Tai kad visi BB kremai paplovus vandeniu mozojasi, turi muila naudot ar kazka putojancio, kad nupraust...
Numirau ir prisikeliau Kaip faina.... Gerai kad as tuo metu Juodosios juros bangose mirkiau, nors sms apie akcija gavau ir laiska emeilu, bet kazkaip nedasuto internetu pirkt Matyt saule, vejas ir ispudziai smegenis prapute ir ne tas galvoj buvo Ir buciau netekus kokio 100Eur netiketai ir neplanuotai Dabar ramu, pasidziaugsiu tamstos pirkiniais
As va tos paletes ir noriu, jau belekiek laiko i ja spoksau, nu bet gaila euriuku nors tu ka... Aisku labiausiai noriu tos paletes is triju daliu-bronzikas, skaistalai, haiglaiteris
Odacite roziu ir nerolio veido mist'as
MAC 'love at first bite' ir 'si si me' lupdaziai bei dovanu gautas 'hug me' (Nordstrom dabar perkant 2 MAC lupu priemones duoda viena is 5 lupdaziu dovanu)
Leonor Greyl plauku aliejus pries plovima
Nemoku aprasyt, bet sitas toks kitoks - net muilu patrynus nenusiprausia taip lengvai. As nedaug patirties su skystom pudrom ar bb/cc kremais turiu, bet kitus (net dabar turiu pora meginiu) ir dregna servetele ar vos pamuilavus nusivalai nuo ranku, o sitas toks nenorintis pasisalint. Bet jis su ta kazkokia wetforce technologija, kad prakaituojant ar kontakte su vandeniu jo poveikis pastipreja.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Domina kaip sitas, kai isbandysi
Papildyta:
Numirau ir prisikeliau Kaip faina.... Gerai kad as tuo metu Juodosios juros bangose mirkiau, nors sms apie akcija gavau ir laiska emeilu, bet kazkaip nedasuto internetu pirkt Matyt saule, vejas ir ispudziai smegenis prapute ir ne tas galvoj buvo Ir buciau netekus kokio 100Eur netiketai ir neplanuotai Dabar ramu, pasidziaugsiu tamstos pirkiniais
As va tos paletes ir noriu, jau belekiek laiko i ja spoksau, nu bet gaila euriuku nors tu ka... Aisku labiausiai noriu tos paletes is triju daliu-bronzikas, skaistalai, haiglaiteris
Zinok norejau tau rasyt, bet vidinis balsas sake: pasigailek moters pinigu.. jai to nereikia.. apie skaistalus parasiau TF temoj.. o seselio dar neisbandziau.. nes per klaida antra kart gavau ne ta preke ups..
Man nepatiko nes už dantenú tas juodumas užlįsdavo ir tá diená pajuodusiom dantenom turi būt Po to nusiplaudavo...
Na isbandziau ta My Magic Mud dantu pasta (angliukas dar tebelaukia savo eiles) - man visai patiko ir skonis malonus. Isvale dantis gerai, kriaukles neispurvino, net specialiai pasiemiau atskira dantu sepeteli, bet ir jis svarus liko, nepajuodaves. Ir dantenu neisjuodino, tik liezuvis juodesnis liko. Bet manau del to, kad jau imaisytas tas angliukas i pasta. Net jei tik grynu angliuku ar ant pastos uzdejus milteliu, tai kiek bandzius man viska isjuodina plius aplink dantis lieka juodumo. Jau nekalbant kaip prilimpa viskas prie kriaukles ir net atsargiai valantis prityska nuo sepetelio ir siaip is indelio milteliu.
Parasysiu
prisiskaičius ir prisižiūrėjus youtube video neatsispyriau Niod Mastic Must tikiuosi stebuklo
Taip pat prieš gerą mėnesį nesusilaikiau nuo The Ordinary, kad jau visas pasaulis eina iš proto
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Alpha Arbutin 2% + HA
Hyaluronic Acid + B5
Caffeine Solution 5% + EGCG (šitas daiktas tai OMG )
Natural Moisturizing Factors + HA
The Ordinary Serum Foundation
The Ordinary Coverage Foundation
ar jau turit nuomonę apie šį?
Mano laukiami:
Morphe Jaclyn Hill šešėlių paletė
LA Splash skystas lūpdažis
L.A. Girl maskuoklis, spalva Beautiful Bronze, tikslas - bandysim nosį kontūruot
Urban Decay All Nighter makiažo fiksatorius
First aid beauty Vital greens veido purškiklis
Ir toliau paieškose gero rankų kremo, bandysiu Mario Badescu šiuos
Rocco, taaaip, labai patikus ir pasiteisinus priemonė, iki šiol jau porą metų naudojau kremą iš La Roche Posay su Niacinamide sudėtyje, tad žinojau, kad nieko blogo jis mano odai nedaro, o serumas pateisino lūkesčius tuom, kad tvarkosi odos riebumas labai akivaizdžiai ir pastebimai, poros nesikemša taip kaip anksčiau, spuogai nekyla net ir "tuo mėsenio metu". kelias savaites naudojau šitą serumą tik vakarais kartu su Alpha Arbutin, kažkodėl bijojau jį naudot ryte ir pasirodo visai be reikalo, nes pasitepus ryte po drėkinamuoju kremu man odos blizgesys neišlenda iki pat vakaro, ko iki šiol nesu patyrusi manau riebiai, kažkiek problematiškai, besikemšančiai odai ši priemonė tikrai liuks
Nu va, patvirtinot man dabar, kad tikrai čia dėka šitos priemonės mano oda gerokai susitvarkė, nes nebuvau tikra, ar čia nėštumas taip veikia, ar šitas dalykėlis Aš irgi apie du mėnesius jau naudoju, bet aš tik vakarais
48,85 eurų, bet aš pati viena už siuntimą iki tarpininkės mokėjau, tad jei parinkus daugiau norinčių - būtų, aišku, šiek tiek pigiau. O šiaip šitą paletę per 40min išpardavė, tai man labai pasisekė, kad tarpininkė buvo tokia geranoriška ir atkėlė visus planus, kad tik ją pagaut Turėtų, aišku, papildyt ateity, čia tik pirmas bumas buvo. Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu išbandyt, Youtube tai labai išgirta ta paletė, o ir spalvos tokios, kad daugiau jokių kitų šešėlių gyvenime neturėtų prireikti
Gal kas kokį gerą rankų kremą yra atradus? Kad būtų bekvapis arba neintensyvaus kvapo