Butent sis mazylis berods turi viena greiti ir nepakraunamas, t.y. kiek ten kartu tinkamas naudot, o po to arba ismest, arba be vibracijos naudot. Tie didesni kelis greicius turi ir pasikrauna, dar lyg priklausomai nuo odos tipo jie skirstosi (vingeliai skirtingi pagal odos tipa).
Atsakyti