Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibero: 21 birželio 2017 - 11:01
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 06 14, 17:29)
Kaip idomiai - man kaip tik jis toks nenuvalomas. Nors aisku tarkim sportuojant nebandziau, tai gal ir nusisluostytu besivalant veida. Bet kai tepuosi ir nusiplaut nuo ranku noriu, tai dar ir su prausikliu turiu plaut, nes paprastai su vandeniu plaunant tik pasimozoja po delna, bet nenusiplauna. Aisku vakare nuo veido su miceliniu valant ir prausikliu prausiant svariai nusiprausia.

Tai kad visi BB kremai paplovus vandeniu mozojasi, turi muila naudot ar kazka putojancio, kad nupraust... smile.gif

QUOTE(amberr. @ 2017 06 15, 22:43)
Va je zau.. man siandien Kaledos.. omg.. papirkau Tom Ford.. Kristiana duoda 15%.. tai paskaiciavau, kad gaunas tas pats kas is uk , kai JL duoda %.. pasiemiau kremini seseli Naked bronze (tobula spalva vasarai ir melynom akim) ir limited edition skaistalo ir highloghterio due Paradise lust.. mirsiu biggrin.gif

Numirau ir prisikeliau blink.gif bigsmile.gif Kaip faina.... Gerai kad as tuo metu Juodosios juros bangose mirkiau, nors sms apie akcija gavau ir laiska emeilu, bet kazkaip nedasuto internetu pirkt blink.gif Matyt saule, vejas ir ispudziai smegenis prapute ir ne tas galvoj buvo biggrin.gif Ir buciau netekus kokio 100Eur netiketai ir neplanuotai biggrin.gif Dabar ramu, pasidziaugsiu tamstos pirkiniais wub.gif
As va tos paletes ir noriu, jau belekiek laiko i ja spoksau, nu bet gaila euriuku nors tu ka... unsure.gif Aisku labiausiai noriu tos paletes is triju daliu-bronzikas, skaistalai, haiglaiteris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 21 birželio 2017 - 14:43
Elemis abrikosu tonikas

Odacite roziu ir nerolio veido mist'as

MAC 'love at first bite' ir 'si si me' lupdaziai bei dovanu gautas 'hug me' (Nordstrom dabar perkant 2 MAC lupu priemones duoda viena is 5 lupdaziu dovanu)

Leonor Greyl plauku aliejus pries plovima

QUOTE(NORIKA @ 2017 06 21, 16:25)
Tai kad visi BB kremai paplovus vandeniu mozojasi, turi muila naudot ar kazka putojancio, kad nupraust...  smile.gif

Nemoku aprasyt, bet sitas toks kitoks - net muilu patrynus nenusiprausia taip lengvai. As nedaug patirties su skystom pudrom ar bb/cc kremais turiu, bet kitus (net dabar turiu pora meginiu) ir dregna servetele ar vos pamuilavus nusivalai nuo ranku, o sitas toks nenorintis pasisalint. Bet jis su ta kazkokia wetforce technologija, kad prakaituojant ar kontakte su vandeniu jo poveikis pastipreja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 21 birželio 2017 - 16:47
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 06 21, 17:46)
Elemis abrikosu tonikas

Domina kaip sitas, kai isbandysi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2017 06 21, 15:25)
Tai kad visi BB kremai paplovus vandeniu mozojasi, turi muila naudot ar kazka putojancio, kad nupraust...  smile.gif
Numirau ir prisikeliau  blink.gif  bigsmile.gif  Kaip faina.... Gerai kad as tuo metu Juodosios juros bangose mirkiau, nors sms apie akcija gavau ir laiska emeilu, bet kazkaip nedasuto internetu pirkt  blink.gif  Matyt saule, vejas ir ispudziai smegenis prapute ir ne tas galvoj buvo  biggrin.gif Ir buciau netekus kokio 100Eur netiketai ir neplanuotai  biggrin.gif Dabar ramu, pasidziaugsiu tamstos pirkiniais  wub.gif
As va tos paletes ir noriu, jau belekiek laiko i ja spoksau, nu bet gaila euriuku nors tu ka... unsure.gif  Aisku labiausiai noriu tos paletes is triju daliu-bronzikas, skaistalai, haiglaiteris  wub.gif

Zinok norejau tau rasyt, bet vidinis balsas sake: pasigailek moters pinigu.. jai to nereikia.. biggrin.gif apie skaistalus parasiau TF temoj.. o seselio dar neisbandziau.. nes per klaida antra kart gavau ne ta preke biggrin.gif ups..
Atsakyti
pasidariau The Ordinary uzsakyma: Azaleic acid, Lactic acid 10% + HA 2% ir Matrixyl 10% serumas

QUOTE(bu_bu @ 2017 06 11, 22:47)
Įdomu ar patiks smile.gif
Man nepatiko nes už dantenú tas juodumas užlįsdavo ir tá diená pajuodusiom dantenom turi būt biggrin.gif Po to nusiplaudavo...

Na isbandziau ta My Magic Mud dantu pasta (angliukas dar tebelaukia savo eiles) - man visai patiko ir skonis malonus. Isvale dantis gerai, kriaukles neispurvino, net specialiai pasiemiau atskira dantu sepeteli, bet ir jis svarus liko, nepajuodaves. Ir dantenu neisjuodino, tik liezuvis juodesnis liko. Bet manau del to, kad jau imaisytas tas angliukas i pasta. Net jei tik grynu angliuku ar ant pastos uzdejus milteliu, tai kiek bandzius man viska isjuodina plius aplink dantis lieka juodumo. Jau nekalbant kaip prilimpa viskas prie kriaukles ir net atsargiai valantis prityska nuo sepetelio ir siaip is indelio milteliu.

QUOTE(amberr. @ 2017 06 21, 22:08)
Domina kaip sitas, kai isbandysi  4u.gif

Parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 21 birželio 2017 - 21:07
Nupirko mama nusprendus, kad mano plauku galai labai nutriuse biggrin.gif Dovanas as visad priimu biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 22 birželio 2017 - 22:18

prisiskaičius ir prisižiūrėjus youtube video neatsispyriau Niod Mastic Must  :D tikiuosi stebuklo :D

134449a1.jpg

Taip pat prieš gerą mėnesį nesusilaikiau nuo The Ordinary, kad jau visas pasaulis eina iš proto :D

Niacinamide 10% + Zinc 1%

Alpha Arbutin 2% + HA

Hyaluronic Acid + B5

Caffeine Solution 5% + EGCG (šitas daiktas tai OMG  :wub: )

Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Serum Foundation 

the-ordinary-serum-foundation-by-the-ord

The Ordinary Coverage Foundation

rdn-coverage-foundation-10-n-30ml.png?ve

Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2017 06 27, 10:24)

<p>Niacinamide 10% + Zinc 1%</p>

ar jau turit nuomonę apie šį? 4u.gif

Mano laukiami:

Morphe Jaclyn Hill šešėlių paletė wub.gif

LA Splash skystas lūpdažis

L.A. Girl maskuoklis, spalva Beautiful Bronze, tikslas - bandysim nosį kontūruot biggrin.gif

Urban Decay All Nighter makiažo fiksatorius

First aid beauty Vital greens veido purškiklis

Ir toliau paieškose gero rankų kremo, bandysiu Mario Badescu šiuos
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Rocco, taaaip, labai patikus ir pasiteisinus priemonė, iki šiol jau porą metų naudojau kremą iš La Roche Posay su Niacinamide sudėtyje, tad žinojau, kad nieko blogo jis mano odai nedaro, o serumas pateisino lūkesčius tuom, kad tvarkosi odos riebumas labai akivaizdžiai ir pastebimai, poros nesikemša taip kaip anksčiau, spuogai nekyla net ir "tuo mėsenio metu". kelias savaites naudojau šitą serumą tik vakarais kartu su Alpha Arbutin, kažkodėl bijojau jį naudot ryte ir pasirodo visai be reikalo, nes pasitepus ryte po drėkinamuoju kremu man odos blizgesys neišlenda iki pat vakaro, ko iki šiol nesu patyrusi :D manau riebiai, kažkiek problematiškai, besikemšančiai odai ši priemonė tikrai liuks :)

Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2017 06 27, 15:29)
Morphe Jaclyn Hill šešėlių paletė wub.gif

Ir toliau paieškose gero rankų kremo, bandysiu Mario Badescu šiuos
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Kokia palete grazi wub.gif , jei ne paslaptis, kiek € atsiejo? rolleyes.gif
Ir domina ranku kremas...
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2017 06 27, 14:55)
<p><strong>Rocco,</strong> taaaip, labai patikus ir pasiteisinus priemonė
</p>

Nu va, patvirtinot man dabar, kad tikrai čia dėka šitos priemonės mano oda gerokai susitvarkė, nes nebuvau tikra, ar čia nėštumas taip veikia, ar šitas dalykėlis biggrin.gif Aš irgi apie du mėnesius jau naudoju, bet aš tik vakarais rolleyes.gif

QUOTE(NORIKA @ 2017 06 27, 15:12)
Kokia palete grazi  wub.gif , jei ne paslaptis, kiek € atsiejo? rolleyes.gif
Ir domina ranku kremas...

48,85 eurų, bet aš pati viena už siuntimą iki tarpininkės mokėjau, tad jei parinkus daugiau norinčių - būtų, aišku, šiek tiek pigiau. O šiaip šitą paletę per 40min išpardavė, tai man labai pasisekė, kad tarpininkė buvo tokia geranoriška ir atkėlė visus planus, kad tik ją pagaut biggrin.gif Turėtų, aišku, papildyt ateity, čia tik pirmas bumas buvo. Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu išbandyt, Youtube tai labai išgirta ta paletė, o ir spalvos tokios, kad daugiau jokių kitų šešėlių gyvenime neturėtų prireikti wub.gif

Gal kas kokį gerą rankų kremą yra atradus? Kad būtų bekvapis arba neintensyvaus kvapo 4u.gif
Atsakyti