Jau neatsimenu, iš už atlanto užsakytas, paskui kelias savaites lauktas.
Jau neatsimenu, iš už atlanto užsakytas, paskui kelias savaites lauktas.
Palepinsiu plaukus laukiu atvykstant.
EVO END DOCTOR SMOOTHING SEALANT (150ML)
PHYTO PHYTOCURL CURL ENERGISING CREAM (100ML)
PHYTOSPECIFIC CURL HYDRATION MASK (200ML)
JOICO CURL REFRESHED REANIMATING MIST TO REVIVE LIFELESS CURLS (150ML)
Sultry, per telefona neina pacituotai atrasyt, tai taip parasysiu.
Mally blizgius Ultoj pirkau. Jie gal ne visiems patiks, nes tirstoki ir mazai spalvos net tamsesniuose, bet man patinka kai nesinori ryskiu lupu ar kaip topas ant kitu lupdaziu - lupas tokias putlias ir slapias padaro.
Pacifica kaukes kaip kondicionierius naudoju. Is siu tik bananine bandzius seniau (draugas "pasiskolino" ja is manes, tai nenaudojau ilgai). Bananine labai skaniai kvepia, plaukai svelnus, neapsunke po jos. Esu kitu sios firmos kaukiu naudojus ir patiko.
It Cosmetics CC kremo miniukus berods tik Sephora turi. As savo abu ten pirkau ur niekur kotur nemaciau.
Paakiu kremas suprantu, kad man nepatinka, labai labai saldus kvapas. Kavos draugas patiko labai
2vnt
Alba Botanica Acnedote sveitiklis, 2vnt:
Oz Naturals paakiu kremas:
Papildyta:
Papildyta:
BareMinerals uzbaigimo pudra
[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]
Kur pirkote Man iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele.
Aš jau irgi mėnesį laiko turiu šitą problemą ir nežinau ką daryti. Kaip jums išsisprendė? Paskambinau bankui, bankas atblokavo draudimus, tada pasakė, kad čia shopo klaida. Tada parašiau Deciem ir jie atrašė, kad čia banko klaida. Tada vėl paskambinau bankui ir bankas liepė susisiekti su shopu. Nesuprant kas čia kaltas. Svarbiausia, kad kovo mėnesį dariau užsakymą, man jį patvirtino, bet parašė, jog buvo klaida code (S AVS: S: U.S. Bank does not support AVS. Billing address could not be verified.), nepaisant to pavedimas atėjo. Aš suprantu, kad čia offtopicas, bet nebežinu ką daryti, į kurią temą rašyti, galbūt kas nors esate susidūrę?