Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 07 09, 18:35)

Viskas normaliai su deziku, drasiai uzteks keliem menesiam.

aciu, kad nepatingejai nufotkinti 4u.gif tu niekad nenuvili 4u.gif
Atsakyti
Matrix Brass Off ir So Silver litriniai sampunai (Ultoj dabar tokios kainos, kad pigiau nei mazesni buteliuka pirkt) - neissirinkau kuri imt, tai pamemiau abu. Ziuresiu kaip jie ir ar abu pasiliksiu sau
vartotojo įkelta nuotrauka

It Cosmetics #211 didelis pudros sepetelis

It Cosmetics presuota pudra ir mini maskuoklis dovanu

Leaders lakstines kaukes (3 su alyvuogem, 2 su spanguolem, 2 Too Much Fun in the Sun)

Freeman nulupama kauke - noriu naudot tik nosies pravalymui vietoj nosies pleistriuku, kurie man per stipru

QUOTE(Rocco @ 2017 07 09, 22:38)
aciu, kad nepatingejai nufotkinti  4u.gif tu niekad nenuvili 4u.gif

Ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 liepos 2017 - 18:45
Umberto Beverly Hills 11.8 spalvos plauku dazai, 4vnt (pakuotej po 2 dazymus yra)
Atsakyti
smoky emerald (kartojama)
dark pearl
dar gavau 4skirtngu produktu meginukus isbandyti
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2017 07 11, 15:24)
dar gavau 4skirtngu produktu meginukus isbandyti

AS JUM I AZ PARASIAU ir dar cia temoj kls kur pirkot Tom Ford blusha? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 07 12, 17:19)
AS JUM I AZ PARASIAU ir dar cia temoj kls kur pirkot Tom Ford blusha?  smile.gif

house of fraser, pilna kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2017 07 12, 21:59)
house of fraser, pilna kaina 4u.gif

Ujej.. unsure.gif parduot nezadat? Jei planuosit, nes kaip supratau ner kad labai suzavejo, tai as stoju i eile.. biggrin.gif
Atsakyti
Douglas 20% Mac dabar.. tai pasiimiau Fix plus vel ir Strobe cream spalpva Pink lite.. visda nroejau ji pabandyt.. dabar daug spalvu, o pink lite ju orginalas.. 4u.gif va je zauuuu.. kur as buvau seniau.. kooooooks grozis.. maisysiu i pudra
Atsakyti
Ms. Blonde, kokie atsiliepimai apie It cosmetics pudros sepeteli? Domina jis mane irgi smile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 07 13, 10:00)
Douglas 20% Mac dabar.. tai pasiimiau Fix plus vel ir Strobe cream spalpva Pink lite.. visda nroejau ji pabandyt.. dabar daug spalvu, o pink lite ju orginalas..  4u.gif va je zauuuu.. kur as buvau seniau.. kooooooks grozis.. maisysiu i pudra

Ir as vakar nulekus buvau bet nepatikesi...... nenusipirkau NIEKO!!! Gryzau ir galvoju, gal as galva susitrenkiau, juk pas mane taip nebuna, o ypac su MAC blink.gif
O kas gero tame strobe, gal tada ir man reik jo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 07 13, 13:44)
Ir as vakar nulekus buvau bet nepatikesi...... nenusipirkau NIEKO!!! Gryzau ir galvoju, gal as galva susitrenkiau, juk pas mane taip nebuna, o ypac su MAC  blink.gif
O kas gero tame strobe, gal tada ir man reik jo?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu bet tikrai.. tai dar vyksta akcija.. griebk ka nors.. o del Strobe cream, tai man db toks laikotarpis, kai norisi dewy veido biggrin.gif tai i bb, cc ar pudra maisau ka nors blizgancio.. o Mac strobe cream trb pats pirmasis tokio pobudzio daiktas.. ant veido dar nebandziau, bet jau matau, kad ziauriai patiks wub.gif as emiau pink lite, tai cia ju tas pats pirmasis... nes yra db daug spalvu.. tekstura ziaaauriai faina.. nu nueik paciupinet gyvai smile.gif pudra prasiskiedzia ir graziau ant odos atrodo.. toks gaivus veidas turetu but su juo. daug ko dar noreciau, bet.. laikausi.. fix plus tik da paemiau, nors dar puse turiu.. bet lb patinka
Atsakyti
Kai ateini į SM - sužinai gerų dalykų bigsmile.gif Prigriebiau jau planuotus pirkinukus wub.gif

Atsakyti