Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

My Magic Mud balinanti dantu pasta ir balinanti pudra (angliukas)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar esat isigyje elektrini manikiuro rinkini? Kokie atsiliepimai?

Atsiprasau, kad ne vietoje klausiu. Gal matet kur tema apie tokius prietaisus?

Turiu omeny kazka tokius pvz.1, pvz.2
Noriu isigyti, bet nezinau i ka atkreipti demesi renkantis? Kokius antgalius reiketu tureti?
Itin daug pinigu skirti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 06 10, 19:56)
My Magic Mud balinanti dantu pasta ir balinanti pudra (angliukas)

Įdomu ar patiks smile.gif
Man nepatiko nes už dantenú tas juodumas užlįsdavo ir tá diená pajuodusiom dantenom turi būt biggrin.gif Po to nusiplaudavo...
Atsakyti
Secret Clinical Strength dezodorantai "powder protection" ir "stress response" kvapu - nieko geriau nesu atradus nei is naturaliu, nei is nenaturaliu, kad sulaikytu ir prakaita, ir kvapa. Siuo pasitepus prie 30+ galiu drasiai isbut visa diena.

QUOTE(bu_bu @ 2017 06 11, 22:47)
Įdomu ar patiks smile.gif
Man nepatiko nes už dantenú tas juodumas užlįsdavo ir tá diená pajuodusiom dantenom turi būt biggrin.gif Po to nusiplaudavo...

Kolkas i sandeliuka nugule, tai ziuresiu kaip bus naudojant. As dabar turiu kitos firmos angliuka, tai irgi buna dantu sonuose ir prie dantenu, kad to juodumo lieka, bet as paprastai naudoju pries miega, tai dzin. O jei diena naudoju, tai tiesiog extra pavalyt tenka.
Atsakyti
Vagisan intymios higienos prausiklis (kartojamas) ir Vichy antiperspirantas (kitos rūšies nei mano turimas, bet tikiuosi, kad patiks). Viskas į sandėliuką.

Bioderma purškiamas savaiminis įdegis. Perku pirmą kartą, jau naudojau kelis kartus, bet plėmais kojos "įdegė". Tikiuosi, kad išmoksiu naudotis smile.gif

(Nuotraukos mano, atsiprašau už prastą kokybę unsure.gif ).
Atsakyti
Agadir plaukų šampūnas su argano aliejumi, Mary Kay akių makiažo valiklis, rankų kremas iš Ahava su kokosais.

(Nuotrauka mano).
Atsakyti
Laba diena,
atėjau palikti atsiliepimą apie šį BB kremą:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 04 24, 01:21)
Shiseido Sports BB su spf50, spalva 'light'- kazkas nerealaus  wub.gif Aisku sudetis neblizga, bet uzmerkiu akis, nes vienintele slapia priemone su spalva (o bandziau begale kremu su spalva, bb,cc ir pan kremu, aisku dar kruva skystu pudru), kuria mano oda toleruoja. Nes kiek kitu priemoniu bandzius, tai vis niezti oda, ismeta raudonom demem ir pan (nepriklausomai gera ar ne sudetis ir pan). Plius nuo spf veidui buna, kad kemsa poras. Tai su situo tobulai - atradimas karstoms vasaros dienoms beplaukiojant laiveliu ar kai nesinori rizikuot su pudra ir but garantuotai, kad veidas tobulai atrodo.

Mano riebiai odai puikiai tinka, nekemša porų, jeigu ant viršaus užtvirtinu baigiamąja pudra-neblizga visą dieną. Maskavimo kasdienai užtenka, nors mano oda negraži, nelygi, likę randų nuo spuogų, bet spalvą sulyginą gerai. Minusas tik tas, kad visgi su ja į sporto salę (kaip planavau pirkdama) negalėsiu eiti biggrin.gif nes gana lengvai nusivalo.

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 06 12, 21:16)
Secret Clinical Strength dezodorantai "powder protection" ir "stress response" kvapu - nieko geriau nesu atradus nei is naturaliu, nei is nenaturaliu, kad sulaikytu ir prakaita, ir kvapa. Siuo pasitepus prie 30+ galiu drasiai isbut visa diena.

O Jūs gausiai prakaituojate? Man niekas nelaiko, net rūbus turiu apgalvoti, kokius rinktis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2017 06 14, 16:36)
Laba diena,
atėjau palikti atsiliepimą apie šį BB kremą:

Mano riebiai odai puikiai tinka, nekemša porų, jeigu ant viršaus užtvirtinu baigiamąja pudra-neblizga visą dieną. Maskavimo kasdienai užtenka, nors mano oda negraži, nelygi, likę randų nuo spuogų, bet spalvą sulyginą gerai. Minusas tik tas, kad visgi su ja į sporto salę (kaip planavau pirkdama) negalėsiu eiti biggrin.gif nes gana lengvai nusivalo.

O Jūs gausiai prakaituojate? Man niekas nelaiko, net rūbus turiu apgalvoti, kokius rinktis...  unsure.gif

Kaip idomiai - man kaip tik jis toks nenuvalomas. Nors aisku tarkim sportuojant nebandziau, tai gal ir nusisluostytu besivalant veida. Bet kai tepuosi ir nusiplaut nuo ranku noriu, tai dar ir su prausikliu turiu plaut, nes paprastai su vandeniu plaunant tik pasimozoja po delna, bet nenusiplauna. Aisku vakare nuo veido su miceliniu valant ir prausikliu prausiant svariai nusiprausia.

Manau normaliai, gal i didesne puse - kazkaip sunku paciai objektyviai vertint, bet as is tu karscio nepernesanciu, tai prakaituoju. O dar pas mus vasaros ne tik virs +30C, bet ir su didele dregme, tai net prie +20C del dregmes slapia galiu sedet. Bet butent su siuo dezodorantu lieku kvepianti ir sausutele, na nebent jau tikrai laaabai karsta ir dregna, tai kazkiek padregsta pazastys, bet tikrai nepila prakaitas ir nebuna kvapo. Is naturaliu man labiausiai patikes Meow Meow Tweet dezodorantas, bet jis gerai kvapa sulaiko, prakaita ne visada ir todel jis man nepatikimas kai labai karsta ar reikia kur i zmones eit.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 06 14, 17:29)
Kaip idomiai - man kaip tik jis toks nenuvalomas. Nors aisku tarkim sportuojant nebandziau, tai gal ir nusisluostytu besivalant veida. Bet kai tepuosi ir nusiplaut nuo ranku noriu, tai dar ir su prausikliu turiu plaut, nes paprastai su vandeniu plaunant tik pasimozoja po delna, bet nenusiplauna. Aisku vakare nuo veido su miceliniu valant ir prausikliu prausiant svariai nusiprausia.

Manau normaliai, gal i didesne puse - kazkaip sunku paciai objektyviai vertint, bet as is tu karscio nepernesanciu, tai prakaituoju. O dar pas mus vasaros ne tik virs +30C, bet ir su didele dregme, tai net prie +20C del dregmes slapia galiu sedet. Bet butent su siuo dezodorantu lieku kvepianti ir sausutele, na nebent jau tikrai laaabai karsta ir dregna, tai kazkiek padregsta pazastys, bet tikrai nepila prakaitas ir nebuna kvapo. Is naturaliu man labiausiai patikes Meow Meow Tweet dezodorantas, bet jis gerai kvapa sulaiko, prakaita ne visada ir todel jis man nepatikimas kai labai karsta ar reikia kur i zmones eit.

Taip taip, BB kremas toks atsparus drėgmei, mozojasi kaip riebalas jeigu plauni, bet jeigu palieti servetėle ar rankšluosčiu tai nusivalo...

Na, aš tai iš gausiau prakaituojančių, jau nežinau ką naudoti, tai reikės pabandyt nusipirkt
Atsakyti
Va je zau.. man siandien Kaledos.. omg.. papirkau Tom Ford.. Kristiana duoda 15%.. tai paskaiciavau, kad gaunas tas pats kas is uk , kai JL duoda %.. pasiemiau kremini seseli Naked bronze (tobula spalva vasarai ir melynom akim) ir limited edition skaistalo ir highloghterio due Paradise lust.. mirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 06 15, 21:43)
Va je zau.. man siandien Kaledos.. omg.. papirkau Tom Ford.. Kristiana duoda 15%.. tai paskaiciavau, kad gaunas tas pats kas is uk , kai JL duoda %.. pasiemiau kremini seseli Naked bronze (tobula spalva vasarai ir melynom akim) ir limited edition skaistalo ir highloghterio due Paradise lust.. mirsiu biggrin.gif

Nemirkit, kas tada naudos priemones ir mums pasakos ar verta biggrin.gif liux pirkiniai ;)
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 06 15, 23:25)
Nemirkit, kas tada naudos priemones ir mums pasakos ar verta biggrin.gif liux pirkiniai ;)

Kaip miela... kad kazkam as reikalinga.. biggrin.gif 4u.gif o tai TF temoj diskutuoju pati su savim.. bet cia tik ligone ligone gali suprast.. kai pabandziau jo skaistalus dabar negaliu sustot.. cia baisiau negu narkotikai.. turbut(nesu bandzius).. biggrin.gif
Atsakyti