Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

YSL All Hours pudra, B40 spalva - labai patinka man ji, tik B30 lyg sviesoka, tai pamaisymui ar kaip viena kol idegus naudosiu B40 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Eos naujasis permatomas lupu balzamas

kruva Oz Naturals produktu: veido tonikas, hialurono serumas, paakiu gelis, 30% glikolio rugstis
Atsakyti
Limituota grozio dezute su Sensai tusu ir 4 Sensai priemonem wub.gif

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 17, 18:06)
Limituota grozio dezute su Sensai tusu ir 4 Sensai priemonem  wub.gif

Ot tai aciu.. ir reikejo cia tau parasyt biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai ka.. ir as kaip papuga nusipirkau.. myliu Sensai, tai tikrai pravers ir naujus prausiklius isbandyt ir kazkur vaziuojant isimest miniatiuras ka ir siaip naudoju.. ir tuss full size.. puiku!
[/quote]
Atsakyti
L'oreal plauku dazai

na ir atkeliavo Boxycharm dezute - blakstienu ir akiu piestuko nenaudosiu, bet visa kita labai super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 17 rugpjūčio 2017 - 21:33
QUOTE(amberr. @ 2017 08 17, 19:37)
Nu tai ka.. ir as kaip papuga nusipirkau.. myliu Sensai, tai tikrai pravers ir naujus prausiklius isbandyt ir kazkur vaziuojant isimest miniatiuras ka ir siaip naudoju.. ir tuss full size.. puiku!

Sveikinu su geru pasirinkimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 18, 11:57)
Sveikinu su geru pasirinkimu  4u.gif

ACIU tau, kad uzrodei.. 4u.gif
O vakar sumasciau drauges suviliota, kad gal man reikia Lookfantastic beauty box.. uzsisakiau metams.. i men 15e..kai paskaiciuoji uz metus nemazai gaunas.. bet ieina 6 produktai 40svaru vertes, Elle zurnalas ir dar kazkas.. sio men tipo pasaulio megstamiausi.. tai jau laukiu kaip Kaledu wub.gif o dezutes grooooooozis.. omg
Atsakyti
Profesionalus plauku šepetys.

"Salon SPA" mineralu kūno šveitiklis.

Ir krūva įvairiu ukrainietišku (lakštiniu, alginatiniu ir ne tik) veido kaukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 rugpjūčio 2017 - 12:52
QUOTE(amberr. @ 2017 08 19, 08:34)
ACIU tau, kad uzrodei..  4u.gif
O vakar sumasciau drauges suviliota, kad gal man reikia Lookfantastic beauty box.. uzsisakiau metams.. i men 15e..kai paskaiciuoji uz metus nemazai gaunas.. bet ieina 6 produktai 40svaru vertes, Elle zurnalas ir dar kazkas.. sio men tipo pasaulio megstamiausi.. tai jau laukiu kaip Kaledu  wub.gif o dezutes grooooooozis.. omg

Eina sau ir aš noriu bigsmile.gif reikės pasidomėt labiau bigsmile.gif
Atsakyti
Veido dulksna

Prausiklis

Giliai valantis šampūnas

Šaknis stiprinanti priemonė

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 19, 16:18)
Eina sau ir aš noriu  bigsmile.gif reikės pasidomėt labiau  bigsmile.gif

Nu metam nesigauna maza suma, bet skirstant menesiais, tai visai nieko.. ir pagooglinus, tai fainu produktu ideda.. bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 19, 21:26)
Veido dulksna

Domins atsiliepimai! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Evut,2017 08 16, 22:38]
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Raselepagegiai" data-cid="71636009" data-time="1495194554">
<div>
<p>[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]
Kur pirkote vartotojo įkelta nuotraukaMan iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš jau irgi mėnesį laiko turiu šitą problemą ir nežinau ką daryti. Kaip jums išsisprendė? Paskambinau bankui, bankas atblokavo draudimus, tada pasakė, kad čia shopo klaida. Tada parašiau Deciem ir jie atrašė, kad čia banko klaida. Tada vėl paskambinau bankui ir bankas liepė susisiekti su shopu. Nesuprant kas čia kaltas. Svarbiausia, kad kovo mėnesį dariau užsakymą, man jį patvirtino, bet parašė, jog buvo klaida code (S AVS: S: U.S. Bank does not support AVS. Billing address could not be verified.), nepaisant to pavedimas atėjo. Aš suprantu, kad čia offtopicas, bet nebežinu ką daryti, į kurią temą rašyti, galbūt kas nors esate susidūrę? </p>
[/quote]
Man irgi neleido kreditine moket tai nesukau galvos ir mokejau per paypal.
Atsakyti