Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Dottie @ 2017 07 06, 10:32)
Rocco, kur ir uz kiek lip scrubas pirktas?
Raselepagegiai, is kur ir uz kiek dezute? smile.gif

Iš pigu.lt, kaina 14,99. Siuntimas dar 2,99. Jau vakar susidėjau kosmetiką, tai patenkinta dabar smile.gif
Atsakyti

Grow Gorgeous skalpa stimuliuojanti kauke

Gal jau išbandyta? Įdomus atsiliepimas :) 

Atsakyti

Tik uzsakyta kolkas - sestadieni tureciau gaut. Kita savaite galesiu parasyt pirminius atsiliepimhs, bet aisku kazka rimciau po menesio dvieju turbut tik. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 06 liepos 2017 - 15:23
QUOTE(Dottie @ 2017 07 06, 07:32)
Rocco, kur ir uz kiek lip scrubas pirktas?

is BeautyBay, bet jam buvo akcija, dabar vel kaina pakelta
http://www.beautybay...velourlipscrub/
Atsakyti

Tigi After party

TIGI_Bed_Head_After_Party_100ml_13666267

Atsakyti
natural fair
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2017 07 08, 11:18)
natural fair

NIDCKA, iš kur pudra ir už kiek ? kokie įspūdžiai? Naudoju tokią, tai smalsu, kaip kitoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 08 liepos 2017 - 14:10

glo minerals uk dabar viskam 30% nuolaida

cia mano jau trecia pakuote, turiu dabar ir golden light spalva kuri tinka idialiai , o natural fair ziemai labiau, gal ir pamixuosiu abi, patinka man GM,  turiu skaistalus , dabar galvoju gal net geresni uz TF  :D ,bronzatas pabaigtas buvo idialus, jis buvo pirmas is GM, no jo viskas ir prasidejo, pudra man  puiki, imu i keliones tik ja, jei oda ozioujasi si pudra viska istaiso, serpetojimu neisryskina, dargi netgi paslepia juos,

Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2017 07 08, 10:18)

Nu viskas.. dabar tikrai numiriau!!¬!! Is kur ir uz kiek?!!? Gavot jau? kaip spalva? As ir sitos spalvos ziauriia noriu.. nes tie Flush tobuli.. nieko kito nebenoriu smile.gif
Atsakyti
It Cosmetics Your Skin But Better CC kremas su spf50, 12ml, spalva 'medium'

Beautyblender
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 07 08, 22:17)
It Cosmetics Your Skin But Better CC kremas su spf50, 12ml, spalva 'medium'

Kaip suprantu, patiko? smile.gif Man tai jis tobulas, tik va pakuote nepatinka, daznai stringa pati pompa.

As tai dar apie ta dezodoranta biggrin.gif Net specialiai nufotkinau, kiek man jo liko po savaites naudojimo hmm.gif O tikrai issuku jo minimaliai per viena karta, jau maziau neimanoma.
Atsakyti
Ole Henriksen makiazo valymo serveteles - pirkau laikyt prie makiazo staliuko rankom/setepteliam/indeliam pavalyt, tai ne nezinau ar pagal paskirti naudosiu.

QUOTE(Rocco @ 2017 07 09, 17:04)
Kaip suprantu, patiko?  smile.gif Man tai jis tobulas, tik va pakuote nepatinka, daznai stringa pati pompa.

As tai dar apie ta dezodoranta biggrin.gif Net specialiai nufotkinau, kiek man jo liko po savaites naudojimo hmm.gif O tikrai issuku jo minimaliai per viena karta, jau maziau neimanoma.

Patiko tiek, kad megineli isbandzius lekiau pirkt pilnos pakuotes. wub.gif Tik mano mazas dydis, tai be pompos - pasiemiau toki pradziai, nes dar Shiseido BB krema su spf turiu, o ir nezinau kaip ilgai naudosiu. As niekad pudru ar bb/cc kremu nenaudodavau, nes nemokejau graziai dengt (na ir oda seniau kaprizingesne budavo, issausejimu turedavau ir pan - cia ypac kai tik pradejau dazytis), tai rinkdavausi birias ar presuotas. Plius mano oda jautri, tai nuo bet kokios kremines priemones ismusdavo raudonom demem ir niezedavo veida, nesvarbu kokia firma, naturali ar ne, nesvarbu pirstais ar sepeteliu tepu. verysad.gif Tai ne neziuredavau i skystas priemones, bet va kaip tik turejau ta Shiseido kremo megineli, galvojau be spalvos jis, bet pamacius spalva surizikavau ir labai patiko ir odai tiko. Na ir dabar sukaupta krempudru megineliu kruva bandau isbandinet, tai tas It Cosmetics vienas is meginiu buvo ir labai patiko. Net nezinau is kur taip is oro emiau ir normaliai pasidengiau - galbut oda dabar pasikeitus, tai ir tas savo duoda, nes seniau sausesne budavo, pasauseje ploteliai, tai ir nesiziuredavo pudra taip graziai.

Viskas normaliai su deziku, drasiai uzteks keliem menesiam. Paemiau nauja ir nufotografavau tik istraukta is dezutes ir antroj foto issukta iki pirmo isbegimo (tiesa sakant dezikas dar ne visose skylutese iki virsaus daejes) - tai paziurek kiek to oro ten prideta ax.gif As keliskart irgi galvojau, kad labai greitai naudojasi, bet paskui atkreipiau demesi, kad nebuna naujas iki apacios, o dar kiek nusisuka iki pirmo panaudojimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 09 liepos 2017 - 19:38