Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(amberr. @ 2017 06 15, 23:43)

Super! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 06 15, 21:43)

Jau grožis to skaistalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 06 17, 09:01)
Jau grožis to skaistalo  wub.gif

Dar gyvai nematiau, pirmad turi atvest, bet jau zinau, kad patiks.. toks ryskus koralas.. highlighteris ne ka prasciau.. idedu video , kur lb gerai matos spalvos.. o as apzvelgsiu kam bus idomu TF temoj biggrin.gif
https://www.youtube....fgD-x_s8&t=527s
Atsakyti

Amber, o jei siunciates TF is uzsienio, tai is kur siunciates?  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 17 birželio 2017 - 19:09
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 06 17, 20:08)
<p>Amber, o jei siunciates TF is uzsienio, tai is kur siunciates?  4u.gif</p>

I mane prasom ,,tu'' 4u.gif zinokit nieku nesiunmcia tiesiogiai.. bent jau as neradau... is John lewis atsisiunte drauge ir parveze, kai gryzo i LT.. arba is kristiana psl db apsimoka visai, kai nuolaida duoda.. ziujrint ka aisku ir ne visa asortimenta jie turi, bet db ka pirkau apsimokejo, nes gavos tokia pat kaina kaip is uk su % 4u.gif
Atsakyti
dantų pastą jau išbandžiau, labai patiko, švariai valo ir tikrai balina 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Dove dušo želė, Dove plaukų kaukė, Maybelline baltas akių šešėlis ir šukos. Prasinešiau šeštadienį Megėj smile.gif

Atsakyti

Vagisan intymios higienos prausiklis (kartojamas) ir Vichy antiperspirantas (kitos rūšies nei mano turimas, bet tikiuosi, kad patiks). Viskas į sandėliuką.

vagisan_zpsux3zvmkb.jpg

Bioderma purškiamas savaiminis įdegis. Perku pirmą kartą, jau naudojau kelis kartus, bet plėmais kojos "įdegė". Tikiuosi, kad išmoksiu naudotis smile.gif

bioderma_zps3utokim2.jpg

(Nuotraukos mano, atsiprašau už prastą kokybę unsure.gif).

is kur biodermos savaiminio idegio purskala pirkot? ieskau jo ir niekur nerandu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 19 birželio 2017 - 08:38
<p> </p>

<p>is kur biodermos savaiminio idegio purskala pirkot? ieskau jo ir niekur nerandu</p>
[/quote]

Iš Cocoon center https://www.cocoonce...50ml/18700.html Pirkau per tarpininkus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 19 birželio 2017 - 12:14
Covergirl Total Tease tusas

Alba Botanica 2vnt Acnedote kuno sveitiklio ir druskos bei cukraus kuno sveitikliai

Madre Labs hamamelio tonikas - hamamelio tonika nuolat naudoju, o kazkokio skirtumo nematau tarp firmu, tai naudojuosiu proga kol sitas papigiai

Russell Organics neroli tonikas

Atsakyti
[quote=Raselepagegiai,2017 06 19, 14:04]
<p> </p>

<p>is kur biodermos savaiminio idegio purskala pirkot? ieskau jo ir niekur nerandu</p>
[/quote]

Iš Cocoon center https://www.cocoonce...50ml/18700.html Pirkau per tarpininkus. 4u.gif
[/quote]

Tiesa, ten yra virš 4 svarų siuntimo mokestis. Tai kaina pakankamai didelė gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
Niekaip nesigauna įkelt foto verysad.gif
tai surašysiu
kiehl's ultra facial cream
kiehl's ultra facial toner
kiehl's ultra facial cleanser

mano oda mišri link sausumo, dehitratuota. Naudoju savaitę šiuos produktus - kol kas esu labai patenkinta.
Atsakyti