Lietuviškas Manilla Kavos draugas.
Ar esate ką iš šios kosmetikos bandžiusios?Kokie atsiliepimai?
Sunday Riley veido kauke
Anastasia Beverly Hills bespalvio antakiu gelio minukas
Urban Decay 'amulet' spalvos skysto lupdazio miniukas
Boscia nulupamos kaukes miniukas (30ml)
Sephora #56 sepetelis
Oz Naturals pirkau Amazon.com - man rodos tik Amazonej ir yra sita firma parduodama.
Anastasia Beverly Hills bespalvio antakiu gelio minukas
Urban Decay 'amulet' spalvos skysto lupdazio miniukas
Boscia nulupamos kaukes miniukas (30ml)
Sephora #56 sepetelis
QUOTE(sambuka** @ 2017 08 03, 23:19)
Oz Naturals pirkau Amazon.com - man rodos tik Amazonej ir yra sita firma parduodama.
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 08 03, 16:54)
The Body Shop prausimosi pirštinės. Kartoju, nes patiko jų aštrumas, puikiai nušveičia odą, o dabar to labai reikia
(Nuotrauka skolinta).
(Nuotrauka skolinta).
As puse klaipedos aplaksciau, niekur tu pirstiniu negavau, esu ju begale sunaudojus, noriu vel, bet nebegaunu Reiks mamos prasyt kad kitam miesta paziuretu, tikrai jos superines
QUOTE(NORIKA @ 2017 08 04, 10:24)
As puse klaipedos aplaksciau, niekur tu pirstiniu negavau, esu ju begale sunaudojus, noriu vel, bet nebegaunu Reiks mamos prasyt kad kitam miesta paziuretu, tikrai jos superines
Aš pirkausi SM išparduotuvėj, radau vieną merginą, kuri dar turėjo, tai pasisekė
QUOTE(wer @ 2017 08 03, 11:24)
Siandien pirma karta isbandziau. Man kvapas per saldus siek tiek, o siaip malonus, isigeria, veliau gal ka ir pastebesiu. Ai, nervina, kad reikia saldytuve laikyti
QUOTE(Cuddle @ 2017 08 04, 10:00)
Ai, nervina, kad reikia saldytuve laikyti
naujausių su dozatoriais nebūtina šaldytuve laikyti ir galiojimas jau jų ilgesnis.
Avon pirštinė šveitimui
Pėdų aliejus
QUOTE(Estela_ @ 2017 08 05, 22:21)
Ms Blonde- nepastebėjau ar jau kas klausė, bet labai įdomu kaip YSL All hours pudrytė
Man ji labai patinka. Maskuoja pilnai, nedaug reikia, graziai pasiskirsto ant veido, naturaliai atrodo ir laabai skaniai kvepia (arbuzais ar kazkaip panasiai). Ji matine, bet nera visiskai negyvas veidas su ja. Neseniai pradejau tik skystas pudras naudot ir sita dar nedaug kartu naudojau, bet jau patapo megstamiausia. Emiau B30 spalva ir pataikiau, grynai mano odos spalva (is Laura Mercier 'real sand' spalvos presuota mineraline naudoju) - YSL gal kiek sviesesne ant odos atrodo, bet LM sviesesne man per balta ir tarpinio varianto nera. Dar galvoju YSL All Hours ir B40 numeri pasiimt, bet jau nedaug vasaros belike, o as nedeginu veido, tai dar mastysiu ar verta. Bet pvz einant out vakare man kazkaip norisi vos tamsesnio varianto, ypac kai vakar B30 pirmakart uztvirtinau permatoma (balta) pudra, tai pasirode, kad bendras vaizdas liko kazkiek dar sviesesnis. Zodziu, mane apzavejo sita pudra ir kolkas i kitas nebesidairau.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 07 24, 19:46)
Mally skysti lupdaziai-blizgiai, spalvos 'orchid' ir 'nude light' (dvi virsutines spalvos) - neseniai viena spalva pirkau ir tokia nereali ant lupdazio tept (nenusivalgo greitai, nera per lipnus, duoda grazu slapia spindesi - tepiau ant skysto lupdazio, tai lupos visai nesausejo ir net geriant bei uzkandziaujant po 8 valandu spalva tebebuvo ant lupu)
Kur pirkta?
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 07 28, 02:50)
Gal jau bandytos? kokie atsiliepimai?
QUOTE(wer @ 2017 08 03, 12:24)
Daug ką ir lyg ir niekas nenuvylė. Didžiausia meilė hialurono rūgšties serumui p.s. nė vienos priemonės nelaikau šaldytuve, apart veido kaukės (ir tai labiau dėl to,kad vėsi ant veido labiau patinka )
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2017 07 23, 17:46)
Kur pirktas?