YSL All Hours pudra, B40 spalva - labai patinka man ji, tik B30 lyg sviesoka, tai pamaisymui ar kaip viena kol idegus naudosiu B40
Eos naujasis permatomas lupu balzamas
kruva Oz Naturals produktu: veido tonikas, hialurono serumas, paakiu gelis, 30% glikolio rugstis
Limituota grozio dezute su Sensai tusu ir 4 Sensai priemonem
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 17, 18:06)
Limituota grozio dezute su Sensai tusu ir 4 Sensai priemonem
Ot tai aciu.. ir reikejo cia tau parasyt
Nu tai ka.. ir as kaip papuga nusipirkau.. myliu Sensai, tai tikrai pravers ir naujus prausiklius isbandyt ir kazkur vaziuojant isimest miniatiuras ka ir siaip naudoju.. ir tuss full size.. puiku!
[/quote]
[/quote]
L'oreal plauku dazai
na ir atkeliavo Boxycharm dezute - blakstienu ir akiu piestuko nenaudosiu, bet visa kita labai super
na ir atkeliavo Boxycharm dezute - blakstienu ir akiu piestuko nenaudosiu, bet visa kita labai super
QUOTE(amberr. @ 2017 08 17, 19:37)
Nu tai ka.. ir as kaip papuga nusipirkau.. myliu Sensai, tai tikrai pravers ir naujus prausiklius isbandyt ir kazkur vaziuojant isimest miniatiuras ka ir siaip naudoju.. ir tuss full size.. puiku!
Sveikinu su geru pasirinkimu
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 18, 11:57)
Sveikinu su geru pasirinkimu
ACIU tau, kad uzrodei..
O vakar sumasciau drauges suviliota, kad gal man reikia Lookfantastic beauty box.. uzsisakiau metams.. i men 15e..kai paskaiciuoji uz metus nemazai gaunas.. bet ieina 6 produktai 40svaru vertes, Elle zurnalas ir dar kazkas.. sio men tipo pasaulio megstamiausi.. tai jau laukiu kaip Kaledu o dezutes grooooooozis.. omg
Profesionalus plauku šepetys.
"Salon SPA" mineralu kūno šveitiklis.
Ir krūva įvairiu ukrainietišku (lakštiniu, alginatiniu ir ne tik) veido kaukiu.
"Salon SPA" mineralu kūno šveitiklis.
Ir krūva įvairiu ukrainietišku (lakštiniu, alginatiniu ir ne tik) veido kaukiu.
QUOTE(amberr. @ 2017 08 19, 08:34)
ACIU tau, kad uzrodei..
O vakar sumasciau drauges suviliota, kad gal man reikia Lookfantastic beauty box.. uzsisakiau metams.. i men 15e..kai paskaiciuoji uz metus nemazai gaunas.. bet ieina 6 produktai 40svaru vertes, Elle zurnalas ir dar kazkas.. sio men tipo pasaulio megstamiausi.. tai jau laukiu kaip Kaledu o dezutes grooooooozis.. omg
Eina sau ir aš noriu reikės pasidomėt labiau
Veido dulksna
Prausiklis
Giliai valantis šampūnas
Šaknis stiprinanti priemonė
Prausiklis
Giliai valantis šampūnas
Šaknis stiprinanti priemonė
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 19, 16:18)
Eina sau ir aš noriu reikės pasidomėt labiau
Nu metam nesigauna maza suma, bet skirstant menesiais, tai visai nieko.. ir pagooglinus, tai fainu produktu ideda..
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 19, 21:26)
Veido dulksna
Domins atsiliepimai!
[quote=Evut,2017 08 16, 22:38]
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Raselepagegiai" data-cid="71636009" data-time="1495194554">
<div>
<p>[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]
Kur pirkote Man iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele. </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš jau irgi mėnesį laiko turiu šitą problemą ir nežinau ką daryti. Kaip jums išsisprendė? Paskambinau bankui, bankas atblokavo draudimus, tada pasakė, kad čia shopo klaida. Tada parašiau Deciem ir jie atrašė, kad čia banko klaida. Tada vėl paskambinau bankui ir bankas liepė susisiekti su shopu. Nesuprant kas čia kaltas. Svarbiausia, kad kovo mėnesį dariau užsakymą, man jį patvirtino, bet parašė, jog buvo klaida code (S AVS: S: U.S. Bank does not support AVS. Billing address could not be verified.), nepaisant to pavedimas atėjo. Aš suprantu, kad čia offtopicas, bet nebežinu ką daryti, į kurią temą rašyti, galbūt kas nors esate susidūrę? </p>
[/quote]
Man irgi neleido kreditine moket tai nesukau galvos ir mokejau per paypal.
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Raselepagegiai" data-cid="71636009" data-time="1495194554">
<div>
<p>[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]
Kur pirkote Man iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele. </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš jau irgi mėnesį laiko turiu šitą problemą ir nežinau ką daryti. Kaip jums išsisprendė? Paskambinau bankui, bankas atblokavo draudimus, tada pasakė, kad čia shopo klaida. Tada parašiau Deciem ir jie atrašė, kad čia banko klaida. Tada vėl paskambinau bankui ir bankas liepė susisiekti su shopu. Nesuprant kas čia kaltas. Svarbiausia, kad kovo mėnesį dariau užsakymą, man jį patvirtino, bet parašė, jog buvo klaida code (S AVS: S: U.S. Bank does not support AVS. Billing address could not be verified.), nepaisant to pavedimas atėjo. Aš suprantu, kad čia offtopicas, bet nebežinu ką daryti, į kurią temą rašyti, galbūt kas nors esate susidūrę? </p>
[/quote]
Man irgi neleido kreditine moket tai nesukau galvos ir mokejau per paypal.