Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Laura Mercier presuota mineraline, spalva "real sand" - nebezinau jau kelinta, nes nieko geriau neatradus kolkas wub.gif
81KWt7kdDtL._SY355_.jpg

Ar maskuoja ką nors ši pudra? ar naudojate vieną tiesiai ant kremo? :)

norėčiau atrasti kokią gerai maskuojančią sausą pudrą...

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 06 05, 22:11)
<p> </p>
<p>Ar maskuoja ką nors ši pudra? ar naudojate vieną tiesiai ant kremo? smile.gif</p>
<p> </p>
<p>norėčiau atrasti kokią gerai maskuojančią sausą pudrą...</p>

Maskavimas jos sakyciau vidutinis, jei labai oda problematiska, tai manau per lengva bus, bet jei oda nera prastos bukles, tai pilnai tik sios pudros uzteks. As del odos nesiskundziu, bet kartais rausvesni skruostai, aplink nosi ar smakras buna, tai pirma mazu sepeteliu (visada maskavimu naudoju EM eye kabuki, bet butent si didesni, o ne eye kabuki junior) pereinu tas vietas, kur reikia daugiau demesio, o paskui dideliu pudros sepeteliu (man labiausiai prilipes bet kokiai pudrai Sephora #61) visa veida dengiu. Jei oda neparaudus ar tik kazkur paprastai iseit reikia, tai isvis tik dideliu pudros sepeteliu padengiu ir tiek. Manau kartais daugiau jau iprotis pasidares pirma pamaskuot, o po to det pudra, nes is esmes man maskavimo ir paprastai dengiant uztenka. Odai tiek komplimentu prisirenku, tai visus nuopelnus nurasau sitai pudrai, nes tiek spalva atitinka puikiai, tiek pasidengia taip lyg nieko nebutu ant odos.

Tik neseniai pradejau naudot Shiseido BB krema su dideliu spf, dar turiu keleta meginiu cushion foundation, tai ir visus siuos produktus uztvirtinu LM mineraline. Tik aisku praeinu dideliu sepeteliu ir labai lengvai. Dabar nusipirkau bespalve pudra tik tam, kad tureciau uztvirtinimui, nes tiek Shiseido, tiek LM mineraline atskirai man rezultata puiku duoda, tai nera prasmes viena ant kitos tept.

Kazkuriuo metu Everyday Minerals mineraline buvo pati paciausia, paskui atitrukau nuo jos ir vel pabandzius jau nelabai buvo. Dar lyg Inika, La Mav patike, pati pirmoji Bare Minerals buvo, bet dabar nei vienos ju nekeisciau i Laura Mercier. Tiesa, LM ir presuota, ir biria mineralines turi ir realiai nesiskiria efektas ant veido, bet as presuota renkuosi del patogumo kai pasiimt i rankine ar kelione reikia (o ir prideta kempinele mini makiazo pasitaisymui man patinka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 birželio 2017 - 23:07

Filorga UV Bronze Mist

[attachment=244007:DAvjITKXkAAn9XL.jpg]

siryt isbandziau pirma karta, tai veidas blizga ir toooks riebaluotas atrodo  :blink:  purskiau po veido kremo, pries makiaza. 

Atsakyti
QUOTE(Female @ 2017 06 06, 10:45)
siryt isbandziau pirma karta, tai veidas blizga ir toooks riebaluotas atrodo  blink.gif  purskiau po veido kremo, pries makiaza. </p>

blink.gif O geras unsure.gif Tai gerai kad kai rinkausi, visdelto apsistojau ties Filorga tepamu kremu spf50, nors tas purskiamas labai viliojo.... unsure.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš šitą išbandysiu wub.gif , nebegaliu su kremine pudra tokiu oru vaikščiot unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ir

Rene Furterer Detangling spray

Atsakyti

blink.gifO geras unsure.gifTai gerai kad kai rinkausi, visdelto apsistojau ties Filorga tepamu kremu spf50, nors tas purskiamas labai viliojo.... unsure.gif

sita dulksna yra aliejine, as tikejausi, kad galesiu ja dienos eigoj ir ant makiazo uzsipurksti, bet be sansu..  :unsure: 

o kaip kremas? neriebus?

Atsakyti
Kremas puikus, susigeria puikiai, odos neriebina dienos eigoj, nebalina odos nuo auksto spf, zodziu dar ir padrekina, miknkstina, svelnina oda. Kolkas esu labai patenkinta. Mano oda sausai normali 4u.gif
Atsakyti
Išsvajotieji Aedes de Venustas Signature EDP wub.gif bigsmile.gif

Naujasis Paulos Omega + Complex serumas

Atsakyti
Is aprasymo surizikavau uzsisakyt biggrin.gif

Atsakyti
Eos 2 vnt skutimosi kremo (du si kaires)

L'oreal akiu tusas - siaip L'oreal tusai man nepatikdavo, o ir nezinau kiek laiko nepirkus tuso, nes vis miniukus gaunu ir naudoju istisai jau keleta metu, bet mylima youtubere isgyre, tai noriu pabandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 07 birželio 2017 - 18:27
QUOTE(NORIKA @ 2017 06 07, 19:18)
Is aprasymo surizikavau uzsisakyt  biggrin.gif
https://cdn.pji.nu/p...800/2856271.jpg[/img]

Numiriau.. jau buteliuko grozis.. omg.. kiek kastavo? Nu tai ir as tada pasigirsiu... biggrin.gif Atelier cologne ,,Clemantine of California'' wub.gif
Atsakyti
Kompresiukai poakiams bigsmile.gif

Atsakyti