Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 07 24, 15:20)
Pas mane toks pat pirkinys po savaitgalio biggrin.gif Turiu Medium spalva, tinka gerai dabar vasara, bet kai nesauleta ar norisi biski sviesesnei but, tai pasiemiau Light spalva pamaisymui.

Man Light truputį per tamsus. Bet jis toks uch su maskavimu. Pripratus prie lengvų krempudrų, tai šis CC'ikas ohoho kaip užmaskuoja.

QUOTE(amberr. @ 2017 07 24, 15:57)
Pirma prausi step1, makiaza.. tada oda prausi su step 2.. (aisu, normaliai moteriai gal ir vieno uztektu prausiklio, bet.. cia mane supras ligones kaip ir as.. ), tada as pravalyciau su toniku likucius prausiklio, tada tas losjonas, jis kaip esencija toks eina vandeningas.. itapsnoji i veida, vasarai net vieno turetu uztekt.. tada emulsija.. lengvas kremas toks - fuidas.. labai graziai spindi veidas po jo.. vsio.. apie kaina, tai.. kitas kls :DDDDDDD

Hm, o jei noriu vakare kažko rimčiau? Man du prausikliai normaliai, pirma taip nusiprausti, antrą su Clarisonicu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 07 24, 19:17)
Hm, o jei noriu vakare kažko rimčiau? Man du prausikliai normaliai, pirma taip nusiprausti, antrą su Clarisonicu.

Aciu die, kad yra daugiau tokiu kaip as.. biggrin.gif biggrin.gif rimciau ta prasme kremo rimtesnio? Yra dar kazkoks papildomas zingsnis Sensai prime soliution kazkaip vadinas.. arba tiesiog kita kremuka, rimtesnes teksturos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 24 liepos 2017 - 19:23
QUOTE(amberr. @ 2017 07 24, 19:22)
Aciu die, kad yra daugiau tokiu kaip as..  biggrin.gif  biggrin.gif rimciau ta prasme kremo rimtesnio? Yra dar kazkoks papildomas zingsnis Sensai  prime  soliution kazkaip vadinas.. arba tiesiog kita kremuka, rimtesnes teksturos  4u.gif

Aha, nakčiai mėgstu rimtesnį kremą. Dairausi jau rudeniui, nes dabar plaukams viską perku, o veidui turiu visko.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 07 24, 21:15)
Aha, nakčiai mėgstu rimtesnį kremą. Dairausi jau rudeniui, nes dabar plaukams viską perku, o veidui turiu visko.

Siulyciau susiveikt meginuka.. gal uztektu ir tos emulsijos su losjonu,. nes tikrai labai prisotina jie visko... tik man rodos pas juos ner ten tu anti aging lb stipriu
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 07 24, 20:47)
Siulyciau susiveikt meginuka.. gal uztektu ir tos emulsijos su losjonu,. nes tikrai labai prisotina jie visko... tik man rodos pas juos ner ten tu anti aging lb stipriu

Susiveiksiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Netiketas isparduotuves grobis - Leaders kaukes bigsmile.gif Visu siu 3 po 10vnt (1vnt po $6 parduotuvese, tai negalejau uz tokia kaina palikt, o dar taip man jos patinka)
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Malena @ 2017 07 24, 20:17)
Man Light truputį per tamsus. Bet jis toks uch su maskavimu. Pripratus prie lengvų krempudrų, tai šis CC'ikas ohoho kaip užmaskuoja.

As visada Light atspalvius pudru renkuosi, bet sios Medium megineli gavau ir puikiai tiko, ne nemasciau koki miniuka pirkt. Na plius vasara oda net nesideginant patamseja. Tik idomiai, kad presuotos sios pudros teko Light imt, ns Medium ziauriai per tamsi spalva.
Atsakyti
Oz Naturals vitamino C su hialuronu serumas ir retinolio serumas

QUOTE(Pukšt @ 2017 07 06, 16:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ms.Blonde" data-cid="71709213" data-time="1499274690">
<div>
<p>Grow Gorgeous skalpa stimuliuojanti kauke
 </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Gal jau išbandyta? Įdomus atsiliepimas smile.gif </p>

Tik siandien prisiruosiau isbandyt Grow Gorgeous back into the roots 10 minute scalp mask ax.gif Pagal aprasymas, tai daugiau daro tiek, kad pakelia plaukus nuo saknu, padaro juos purius, na bet pagal sudeti ir pati veikimo principa, tai kaip ir turetu bestimuliuojant padet plaukams augt. Aisku del to sunku komentuot, galiu kolkas tik pirma ispudi parasyt. 4u.gif

Pati kauke tokia kaip pienelio konsistencijos (skysta), buteliukas turi siaura antgali, tai galima ir tiesiai is buteliuko pilt. As taip ir pyliau tiesiai ant galvos - praskyriau plaukus, uzpyliau ant odos, tada kita sruoga praskyriau, vel pyliau ir tt. Na o jau kur nugaroj, prie kaklo plaukai, tai tose vietose ant rankos pildama tepiau i saknis. Instrukcijoj liepia daug pilt, bet kiek tas daug nezinau - man kazkaip ir gaila daug pilt, ir baisu, kad plaukus apsunkins. Na bet pripyliau produkto nemazai, galvos oda ismasazavau betepdama produkta. Labai stipriai jauciasi metos/mentolio kvapas ir kol sedejau su istepta kauke, tai kuteno galva siek tiek, bet nebuvo nemalonu. Isplaut nebuvo sunku (tik atsargiai del mentolio, kad beskalaujant i akis nepatektu), plauku nesuriebino, paliko juos labai purius ir slidzius, bet nepamaciau kazkokio wow purumo - mano plaukai ilgi, ploni, tai nors ir nera prisiploje prie galvos, bet juos atkelt nebent su visokiom formavimo priemonem galima, o sampunai, tai tik tam kartui... Sita kauke stebuklo nepadare. Uztai mane ziauriai persekiojo tas mentolio kvapas visa diena - net po 2 plovimu sampunu tas kvapas stipriai isigeres i plaukus..
Atsakyti
Sigma beauty brow expert kit.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
Morphe E33
Atsakyti
Senai jau "atsižymėjus" čia buvau biggrin.gif

Anastasia Beverly Hills Subculture palette
Atsakyti
Dr. Brandt putojanti veido kauke

Bellapierre highlighteriu palete

YSL '412 rose mix' spalvos skystas lupdazis

Pacifica plauku kaukes
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 07 28, 01:50)
Dr. Brandt putojanti veido kauke

Kaip tik vakar ziurinejau.. gal girdejus ka?
Atsakyti