Iherb užsakymas (laukiu atvykstant):
Acure Organics, Ultra-Hydrating Body Lotion, Cocoa Butter + CoQ10, 8 fl oz (235 ml)
Pagal SM atsiliepimus bus bandomas pirmą kartą
Acure Organics, Sensitive Facial Cleanser, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml) Kartojamas
Alba Botanica, Acne Dote, Face & Body Scrub, Oil-Free, 8 oz (227 g) Irgi kartojamas
Acure Organics, Cleansing Towelettes, Coconut Argan Oil, 12 Towelettes
Perkant bent vieną Acure produktą šio servetėlės už vieną dolerį, tai susigundžiau išbandyt
Miniukas
Pasilepinau tsknt..
Tom Ford Shade and illuminate konturavimo palete spalva 1
Sensai Cleansing cream step 1
Sensai cleansing milk step2
Sensai emulsija 2 nr
Sensai losjonas n2
Reto skalsumo ir nesveikai geru teksturu produktai...
Tom Ford Shade and illuminate konturavimo palete spalva 1
Sensai Cleansing cream step 1
Sensai cleansing milk step2
Sensai emulsija 2 nr
Sensai losjonas n2
Reto skalsumo ir nesveikai geru teksturu produktai...
QUOTE(amberr. @ 2017 07 23, 22:20)
Pasilepinau tsknt..
Super pirkinukai, as kazkada irgi turejau visa linija Kanebo, tai metus naudojau per daig netaupydama Kokybe tai isvis
QUOTE(NORIKA @ 2017 07 24, 13:06)
Super pirkinukai, as kazkada irgi turejau visa linija Kanebo, tai metus naudojau per daig netaupydama Kokybe tai isvis
Tai va tas ir yra.. kainos nemazos, bet lb skalsus produktai.. mane jie suzavejo
QUOTE(amberr. @ 2017 07 24, 14:23)
Tai va tas ir yra.. kainos nemazos, bet lb skalsus produktai.. mane jie suzavejo
Ar galit jūs su Norika man paaiškinti kaip naudoti šiuos keturis? Kiek mokėjai už visus?
Argentum Apothecary kazkoks labai prabangus ir daug gero darantis veido prausiklis-muilas
Pas mane toks pat pirkinys po savaitgalio Turiu Medium spalva, tinka gerai dabar vasara, bet kai nesauleta ar norisi biski sviesesnei but, tai pasiemiau Light spalva pamaisymui.
QUOTE(Malena @ 2017 07 23, 17:46)
Pas mane toks pat pirkinys po savaitgalio Turiu Medium spalva, tinka gerai dabar vasara, bet kai nesauleta ar norisi biski sviesesnei but, tai pasiemiau Light spalva pamaisymui.
QUOTE(Malena @ 2017 07 24, 15:54)
Ar galit jūs su Norika man paaiškinti kaip naudoti šiuos keturis? Kiek mokėjai už visus?
Pirma prausi step1, makiaza.. tada oda prausi su step 2.. (aisu, normaliai moteriai gal ir vieno uztektu prausiklio, bet.. cia mane supras ligones kaip ir as.. ), tada as pravalyciau su toniku likucius prausiklio, tada tas losjonas, jis kaip esencija toks eina vandeningas.. itapsnoji i veida, vasarai net vieno turetu uztekt.. tada emulsija.. lengvas kremas toks - fuidas.. labai graziai spindi veidas po jo.. vsio.. apie kaina, tai.. kitas kls :DDDDDDD
Kazkokia islaidi liepa pasitaike - atrodo kasdien kazko prisireikia....
It Cosmetics #116 sepetelis
Mally skysti lupdaziai-blizgiai, spalvos 'orchid' ir 'nude light' (dvi virsutines spalvos) - neseniai viena spalva pirkau ir tokia nereali ant lupdazio tept (nenusivalgo greitai, nera per lipnus, duoda grazu slapia spindesi - tepiau ant skysto lupdazio, tai lupos visai nesausejo ir net geriant bei uzkandziaujant po 8 valandu spalva tebebuvo ant lupu)
It Cosmetics #116 sepetelis
Mally skysti lupdaziai-blizgiai, spalvos 'orchid' ir 'nude light' (dvi virsutines spalvos) - neseniai viena spalva pirkau ir tokia nereali ant lupdazio tept (nenusivalgo greitai, nera per lipnus, duoda grazu slapia spindesi - tepiau ant skysto lupdazio, tai lupos visai nesausejo ir net geriant bei uzkandziaujant po 8 valandu spalva tebebuvo ant lupu)
Eurovaistines nuolaidos paviliojo