Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Sultry @ 2017 08 06, 14:10)

Kur pirktas? 4u.gif

Jau neatsimenu, iš už atlanto užsakytas, paskui kelias savaites lauktas.
Atsakyti
Malena, 4u.gif

Palepinsiu plaukus biggrin.gif laukiu atvykstant.

EVO END DOCTOR SMOOTHING SEALANT (150ML)
vartotojo įkelta nuotrauka

PHYTO PHYTOCURL CURL ENERGISING CREAM (100ML)

PHYTOSPECIFIC CURL HYDRATION MASK (200ML)

JOICO CURL REFRESHED REANIMATING MIST TO REVIVE LIFELESS CURLS (150ML)
Atsakyti

Sultry, per telefona neina pacituotai atrasyt, tai taip parasysiu.

Mally blizgius Ultoj pirkau. Jie gal ne visiems patiks, nes tirstoki ir mazai spalvos net tamsesniuose, bet man patinka kai nesinori ryskiu lupu ar kaip topas ant kitu lupdaziu - lupas tokias putlias ir slapias padaro.

Pacifica kaukes kaip kondicionierius naudoju. Is siu tik bananine bandzius seniau (draugas "pasiskolino" ja is manes, tai nenaudojau ilgai). Bananine labai skaniai kvepia, plaukai svelnus, neapsunke po jos. Esu kitu sios firmos kaukiu naudojus ir patiko.

It Cosmetics CC kremo miniukus berods tik Sephora turi. As savo abu ten pirkau ur niekur kotur nemaciau.

Atsakyti
Ačiū, Ms.Blonde 4u.gif
Atsakyti
TianDe prausimosi pirštinė ir šveitiklis.

(Nuotrauka mano).
Atsakyti
wer, mano naujos pakuotes, bet parasyta laikyti 5C ant kito kremo tamsioje ir vesioje vietoje, tai suprantu, kad saldytuve.
Paakiu kremas suprantu, kad man nepatinka, labai labai saldus kvapas. Kavos draugas patiko labai
Atsakyti
Satinique šampūnas nuo pleiskanų.

Philips depiliatorius.

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti

2vnt
Atsakyti
Smashbox highlighter'io sepetelis

Alba Botanica Acnedote sveitiklis, 2vnt:

Oz Naturals paakiu kremas:

Atsakyti
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Fresh veido kauke - turejau megineli, tai taip patiko, kad pildo dydzio nusipirkau

BareMinerals uzbaigimo pudra

Atsakyti

[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]

Kur pirkote unsure.gifMan iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele. unsure.gif

Aš jau irgi mėnesį laiko turiu šitą problemą ir nežinau ką daryti. Kaip jums išsisprendė? Paskambinau bankui, bankas atblokavo draudimus, tada pasakė, kad čia shopo klaida. Tada parašiau Deciem ir jie atrašė, kad čia banko klaida. Tada vėl paskambinau bankui ir bankas liepė susisiekti su shopu. Nesuprant kas čia kaltas. Svarbiausia, kad kovo mėnesį dariau užsakymą, man jį patvirtino, bet parašė, jog buvo klaida code (S AVS: S: U.S. Bank does not support AVS. Billing address could not be verified.), nepaisant to pavedimas atėjo. Aš suprantu, kad čia offtopicas, bet nebežinu ką daryti, į kurią temą rašyti, galbūt kas nors esate susidūrę? 

Atsakyti